negrobella Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 [quote name='Igam']niestety, z powodu śniegu i mega korków w Warszawie karma jutro nie przyjedzie... następna próba za tydzień. A może ktoś jeździ z Pruszkowa do Warszawy (albo i dalej, do Marek czy Radzymina) i mógłby tą karmę zabrać wcześniej?[/QUOTE] Cześć, Co, od kogo, gdzie i kiedy jest ewentualnie do odebrania??? Jutro popołudniu mój TZ będzie jechał przez Pruszków ( kupujemy jedzonko dla swoich futer i coś dla p. Joli ) do Grodziska ( powrót pewnie w sobote przed południem ). Więc możemy coś przechwycić ( jak zwykle +/- pare kilometrów w bok ( tak jak było przy okazji przeprowadzki ), a do p. Joli podjedziedziemy pewnie w niedzielę ( zaraz napiszę mail'a, czy ten termin pasuje ). Pozdrawiam, Milena K.P. Quote
Igam Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Negrobella - zadzwonię do Ciebie. Jedna karma (od Dorci) jest w Pruszkowie, druga (ta od Małej_Czarnej) u mnie... Quote
Annaa4 Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 [quote name='UlaFeta']Mam do oddania rzeczy na bazarek. Czy moglby ktos sie tym zajac prosze.:modla::modla::modla: Moze by uzbieralo sie troche grosza,bo sytuacja u Joli nie jest ciekawa:-(:-(:-([/QUOTE] To może ja ?:) Jak dużo tego jest ?? Zmieści się np w torbie ? bo jeśli tak to może tak ja ostatnio mój brat mógłby to przechwycić. Lub ja jakoś bym podjechała. Quote
UlaFeta Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 [quote name='Annaa4']To może ja ?:) Jak dużo tego jest ?? Zmieści się np w torbie ? bo jeśli tak to może tak ja ostatnio mój brat mógłby to przechwycić. Lub ja jakoś bym podjechała.[/QUOTE] Kochana Aniu tego jest 2 duze wory,ale tak pomyslalam,ze mozna zrobic na kilka razy i trzeba jeszcze raz przejrzec czy wszystko sie nada.Jak dysponujesz czasem to zapraszam. Jakies drobiazgi mozna zostawic na festyny. Dzieki,ze sie odezwalas Quote
UlaFeta Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Zbieram ochotnikow na sobote. Trzeba pomoc Joli. Jest ktos chetny? [COLOR=seagreen]PILNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/COLOR] Quote
paulaa. Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 [quote name='UlaFeta']Zbieram ochotnikow na sobote. Trzeba pomoc Joli. Jest ktos chetny? [COLOR=seagreen]PILNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/COLOR][/QUOTE] O jaką pomoc chodzi ? Ja jestem wolna w sobote, gorzej z dojazdem.. ;) Quote
Aleksa. Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 [quote name='UlaFeta']Zbieram ochotnikow na sobote. Trzeba pomoc Joli. Jest ktos chetny? [COLOR=seagreen]PILNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/COLOR][/QUOTE] pomogę, ale o której, bo mam korepetycje :roll: Ula, będziesz samochodem ? jeśli tak dałoby mnie rade np. z Radzymina zgarnąć, bo po mnie rodzice mają angielski, więc brak dojazdu. jeśli chodzi o pomoc w sprzątaniu po szczeniakach, to pomogę Quote
bajk21. Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Chodzi o sprzątanioe na posesji, "kupek" po pieskach. Ostatnio jestem tak zajęta tymi glutami, że calkiem opuściłam się w sprzątaniu posesji, a wójt Klembowa zrobil mi niespodziankę "powiadomił lekarza powiatowego o nielegalnym schronisku u mnie", co do psów to jestem spokojna, bo niema się do czego przyczepić, ale jak będzie złośliwy, zgłosi komu innemu, że zanieczyszczam środowisko kupami, a to akurat najmniej jest mi potrzebne. Zastanawiam się zresztą czy nie zaprosić TV, żeby ropropagowali, jak nasze urzędy starają się zniszczyć ludzi pomagającym zwierzakom, ale i gminom, bo w zasadzie robi się to za darmo. Quote
Annaa4 Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 [quote name='bajk21.']Chodzi o sprzątanioe na posesji, "kupek" po pieskach. Ostatnio jestem tak zajęta tymi glutami, że calkiem opuściłam się w sprzątaniu posesji, a wójt Klembowa zrobil mi niespodziankę "powiadomił lekarza powiatowego o nielegalnym schronisku u mnie", co do psów to jestem spokojna, bo niema się do czego przyczepić, ale jak będzie złośliwy, zgłosi komu innemu, że zanieczyszczam środowisko kupami, a to akurat najmniej jest mi potrzebne. Zastanawiam się zresztą czy nie zaprosić TV, żeby ropropagowali, jak nasze urzędy starają się zniszczyć ludzi pomagającym zwierzakom, ale i gminom, bo w zasadzie robi się to za darmo.[/QUOTE] Dobry pomysł. Quote
