susurrement Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [url=http://wiadomosci.wp.pl/kat,9922,title,Pies-od-blisko-roku-pilnuje-grobu-swojego-pana,wid,11685875,wiadomosc_prasa.html]Pies od roku pilnuje grobu swojego pana - Wiadomości - WP.PL[/url] może ktoś z dogomaniaków mógłby się zając tym pieskiem? złapać, wziąć na dt i poszukać domu.. on przecież umrze z zimna, głodu i tęsknoty.. :( Quote
kingula Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Tez to czytalam, strasznie smutna sprawa :-( Moze trzeba dac info na PwP...? Quote
Sybel Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Wrzuciłam to w adopcje dla łódzkiego, może da się cos zrobić... Wiecie, ja mieszkam przy tym cmentarzu, ale mam dwa psy, a jeden nie toleruje obcych :/ Quote
julcia_bleble Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Wlasnie tez to przeczytalam, strasznie smutna historia. Przydaloby sie aby ta staruszka miala jakis kochajacy domek na swoje stare lata. W artykule jest napisane ze chca ja zlapac, ale nie wiadomo czy nie pojdzie do schroniska:-( oby nie... kurcze trzeba cos z tym zrobic, bo az serce sie kraja jak sobie mysle o tej psince koczujacej na cmentarzu Quote
werisia Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [quote name='susurrement'] on przecież umrze z zimna, głodu i tęsknoty.. :([/QUOTE] Chyba przedewszystkim z tęsknoty. Biedactwo. Quote
Recommended Posts