Gazuś Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 [quote name='sylwiaskalska']Nie szkodzi bardzo dziękuję i tak :loveu: :) jak nikt się nie znajdzie zawsze jest pociąg :)[/quote] Ty to masz dobrze! :lol: Moje bydle wtargać do pociągu....Ulala... A może nas to będzie przy Gdyni czekać :roll: Quote
Florka_xyz Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 [quote name='Gazuś']Ty to masz dobrze! :lol: Moje bydle wtargać do pociągu....Ulala... A może nas to będzie przy Gdyni czekać :roll:[/quote] Gazuś, raczej nie !!! Będziesz jechała ze mna :) no chyba ze wiesz co . . . :D Quote
sylwiaskalska Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 [quote name='Gazuś']Ty to masz dobrze! :lol: Moje bydle wtargać do pociągu....Ulala... A może nas to będzie przy Gdyni czekać :roll:[/quote] No to jest plus mieć małego psa :p ale niestety musze mojego boksia zostawić, nie będe go szrpała pociagami. Żeby chociaż nasze pociągi były czyste :( No ale połaczenia Szczecin- Koszalin tez nie są godzinowo rewelacyjne. Generalnie Szczecin ma takie połączenia beznadziejne ze wszystkimi miastami. A juz o bezposrednich połaczeniach w dalszych trasach - moge sobie pomażyć. O własnie musze wreszcie te zgłosznie wysłać na wystawę :oops: :oops: :oops: Quote
blaira Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 [quote name='Carbonara']Szukam transportu do Sopotu , może ktos jedzie w piątek i zabrałby mnie ze staffiorkiem. Oczywiście dokładam się do paliwa:)[/quote] A moze razem pkp?? :cool3: Zobaczymy jak nam pojdzie w warszawie :cool1: Quote
sylwiaskalska Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 No dziś się zmoblizowałam zgłosić psa i zapłacić, Czekam teraz na potwierdzenie :) Quote
niki_ill Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 My jeszcze niezgloszeni :( Powiedzcie czy termin jest do 10 lipca wlacznie??? Quote
sylwiaskalska Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 [quote name='niki_ill']My jeszcze niezgloszeni :( Powiedzcie czy termin jest do 10 lipca wlacznie???[/quote] Tak ale samo zgłoszenie możesz wysłać zawsze wcześniej a na ich stronie jeżeli chodzi o zapłatę to : [QUOTE][B][SIZE=1][COLOR=#ff0000]UWAGA ! Opłaty wnoszone po dniu 10.07.2006 r. wynoszą 110 zł za każdego psa, opłaty wnoszone w dniach wystawy 12-13.08.2006 r. wynoszą 130 zł za każdego psa, bez względu na klasę i ilość zgłoszonych psów.[/COLOR][/SIZE][/B] [/QUOTE] Quote
niki_ill Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 [QUOTE]Tak ale samo zgłoszenie możesz wysłać zawsze wcześniej [/QUOTE] A po co slac, zawioze im w poniedzialek i poloze na biurko :razz: razem z oplata :diabloti: Pytalam, bo dzis dopiero cash sie pojawi u mnie na koncie i nie wiedzialam czy zdaze do poniedzialku:roll: Quote
sylwiaskalska Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 [quote name='niki_ill']A po co slac, zawioze im w poniedzialek i poloze na biurko :razz: razem z oplata :diabloti: Pytalam, bo dzis dopiero cash sie pojawi u mnie na koncie i nie wiedzialam czy zdaze do poniedzialku:roll:[/quote] No tak przecież ty Gdańsk :p :p Quote
Viz Posted July 7, 2006 Author Posted July 7, 2006 Zanosiło się, że mnie nie będzie równiez w Sopocie, ale jednak będę :multi: W takim bądź razie Hrabia jedt chetny na MP z kimkolwiek mial isc :cool3: Bede z oba rozrabiakami ;) Quote
Gazuś Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Viz, sama wystawiasz Twojego robaczka na ringu?:cool3: Quote
Viz Posted July 7, 2006 Author Posted July 7, 2006 Gazuś robaczek nie wystawiany, ze wzgledu na sedzine :roll: Quote
Asta Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Muszę siostrę po prosić, żeby zgłosiła B.J razem ze swoją bandą ;) Quote
Viz Posted July 9, 2006 Author Posted July 9, 2006 Jovanna fajnie, ze sie zobaczymy :multi: Kurcze, wystawa zapowiada sie obiecujaco... :cool3: Quote
Guest ajsonowa Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 a ja tak troche off-topowo: do kiedy mozna wysylac zgloszenia?? :lol: Quote
Guest ajsonowa Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 ooo! :-o wielkie dzieki za odpowiedz :lol: Quote
arima Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Prosze bardzo, ja też jeszcze myśle które potwory zgłosić:lol: Quote
Daisunia Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Arima zglaszaj zglaszaj (tylko ktory to dzien) ja bede na w dniu w ktorym są szpice ;) Quote
arima Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Jedno już zgłosiłam tylko nad drugim myśle:lol: My będziemy w niedziele Quote
Daisunia Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 [quote name='arima']Jedno już zgłosiłam tylko nad drugim myśle:lol: My będziemy w niedziele[/quote] jesli szpice sa w niedziele to ja bede ;) Quote
Viz Posted July 9, 2006 Author Posted July 9, 2006 Ja jeszcze dziś też przemyślę dogłębniej czy zgłosić czy nie... W sumie blisko to co mi szkodzi :roll: Quote
Recommended Posts