Annaa4 Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 (edited) [quote name='UlaFeta']Kochana Aniu tego jest 2 duze wory,ale tak pomyslalam,ze mozna zrobic na kilka razy i trzeba jeszcze raz przejrzec czy wszystko sie nada.Jak dysponujesz czasem to zapraszam. Jakies drobiazgi mozna zostawic na festyny. Dzieki,ze sie odezwalas[/QUOTE] To dam jeszcze znać co i jak :) Może z koleżanką samochodem bym podjechała. Mam dwa pakiety ogłoszeniowe + banerki do oddania (napisałam na wątku suni i szczeniaków) może któreś z psiaków znajdkowych potrzebują ? Edited February 16, 2012 by Annaa4 Quote
Kejciu Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 [quote name='bajk21.']Chodzi o sprzątanioe na posesji, "kupek" po pieskach. Ostatnio jestem tak zajęta tymi glutami, że calkiem opuściłam się w sprzątaniu posesji, a wójt Klembowa zrobil mi niespodziankę "powiadomił lekarza powiatowego o nielegalnym schronisku u mnie", co do psów to jestem spokojna, bo niema się do czego przyczepić, ale jak będzie złośliwy, zgłosi komu innemu, że zanieczyszczam środowisko kupami, a to akurat najmniej jest mi potrzebne. Zastanawiam się zresztą czy nie zaprosić TV, żeby ropropagowali, jak nasze urzędy starają się zniszczyć ludzi pomagającym zwierzakom, ale i gminom, bo w zasadzie robi się to za darmo.[/QUOTE] To jest Polska wlaśnie.....zamiast pomóc to kłody pod nogi rzucają takim ludziom jak p. Jola.... Ostatnio pracuję po 12 h i jestem lekko zapracowana ale dzisiaj wieczorem późnym postaram się zrobić rozliczenie z bazarku i przelać pieniążki - o czym napiszę na poniższym wątku :) Tymczasem zapraszam na bazarek ORIFLAME - [URL="http://www.dogomania.pl/threads/222363-***********-ORIFLAME-*********-na-Znajdki-20.02"][SIZE=4][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/2223...-Znajdki-20.02[/COLOR][/SIZE][/URL][SIZE=4] [/SIZE] Quote
negrobella Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 No my ewentualnie też mogliyśmy podjechać w sobotę ( zamiast niedzieli ) ale nie wiem na jak długo. ( Przynajmniej nie pocałujemy kłódki na bramie :P jesli będzie jakaś większa akcja ) Ula, wiesz już o której?? Quote
paros Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 [quote name='Annaa4']To dam jeszcze znać co i jak :) Może z koleżanką samochodem bym podjechała. Mam dwa pakiety ogłoszeniowe + banerki do oddania (napisałam na wątku suni i szczeniaków) może któreś z psiaków znajdkowych potrzebują ?[/QUOTE] [B]To może zamów ogłoszenia dla Billa i Nera [/B] [URL="http://znajdki.pl/2011/adopcje/bill/"]http://znajdki.pl/2011/adopcje/bill/[/URL] [URL="http://znajdki.pl/2011/adopcje/nero/"]http://znajdki.pl/2011/adopcje/nero/[/URL] Quote
Aleksa. Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 [quote name='paros'][B]To może zamów ogłoszenia dla Billa i Nera [/B] [URL]http://znajdki.pl/2011/adopcje/bill/[/URL] [URL]http://znajdki.pl/2011/adopcje/nero/[/URL][/QUOTE] Bill- około roczny pies w typie ONka. Do przytuliska trafił wycieńczony i wygłodzony. To bystry, pełen energii pies-potrzebuje domu, który sprosta jego wymaganiom. Jest inteligentny, szybko się uczy, z pewnością trzeba to wykorzystać! Ideałem byłby dom, który wykorzystałby potencjał tego psa w psich sportach. Z pewnością może wiele osiągnąć :) Bill usiłuje wydostać się z kojca, pokonuje przeszkody takie jak płot i trzeba mieć to na uwadze-oczywiście najlepiej, gdyby mógł mieszkać w domu/mieszkaniu. Mam nadzieję popracować trochę z tym psem, wtedy będę mogła napisać o nim więcej. Domu szuka od teraz! Obecnie przebywa w przytulisku Znajdki w miejscowości Krusze, koło Radzymina. motyleqq, napisała taki tekst :) dla Billa Quote
