ranias Posted July 30, 2014 Posted July 30, 2014 [quote name='Kamila Proc']jak nas wszystkie[/QUOTE] Oj tak......:lol: Dzisiaj spotkałam w sklepie poprzednią " panią" Ciaposława i była szczerze zdumiona,że piesio jeszcze żyje :roll: bo taki stary. Jak mi go przyprowadzili 2 lata temu, to nie mogli ustalić wieku, trzy osoby podawały różne liczby. Nie zapomnieli tylko o łańcuchu - przynieśli razem z metalowym prętem do wbicia w ziemię. Quote
Kamila Proc Posted July 30, 2014 Posted July 30, 2014 oj, kilka osob by zaharczalo na moim lancuchu Quote
Aimez_moi Posted July 30, 2014 Posted July 30, 2014 A Cieposlaw niech sie ma jak najlepiej.......:):) Quote
ranias Posted July 31, 2014 Posted July 31, 2014 Ciaposław dzisiaj wykazywał się tak doskonałym niuchem,że w końcu musiałam siłą mu wepchać lekarstwo ...i brzydko na mnie łypał swoim gadzim okiem- jak to mówią moi synowie.... Quote
Aimez_moi Posted July 31, 2014 Posted July 31, 2014 Ranias.....:) nie oszukuj sie....Ciaposlaw czasami po prostu ma Cie dosc.....:):) Quote
mari23 Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 [quote name='Kamila Proc']oj, kilka osob by zaharczalo na moim lancuchu[/QUOTE] oj, i ja bym się o cięzki łańcuch dla niektórych postarała ! melduję, że poszedł przelew za chłopaków - 710 złotych Quote
Kamila Proc Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 [quote name='Aimez_moi']Ranias.....:) nie oszukuj sie....Ciaposlaw czasami po prostu ma Cie dosc.....:):)[/QUOTE] taka moze byc smutna prawda Quote
ranias Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 No ..może macie rację...Spróbuję z tym żyć.....:lol: Quote
Aimez_moi Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 [quote name='ranias']No ..może macie rację...Spróbuję z tym żyć.....:lol:[/QUOTE] Badz dzielna.......:):) Quote
Aimez_moi Posted August 2, 2014 Posted August 2, 2014 Ranias....jak tam uklad z Ciaposlawem?......:) Quote
ranias Posted August 2, 2014 Posted August 2, 2014 Ciaposław odmówił dzisiaj współpracy w zakresie połykania lekarstwa, więc wepchałam mu do paszczy na siłę. Połknął i od razu nabrał sił, wykopał dziurę, wlazł do niej i stamtąd na mnie łypał....:roll: Quote
mari23 Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 [quote name='ranias']Ciaposław odmówił dzisiaj współpracy w zakresie połykania lekarstwa, więc wepchałam mu do paszczy na siłę. Połknął i od razu nabrał sił, wykopał dziurę, wlazł do niej i stamtąd na mnie łypał....:roll:[/QUOTE] teraz żeby podać następną tabletkę to trzeba będzie ja wpychać do paszczy siedzącej w dziurze..... ;) Quote
ranias Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 Dzisiaj o dziwo poszło łatwiej, Ciaposław oczywiście zjadł wszystko zostawiając tabletkę, ale wepchałam mu ją bardzo szybko...a może to ja nabieram wprawy...:roll: w każdym razie lekarstwo zadane, nowej dziury dzisiaj nie było, była za to burza z gradem, wiatrem i deszczyskiem wielkim..Ciaposław obserwował wszystko z budy, do której wlazł po połknięciu tabletki i w której siedzi do tej pory..to już trzecia godzina, chyba obraził się na amen...:roll: Quote
Aimez_moi Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 Na pewno sie obrazil........piesiulek biedny. Tak Mu wciskac na sile....... Quote
mari23 Posted August 4, 2014 Posted August 4, 2014 [quote name='Aimez_moi']Na pewno sie obrazil........piesiulek biedny. Tak Mu wciskac na sile.......[/QUOTE] ja tam wcale się biedakowi nie dziwię, też bym nie chciała, żeby mi wciskano ;) ;) a Marcelek z Argusiem kaskę dostali: 25,- Roland_DE (18.07.) 50,- Marta Anna M. z Celestynowa dla Argo (31.07.) Quote
ranias Posted August 4, 2014 Posted August 4, 2014 Dzisiaj było rozwieranie paszczy, bo Ciaposław postanowił zaciskać kielcoki... Quote
Aimez_moi Posted August 4, 2014 Posted August 4, 2014 A nie mozesz sprobowac Go jakos oszukac? Moze pasztet...... kaszanka...... Quote
ranias Posted August 4, 2014 Posted August 4, 2014 [quote name='Aimez_moi']A nie mozesz sprobowac Go jakos oszukac? Moze pasztet...... kaszanka......[/QUOTE] W tym problem,że Ciaposław jest wybitnie czujny ostatnimi czasy :roll: Wcześniej była kiełbasa, parówka, pasztet, kluski na parze, makaron. Teraz wszystko dokładnie rozdrabnia jakby pieron przeszukiwał co tam gdzie ukryte....Świetnie wygląda, gdy tak stoi nad miską na rozstawionych łapach i łypie do środka :lol: Quote
Aimez_moi Posted August 5, 2014 Posted August 5, 2014 [quote name='Kamila Proc']Chcialabym to zobaczyc[/QUOTE] Ranias.....:) machnij fociaszke...... Quote
Aimez_moi Posted August 5, 2014 Posted August 5, 2014 Marinka....:) Ty jestes wega....masz jakies sprawdzone przepisy na kasze jaglana? Musze jesc to cudo codziennie i juz mi pomyslow brakuje.... Quote
ranias Posted August 6, 2014 Posted August 6, 2014 Ja lubię, zwłaszcza w pierogach, a kiedyś jadłam zapiekaną z jabłkami i bardzo mi smakowała Quote
Recommended Posts