Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Kamila Proc']jak nas wszystkie[/QUOTE]

Oj tak......:lol:
Dzisiaj spotkałam w sklepie poprzednią " panią" Ciaposława i była szczerze zdumiona,że piesio jeszcze żyje :roll: bo taki stary. Jak mi go przyprowadzili 2 lata temu, to nie mogli ustalić wieku, trzy osoby podawały różne liczby. Nie zapomnieli tylko o łańcuchu - przynieśli razem z metalowym prętem do wbicia w ziemię.

Posted

Ciaposław dzisiaj wykazywał się tak doskonałym niuchem,że w końcu musiałam siłą mu wepchać lekarstwo ...i brzydko na mnie łypał swoim gadzim okiem- jak to mówią moi synowie....

Posted

[quote name='Kamila Proc']oj, kilka osob by zaharczalo na moim lancuchu[/QUOTE]

oj, i ja bym się o cięzki łańcuch dla niektórych postarała !

melduję, że poszedł przelew za chłopaków - 710 złotych

Posted

Ciaposław odmówił dzisiaj współpracy w zakresie połykania lekarstwa, więc wepchałam mu do paszczy na siłę. Połknął i od razu nabrał sił, wykopał dziurę, wlazł do niej i stamtąd na mnie łypał....:roll:

Posted

[quote name='ranias']Ciaposław odmówił dzisiaj współpracy w zakresie połykania lekarstwa, więc wepchałam mu do paszczy na siłę. Połknął i od razu nabrał sił, wykopał dziurę, wlazł do niej i stamtąd na mnie łypał....:roll:[/QUOTE]

teraz żeby podać następną tabletkę to trzeba będzie ja wpychać do paszczy siedzącej w dziurze..... ;)

Posted

Dzisiaj o dziwo poszło łatwiej, Ciaposław oczywiście zjadł wszystko zostawiając tabletkę, ale wepchałam mu ją bardzo szybko...a może to ja nabieram wprawy...:roll: w każdym razie lekarstwo zadane, nowej dziury dzisiaj nie było, była za to burza z gradem, wiatrem i deszczyskiem wielkim..Ciaposław obserwował wszystko z budy, do której wlazł po połknięciu tabletki i w której siedzi do tej pory..to już trzecia godzina, chyba obraził się na amen...:roll:

Posted

[quote name='Aimez_moi']Na pewno sie obrazil........piesiulek biedny. Tak Mu wciskac na sile.......[/QUOTE]

ja tam wcale się biedakowi nie dziwię, też bym nie chciała, żeby mi wciskano ;) ;)

a Marcelek z Argusiem kaskę dostali:

25,- Roland_DE (18.07.)
50,- Marta Anna M. z Celestynowa dla Argo (31.07.)

Posted

[quote name='Aimez_moi']A nie mozesz sprobowac Go jakos oszukac? Moze pasztet...... kaszanka......[/QUOTE]

W tym problem,że Ciaposław jest wybitnie czujny ostatnimi czasy :roll: Wcześniej była kiełbasa, parówka, pasztet, kluski na parze, makaron. Teraz wszystko dokładnie rozdrabnia jakby pieron przeszukiwał co tam gdzie ukryte....Świetnie wygląda, gdy tak stoi nad miską na rozstawionych łapach i łypie do środka :lol: