Aimez_moi Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 OK Marinka......:) Kupie specjalnie dla Ciebie komplety z odzywka.....:) Quote
Aimez_moi Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 Witam sie z Prezesem i Cioteczkami.....:) Ranias jakies wiesci na froncie sa? Quote
ranias Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 Przychodzę po 2 dniach nieobecności do pana Prezesa. Niedzielę spędziłam w szkole, bo to czas jasełkowych przedstawień. Wczoraj miałam gości niespodziewanych a przez to chyba bardziej miłych :lol: Myślę,że Marcelek mnie usprawiedliwi :razz: Aimez, paka przyszła :crazyeye: ależ w niej różności..... Quote
Aimez_moi Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 No nie wiem czy Prezes to zrozumie.......moze....:):) Na temat roznosci nic nie wiem napisz tylko czy wszystko cale jest? Znow byla przerzucana?.....:):) Quote
ranias Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 Myślę,że wszystko jest całe. Tym razem byliśmy, kiedy kurier przyjechał, więc nie miał okazji przerzucać przez ogrodzenie jak poprzednio...:lol: Quote
Aimez_moi Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 A to spoko.....:) Ogarniesz to jakos? Bo pamietasz jak Marinka upominala sie o zrobienie bazarku......:eviltong: Quote
ranias Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 Postaram się przez weekend zrobić. Teraz więcej pracy, bo zbliża się półrocze...a moja siostra miała dzisiaj operację i trochę się moje sprawy więcej kręcą wokół Niej ostatnim czasem....jak nie będę czegoś pewna , to będę Cię dręczyć pytaniami...:razz: Quote
Aimez_moi Posted January 15, 2014 Posted January 15, 2014 ranias napisał(a):Zaczęłam opisywać fanty... I jak Ci idzie? Bo te ostatnie np. marmolady byly nieziemskie.....:):) Quote
ranias Posted January 15, 2014 Posted January 15, 2014 Jak się ślinię, to myślenie mi kiepsko idzie.....:evil_lol: Quote
Aimez_moi Posted January 15, 2014 Posted January 15, 2014 ranias napisał(a):Jak się ślinię, to myślenie mi kiepsko idzie.....:evil_lol: A na widok czego to slinienie? Quote
Aimez_moi Posted January 15, 2014 Posted January 15, 2014 ranias napisał(a):niezmiennie ta galareta......:razz: Mhy......a ta ma troszke inny wierzch......bardziej czekoladowy, gruby i chrupki. Galaretka ta sama.....:) Quote
ranias Posted January 15, 2014 Posted January 15, 2014 a cukierki w celofanie przewiązane złotą wstążeczką?...wyglądają jak robione ręcznie...paczuszka niewielka a ciężka... Quote
Aimez_moi Posted January 15, 2014 Posted January 15, 2014 Bo to sa cukierki zelki niby cukierki a jednak troche zelkowate. Rozne smaki ale przewaga anyzu..... powachaj......:):) Quote
mari23 Posted January 15, 2014 Posted January 15, 2014 ranias napisał(a):Postaram się przez weekend zrobić. Teraz więcej pracy, bo zbliża się półrocze...a moja siostra miała dzisiaj operację i trochę się moje sprawy więcej kręcą wokół Niej ostatnim czasem....jak nie będę czegoś pewna , to będę Cię dręczyć pytaniami...:razz: ja właśnie przez księgowe zakończenie roku i datę 15.01. ostatniej nocy spałam 2 godziny, wciąż mi się spać nie chce... dziwne... zostało mi jeszcze jedno g.... na jutro, a ja zamiast siedzieć w cyferkach wole Wasze kochane towarzystwo! życzę zdrowia siostrze! p.s. wpłaty będą jutro, bo ja dzisiaj późno wyszłam z pracy i do banku nie zdążyłam Quote
Kamila Proc Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 Aimez_moi napisał(a):I jak Ci idzie? Bo te ostatnie np. marmolady byly nieziemskie.....:):) gdzie je macie? Quote
ranias Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 mari23 napisał(a):ja właśnie przez księgowe zakończenie roku i datę 15.01. ostatniej nocy spałam 2 godziny, wciąż mi się spać nie chce... dziwne... zostało mi jeszcze jedno g.... na jutro, a ja zamiast siedzieć w cyferkach wole Wasze kochane towarzystwo! życzę zdrowia siostrze! p.s. wpłaty będą jutro, bo ja dzisiaj późno wyszłam z pracy i do banku nie zdążyłam miłe towarzystwo warte wszystkiego....:lol: Quote
Aimez_moi Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 Witaj Marii.....:) Zawsze podziwialam osoby pracujace w ksiegowosci.......:):) Quote
mari23 Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 Aimez_moi napisał(a):Witaj Marii.....:) Zawsze podziwialam osoby pracujace w ksiegowosci.......:):) wow, bardzo się ucieszyłam, bo wielu ludzi uważa, że w księgowości to siedzą i nic nie robią ;) podobno definicja księgowości jest taka, że są to działy i wydziały, żeby cymbały nie wiedziały, gdzie się pieniądze podziały ;) kiedyś bardzo lubiłam swoją pracę, ta "matematyczna" księgowość jest wspaniała, genialnie ulożona ( np. bilans), ale ostatnie zmiany i poprawki do poprawek przepisów, bezsensowne sprawozdania i wytyczne tak skutecznie utrudniają pracę, że mam już dość.....a do emerytury daleko nawet wtedy, gdy wieku emerytalnego znów nie wydłużą... Quote
Aimez_moi Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 W Policji ksiegowoscia zajmuja sie pracownicy cywilni....... i pamietam jak przed bilansem Panie wychodzily z pracy mocno w nocy. I szukanie zaginionych 50 groszy.....:) Quote
mari23 Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 Aimez_moi napisał(a):W Policji ksiegowoscia zajmuja sie pracownicy cywilni....... i pamietam jak przed bilansem Panie wychodzily z pracy mocno w nocy. I szukanie zaginionych 50 groszy.....:) niejeden raz przy bilansie siedziałam do późna, wczoraj też - ale to z powodu spiętrzenia sprawozdań na jeden termin.... ale pamiętam czasy, kiedy cały styczeń pracowało się od ósmej do ósmej.... czyli tzw. ośmiogodzinny dzień pracy ;) teraz komputery, więc sumowanie trwa krótko, tylko sprawozdań mnóstwo.... idiotycznych !!!! a szukać to i grosika czasem się zdarzy, choć człowiek wolałby 10 zł wpłacić, niż złotówki szukać cały dzień albo i dwa, ale wszystko musi się zgadzać i szukać trzeba... mój pierwszy tydzień pracy ( staż to był) to było szukanie złotówki.... i znalazłam! :) Quote
Recommended Posts