Jump to content
Dogomania

Sopot CACIB 12-13.08.2006 r.

Recommended Posts

Posted

I pytanie co sądzicie o sędzinie Annie Boguckiej? :lol: Sędziowała kogoś? Jakie wrażenia?
A po drugie - w tym roku w sopocie trzeba zorganizować jakieś większe spotkanie DGM :)

• Replies 765
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jo-jo']Musiałek konie pewnie by chciały na bardzo długo :lol:

a właśnie konie kogo bierzecie ;-))(Dianke i corgitke?)[/quote]

No mała to chyba nie pojedzie - mam nadzieję, że brzuchata w tym czasie ale doziów to może tkoszkę zabiorę;))):diabloti:

Posted

Gazuś trza być wtajemniczonym :lol:

Dorotko a masz na myśli tylko swoje kunie czy kuzynostwo też :cool3:

Co od tej Pani to nie stety ja nie znam za mało obeznania wśród sędziów (narazie!!:lol:) nas sędziuje jakaś Pani tylko już nie paiętam kto :lol:

Posted

:lol: A właśnie - ponawiam pytanie - co sądzicie o sędzinie Annie Boguckiej? W tamtym roku mieliśmy Anje Verbeek (czy jak to sie pisze) i była świetna. Sympatyczna, miła, znała sie na rasie :lol:

Posted

tye to i ja wiem Gazuś w temacie Zimowego NDM było o niej bo dogi miała jako pierwsza sędziować tam dziewczyny się wypowidały na ten temat ;-))

Cioteczka Kloteczka będzie wypoczywać sobie :lol: ale dlaczego nie na "wewczasach w Soppot!!:lol:" (cytat ze znanego wszystkim filmu:lol:)

Posted

[quote name='jo-jo']tye to i ja wiem Gazuś w temacie Zimowego NDM było o niej bo dogi miała jako pierwsza sędziować tam dziewczyny się wypowidały na ten temat ;-))

Cioteczka Kloteczka będzie wypoczywać sobie :lol: ale dlaczego nie na "wewczasach w Soppot!!:lol:" (cytat ze znanego wszystkim filmu:lol:)[/quote]

JA to chętnie ze wszystkimi bym na wywczas pojechała, ale autko jakoś rozciągać się nie chce, a poza tym to i tak ryzyko będzie ze względu na corgitkę:cool3:

Posted

chciałabym ;-))

nie to KORONA nasza koffana Moniczka ;-) Dzięki niej mamy Mł.Zw.Pl i dzięki niej tk dobrze wystawiłam Jojeczka za co jestem jej strasznie wdzięczna ;-) :calus:

Bardotka no wiadomo :lol: wiesz Ania Hipowa ma idealne autko :lol: 4 dogi to miały tam luksusy :lol: wiem co mówie przyjachała tak do nas na pierwszzy spacer.Flamenco, Halucynacja,Hipogryf i Belka ;-))

• 3 months later...
Posted

Odkopałam wątek :lol:

No i jak?

Niezdecydowani wiedzą cokolwiek na ten temat?

Bo niby jeszcze 3 miesiące, ale nim sie obejrzymy będzie wystawa :)

Posted

Lubię zaskakiwać, wiesz, przyda mi się taka całodobowa podróż, aby dotrzeć do tego pięknego miejsca zwanego uzdrowiskiem Sopot, które tak rzadko widuję. :roll: ;)

:lol:

Posted

[quote name='jo-jo']Ja na 100% z dożyskiem będę:loveu:[/quote]
No to po Gorzowie i Waw-ie zrobimy sobie jeszcze spotkanko w Sopocie :evil_lol:

Posted

A czy kogoś już sędziował pan Andrzej Stępiński? Zna się na dużych psach (bernardyny)? Bo ja tak się troszkę zastanawiam nad Sopotem i dobrze byłoby wiedzieć, na kogo ewentualnie trafię...