ranias Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Marcelino kochany, witam cię grubasku :loveu: Quote
Aimez_moi Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Oj Cioteczko.....:) zaraz grubasku......On tylko dobrze wyglada....:) jest zadbany i dobrze odzywiony.....:) Quote
ranias Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Aimez_moi napisał(a):Oj Cioteczko.....:) zaraz grubasku......On tylko dobrze wyglada....:) jest zadbany i dobrze odzywiony.....:) To prawie jak ja :oops: Quote
Aimez_moi Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Oj Boziu...... Kochana ale sie usmialam........:) Quote
ranias Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Aimez_moi napisał(a):Oj Boziu...... Kochana ale sie usmialam........:) Śmiech to zdrowie tylko zmarszczki się robią :evil_lol: Quote
Aimez_moi Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 E tam...... ja juz stara jestem..... nic mi nie bedzie..... Quote
ranias Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Aimez_moi napisał(a):E tam...... ja juz stara jestem..... nic mi nie bedzie..... A grubiutkich zmarszczki nie dotyczą ;)Z tłuszczykiem nie mają szans...:razz: Quote
Aimez_moi Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 My tutaj tak plotkujemy o Marcelu....a On moze troszke schudl..... Quote
ranias Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 To może Marcelek- wróżbita zna jakąś dietę cud i podzieli się swoją wiedzą ;) Quote
Aimez_moi Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 A dasz rade Kochaniutka przejsc na diete?...... Bo ja to juz nawet o tym nie mysle...... Quote
ranias Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Aimez_moi napisał(a):A dasz rade Kochaniutka przejsc na diete?...... Bo ja to juz nawet o tym nie mysle...... ja też nie, ale tak pomyśleć sobie można:p Quote
Marinka Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 Jesteście niesamowite :)...aż mi się jeść zachciało :evil_lol:...a cały dzień nawet o tym nie pomyślałam Quote
Aimez_moi Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Oj.....:) my tak sobie tutaj dyskutujemy o wyzszosci okraglosci nad chudzizna.....:):) Quote
Aimez_moi Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Marinka zdjecia poszly....... A zjadlas cos?.....:) Quote
Marinka Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 Aimez_moi napisał(a):Marinka zdjecia poszly....... A zjadlas cos?.....:) Zjadłam wczoraj ok. 21-ej. Przyszykowałam sobie prawdziwą ucztę i odłożyłam do lodówki...jakoś tak oczami się chyba najadłam ;) Quote
Aimez_moi Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Marinka.....:) daj mi prosze przepis jak jesc oczami.....:):) Quote
ranias Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Aimez_moi napisał(a):Marinka.....:) daj mi prosze przepis jak jesc oczami.....:):) Ja też poproszę :lol: Quote
funia Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Mamy sunie w cieczce .Marcel jest jej wielkim adoratorem .Wystaje pod jej boksem i wdzięczy sie stary świntuszysko:evil_lol: Oj jakby mu tylko pozwolić poszalałby nasz dzidunio ,pooszalał .... Po niedzieli bedę z nim u weta na szczepienia.Wtedy wet zobaczy jego oczka . Ale wet w rozm.tel.nie polecał w tym wieku szczepienia .ale widzicie jsk musze mieć psy z całym zbezpieczeniem w razie co . I jestem w kropce bo nie wiem co zrobić . Quote
Marinka Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 funia napisał(a):Mamy sunie w cieczce .Marcel jest jej wielkim adoratorem .Wystaje pod jej boksem i wdzięczy sie stary świntuszysko:evil_lol: Oj jakby mu tylko pozwolić poszalałby nasz dzidunio ,pooszalał .... Po niedzieli bedę z nim u weta na szczepienia.Wtedy wet zobaczy jego oczka . Ale wet w rozm.tel.nie polecał w tym wieku szczepienia .ale widzicie jsk musze mieć psy z całym zbezpieczeniem w razie co . I jestem w kropce bo nie wiem co zrobić . Kasiu chodzi o wściekliznę czy wirusówki? Jeśli o wirusówki, to też jestem tego zdania, natomiast wściekliznę koniecznie trzeba szczepić. Marcel nieźle sie popisuje...tyle jeszcze może nasz staruszek:evil_lol: Quote
Aimez_moi Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 No nie..... Marcel?... a to odpuscil jedzenie na korzysc milosci? Quote
ranias Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Aimez_moi napisał(a):No nie..... Marcel?... a to odpuscil jedzenie na korzysc milosci? Marcelek pewnie adoruje panienkę w przerwie między jedzonkiem ;) Quote
AgusiaP Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Witam Marcelino i Was dziewczynki :cool3: Quote
Recommended Posts