UlaFeta Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 [quote name='Aleksandra95']pomogę, ale o której, bo mam korepetycje :roll: Ula, będziesz samochodem ? jeśli tak dałoby mnie rade np. z Radzymina zgarnąć, bo po mnie rodzice mają angielski, więc brak dojazdu. jeśli chodzi o pomoc w sprzątaniu po szczeniakach, to pomogę[/QUOTE] Olu nie wiem jeszcze czym bede jechac ani o ktorej to zalezy od nergobelli a raczej jej meza:lol: W razie czego pojade pociagiem do Klebowa a Jola mnie odbierze,takie sa wstepne ustalenia. A jakby co to ktorej Ci pasuje? Quote
Aleksa. Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 [quote name='UlaFeta']Olu nie wiem jeszcze czym bede jechac ani o ktorej to zalezy od nergobelli a raczej jej meza:lol: W razie czego pojade pociagiem do Klebowa a Jola mnie odbierze,takie sa wstepne ustalenia. A jakby co to ktorej Ci pasuje?[/QUOTE] dopiero po 13 :-( Quote
Kejciu Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Przed chwilą zleciłam wykonanie przelewu z bazarku [URL]http://www.dogomania.pl/threads/221652-Zakończony-)-Rozliczam.-.-Kubek-NICI-gt-Książki-o-snach-ziołach-dla-dzieci-Samba-6.02/page16[/URL] w kwocie 177zł - po dotarciu pieniązków uprzejmie proszę o potwierdzenie w poście w podanym wyżej linku :) Quote
UlaFeta Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 [quote name='Aleksandra95']dopiero po 13 :-([/QUOTE] Jak cos bede wiecej wiedziala to napisze Quote
paulaa. Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Ula, skąd ten pociąg jeździ ? ;) Je jeszcze nie wiem czy pojade, zależy jak z moim psem będzie.. Quote
malawaszka Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Mrówka już u mnie od kilku godzin - dziękuję JOAPG i figu za pomoc :Rose: no i oczywiście Pani Joli za uratowanie tych psiaczków... nie wiem jak taka malizna dała radę w budzie [IMG]http://images41.fotosik.pl/1313/663d81a0d3e2e76egen.jpg[/IMG] Jest chudziuteńka i maluteńka - to jest nano sznaucerek - nie widziałam jeszcze takiej malutkiej sznupki - wnioskując po jej wielkości to te pozostałe dwa to są sznaucery miniaturowe - normalnej wielkości, nie średniaki - to lepiej bo łatwiej będzie znaleźć dom dla chłopaczka tylko prosiłabym kilka słów o nim to porobię mu ogłoszenia Ja bym się bała sterylizować taką wychudzoną psianeczkę, ale na szczęscie dobrze się czuje, apetyt ma, dostaje małe porcyjki, czy ona miała robione przed zabiegiem to badanie krwi? Quote
paros Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 [B]Malawaszka [/B]cieszę się, że sunia jest już u Ciebie :lol: jezeli chodzi o informacje o pozostałych to musisz albo zadzwonić do p.Joli albo poczekać po weekendzie, bo jak czytałaś wyżej w przytulisku teraz ogrom pracy..... [B]Aleksandra95[/B] jakbyś zajrzała na wątek szczeniaków [URL="http://www.dogomania.pl/threads/221842-Sunia-8szczeniaków-z-zawalonej-stodoły!!!-Pomocy!-Potrzebne-deklaracje-i-DT-DS?p=18658596#post18658596"][COLOR="purple"]TUTAJ[/COLOR][/URL] to może rozszyfrujesz który szczeniak jest który na wklejonych zdjęciach?? Na stronie przytuliska umieszczony jest każdy szczeniak ze swoim imieniem :lol: i nie wiem teraz które zdjęcie gdzie dodać :niewiem: Quote
bric-a-brac Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Rany, jaki to jest mikrus! Na zdjęciu widać dopiero przy proporcji do dłoni... Quote
malawaszka Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 zrobię jutro zdjęcie przy moich sznaucerach miniaturach normalnej wielkości - nie mogę się nadziwić, że można być tak małym pieskiem :lol: od razu moje urosły w naszych oczach, a każdy kto widzi Mrówkę rozpływa się i pada na kolana :evil_lol: Quote
negrobella Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Ula, co do jutra, to już wiem :) więc odezwij się proszę, to uzgodnimy godzinę. Mak na Zaciszu może być ( ten przy Radzymińskiej, po lewej stronie jak się jedzie do Marek??? ) Rzeczy z Pruszkowa odebrane, chrupy dla szczeniorów kupione. Quote
Recommended Posts