Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ranias']a ciekawe co słychać u gwiazdy najjaśniejszej - Prezesunia kochanego...[/QUOTE]
Tez jestem ciekawa.....tym bardziej, ze Prezesunio sie pomalutku starzeje.......

Posted

Tak, czas płynie...Ja dzisiaj sprzątałam Ciaposławowi lokal, dzielnie mi pomagał tzn. obsikiwał wszystko jak leci łącznie ze swoim koszykiem. Potem wlazł do miski z wodą- chyba zabierał się za mycie podłogi....:roll:

Posted

Teraz, kiedy upały się skończyły, Ciaposław mniej charczy, pewnie lepiej mu się oddycha. Apetyt ma, na spacerach ciągnie jak koń zaprzęgowy i kopie coraz głębsze doły...:lol: Szkodnik jeden...:lol: niestety nienawiść do Brodzia jeszcze mu się nasiliła.....

Posted

To już trwa 2 lata, bo ostatniego sierpnia pojawił się u nas Ciaput.I pewnie to moja wina,że tak się stało, nie potrafiłam ich ze sobą zaprzyjaźnić..a szkoda, mogliby razem biegać po podwórku i mieszkać w domu....

Posted

Ranias......a co moglas zrobic? Obydwa samce......nie za mlode......jeden zly bo wprowadzilas obcego a drugi zly bo juz jeden byl przed nim......
Chyba nie bylo zadnego zlotego srodka......i tak, ze sie nie pozagryzaly....