firenka Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 [quote name='Nikus']ojejku a my piszemy i się martwimy co się dzieje:( Podaj maila to wyślę tam ten numer konta:):):)[/QUOTE] bardzo proszę [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Quote
firenka Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 [quote name='firenka']bardzo proszę [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL][/QUOTE]sorry zabrakło onetu Quote
Ank@ Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 STARY ŚLEPY I GŁUCHY FILIPEK ZBIERA NA HOTELIK - BRAKUJE 70ZŁ STAŁYCH DEKLARACJI !! [url]http://www.dogomania.pl/threads/174239-STARY-A-LEPY-GA-UCHY-grozi-mu-zagryzienie-ZBIERAMY-NA-PA-ATNY-DT[/url] Quote
Paulina_mickey Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Słuchajcie proszę o kontakt z osobą, która chce wystawić aukcję cegiełkową na Pati. Podaję numer gg 9723282. Napiszcie proszę o Niej, bo ja szczegółów nie znam, więc nie chce nic pokręcić. A z bazarku koszulowego jest już 45 zł na Pati. Quote
LACRIMA Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Pati jest już po sterylizacji, czuje się dobrze. Jej stan jest zadowalający, dalsze leczenie można kontynuować w hotelu. Sugerowany przez lekarza odbiór suki - sobota, pojutrze. Koszty orientacyjne pobytu wraz ze sterylizacją i wykonanymi badaniami to ok. 700 zł. Zostało zostawione lekarzowi 150 zł. My nie mamy pieniędzy, żeby wyłożyć. Proszę o decyzję, co dalej. Dzienny koszt pobytu w szpitaliku - 20 zł. Prosimy o wyznaczenie osoby odpowiedzialnej za prowadzenie finansów bernardynki i bezpośredni kontakt z nami w sprawie psa. Quote
TERESA BORCZ Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Nie wiem co się dzieje mam pilna wiadomośc w sprawie dziewczynki pati. Nikus, pat123487, skontaktujcie sie ze mna od waszej strony pw lub telefon 502526010.pw do was sie nie da otworzyć. Quote
ULKA12 Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Patrycja ma problem z netem, przekażę jej, że się chcesz z nią skontaktować. Bardzo was proszę o wpłaty. Rachunek jest duży my nie jesteśmy w stanie go zapłacić. Najbardziej boję się nakręcania kosztów a jak tam zostanie to rachunek będzie rósł szybko. Ewentualnie może ktoś ma pomysł na zdobycie jakiś pieniędzy? Mnie już ręce opadają w schronisku same problemy, mamy kolejnego psa z urazem kręgosłupa a tutaj jeszcze Pati do zapłacenia:shake: Quote
TERESA BORCZ Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Spokojnie, dla beni zadziałamy. Ale ten szpitalik jest ciut przydrogi. Dzis już nie dam rady ale jutro podziałam, dopiero wykwestowałysmy trzy psiaki i poszły do psiego spa. Cioteczki pomogą. Ja coś po 5.12 moze patince na mikołaja podrzucę. Skoro nie ma potrzeby by tam ja dalej leczyć mam super propozycję. Kto w sprawie pati decyduje. Jest mój telefon dobrze by zadzwoniła . Quote
Nikus Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Pani Tereso jutro dogramy szczegóły...to jest naprawdę super propozycja Quote
Nikus Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Dziś przelałem do Pati 200 zł..z Bazarków Livki będzie ok 140 zł..reszta od nas dla Dziewczynki Pati.:) Niestety to wszystko co możemy zrobić na ten moment Quote
Nikus Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Taką wiadomość otrzymałem wczoraj od Pani Teresy i myślę,że trzeba się nad nią poważnie i szybko zastanowić.Z uwagi na to jaki jest stan finansów Pati nie stać nas na hotelik za 600 zł miesięcznie-tutaj koszty są o połowę tańsze. Myślę,że finanse Pati powinien przejąć ktoś od bernardynów z doświadczeniem...ale to tylko moje zdanie.Ja tego się nie podejmę z uwagi na gorący czas w pracy i problemy z netem w domu. Proszę o wypowiedzi na temat dalszego sposobu działania. "DOBRE RZECZY SIE DZIEJA. CIESZE SIĘ ŻE PATI MA SIE LEPIEJ I MOZE OPUŚCIĆ SZPITALIK. CZY MAJĄ DLA NIEJ SENSOWNE MIEJSCE W SENSOWNEJ CENIE? , JEŚLI PRZYSZPITALNY HOTELIK JEST DROGI, BO JEST, DEKLARACJE NIE GOTOWE (ZARAZ POPRACUJĘ NAD TYM) TO MOŻE ZAWIEZIEMY PATI DO TEGO RAJU JUŻ . BEDZIE PRAWDOPODOBNIE DUZO TANIEJ A WARUNKI NIE DO OPISANIA W TYM MIELCU. NIE WIEM GDZIE JEST pATI ALE GDZIE BY NIE BYŁA TO OPŁACA SIE JA ZAWIEŻC TAM. JEŚLI NIC NIE JEST DLA NIEJ ZORGANIZOWANE, A NAWET JESLI JEST NA KOSZTOWNYCH WARUNKACH TO SPRÓBUJE WYNEGOJOWAĆ CENĘ SPECJALNĄ ORAZ PŁATNOŚĆ CZĘŚCIOWA LUB Z DOŁU. ALE MUSZĘ TO WIEDZIEC SZYBKO, BO SZKODA MIEJSCA. ( MOŻE NAWET 10 PLN + KARMA NASZEGO WYBORU, W HURTOWNI MOŻNA WZIAC BĘDZIE SUPER), ALBO CIUT WIECEJ I KARMA NA MIEJSCU.MYSLE ŻE TO DOBRA OFERTA. TRZYMAM MIEJSCE ZAREZERWOWANE. MOGŁABY JECHAC NATYCHMIAST." Quote
mosii Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 chyba sie nie zrozumielismy Wszystko było i jest zorganizowane, po obserwacji i sterylizacji Pati bedzie u mnie, do czsu znalezienia domu, nie miałysmy na mysli ze z suka w sobote trzeba cos zrobic, znalezc jakies miejsce ale zapłacicic rachunek w szpitalu. Pieniądze mam juz na koncie, jesli braknie dołozymy. Wszystkie rozliczenia beda wklejone. Ktos zarzuca ze szpital drogi, ale to jest SZPITAL - nie hotel! Doba w tym szpitalu to dla duzego psa 25-30zł, my mamy upust. Pamietajmy w jaki złym stanie psychicznym i fizycznym Pati tam trafiła, z ogromną niedowagą, chora i zaniedbana. Sterylizacja nie moze kosztowac 100zł( z reszta ja jestem wielkim przeciwnikiem robienia sterylizacji i kastracji po kosztach, nie uzywając najlepszej narkozy i leków) cena zalezna jest od jakosci uzytych leków!!! ja nigdy nie oddałabym psa na sterylke za 150zł! na pytanie "czy maja dla niej sensowne miejsce" odpowiadam - mamy. Quote
Monika z Katowic Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 A teraz z innej beczki - doszło moje 30zł dla Dziewczynki PATI??? Quote
Nikus Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Monika doszło dziękujemy:) poprawione już nawet na 1 posicie:):):) Quote
Paulina_mickey Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Ode mnie jak na razie jest 60zł. Choć bazarek jeszcze się nie skończył :) Quote
Nikus Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 [quote name='Paulina_mickey']Ode mnie jak na razie jest 60zł. Choć bazarek jeszcze się nie skończył :)[/QUOTE] No to super...:lol: Quote
Monika z Katowic Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Ja nie mogę sobie nawet wyobrazić, co przeżyła Dziewczynka Pati w schronisku... Quote
Livka Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Dzisiaj kończy się drugi bazarek dla ciebie Dziewczynko Pati :):):) Quote
kuba123 Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Wątek Morisa, psa który został w schronie , który dzięki Mosii i Lacrimie opuściła Pati proszę zajrzyjcie [URL="http://www.dogomania.pl/threads/174965-MORIS-moja-miA-oA-AE-Ja-siAE-zakochaA-am-czas-na-ciebie"]http://www.dogomania.pl/threads/174965-MORIS-moja-miA-oA-AE-Ja-siAE-zakochaA-am-czas-na-ciebie[/URL] Quote
LACRIMA Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Pati wczoraj została przewieziona ze szpitala do mosii. Czekał na nią nowy duży kojec z cieplutką budą i górą świeżej słomy. Ma przestrzeń, ciepło i czysto. Dzisiaj dużo spacerowała i zapoznawała się z terenem. Chodziła sobie luzem, bo panicznie boi się smyczy i gmerania przy obroży (przeżycia w schronisku). Jest bardzo chuda. Ma ok. 25 kg niedowagi, czyli jakieś 40 %. Najbliższe dni to odpoczynek, odreagowywanie stresów, zapominanie o wszystkim złym co było i przede wszystkim jedzenie: wysokobiałkowe i wartościowe. No i pielęgnacja. Jest bardzo zapuszczona. Musi dostawać dobrą jakościowo suchą karmę bez ograniczeń i gotowane jedzenie. Potrzebne są też preparaty wapniowe na stawy. Jest bardzo grzeczna i kochana. Jeszcze lękliwa, ale widać, że bardzo potrzebuje kontaktu z człowiekiem. Ogonek kręci się z radości. Mosii jak się trochę obrobi to wrzuci rachunek od lekarza. Zapłaciłyśmy 641 zł. Ponieważ wyniki krwi wykazały anemię, to za jakieś 2-3 tygodnie powtórzymy badania. Quote
Livka Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Zapraszam na książkowy bazarek dla Dziewczynki Pati - super książki Joanny Chmielewskiej :) [URL]http://www.dogomania.pl/threads/175103-Joanna-Chmielewska-super-ksiAE-A-ki-na-leczenie-i-hotel-beni-Pati-Do-11-12-godz-24-ta[/URL] Quote
Nikus Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Dziękujemy za informacje i to dobre:) teraz trzeba Pati trochę czasu... i mnóstwo dobrego jedzonka....Zbierajmy je by jej to zapewnić:) Quote
Livka Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 To teraz nabieraj ciałka i sił psinko a my musimy zadbać o to żeby niczego ci nie zabrakło :):):) Zapraszam na bazarek dla Dziewczynki Pati : [URL]http://www.dogomania.pl/threads/175103-Joanna-Chmielewska-super-ksiAE-A-ki-na-leczenie-i-hotel-beni-Pati-Do-11-12-godz-24-ta[/URL] Quote
mosii Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 rozliczenie Pati [URL=http://img35.imageshack.us/i/img075f.jpg/][IMG]http://img35.imageshack.us/img35/8617/img075f.jpg[/IMG][/URL] [URL=http://img27.imageshack.us/i/img076a.jpg/][IMG]http://img27.imageshack.us/img27/2287/img076a.jpg[/IMG][/URL] Quote
Recommended Posts