ranias Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 funia napisał(a): Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us i chyba jestem coraz ładniejszy.... Quote
Aimez_moi Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 O Boziu..... to..to...to...Marcelek nasz Ci jest? Nie jest chyba zadowolony z tego cusia na drobnej szyjce?.....:):):) Marcelek...atleta nasz i kulturysta.....:) Quote
ranias Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 funia napisał(a): Uploaded with ImageShack.us a może tutaj najlepiej wyglądam..... Quote
ranias Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 funia napisał(a): Uploaded with ImageShack.us tutaj jestem zamyślony..... Quote
Aimez_moi Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 Tak....:) mysli jak tu nie upasc pod ciezarem ....swoim....:) Quote
ranias Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 funia napisał(a): Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us no i które ujęcie najlepsze? Quote
ranias Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 Marinka napisał(a):A moim zdaniem Marcelek wciąż jest taki jak był....śliczny :) W LCMZ: Więcej zdjęć z tamtego okresu: http://www.dogomania.pl/threads/173646-Marcel-staruszek-z-Szydłowca-niebawem-straci-DT-u-Funi-(/page7 Obecnie: uśmiecha się..... Quote
Aimez_moi Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 Usmiecha sie....:) Ranias..... musicie popracowac nad dieta naszego atlety...... przeciez jeszcze troche i nozeta Mu sie rozjada...... Quote
ranias Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 Marinka napisał(a):Więc nie mówcie, że jestem gruby, bo się zdenerwuję!;) tu pokazuje, jakie ma piękne kielcoki.... Quote
Aimez_moi Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 Silacz Kulturystek sie zlosci czy ziewa...? Quote
ranias Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 Aimez_moi napisał(a):Silacz Kulturystek sie zlosci czy ziewa...? udziela wywiadu do pisma sportowego....:evil_lol: chciałam wybrać najładniejsze zdjęcie Marcelka i nie potrafię.... Quote
mari23 Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 Aimez_moi napisał(a):Usmiecha sie....:) Ranias..... musicie popracowac nad dieta naszego atlety...... przeciez jeszcze troche i nozeta Mu sie rozjada...... też mam takiego "kulturystę" w domu - właśnie przyszły wyniki badań hormonów tarczycowych - Puszek zdrów, tylko racje żywnościowe trzeba mu znacznie zmniejszyć..... ech, to trudniejsze będzie dla mnie, niż dla Pusia..... musimy się chyba obie z funią zmobilizować do tego odchudzania..... naszych piesków oczywiście ;) jest wplata: 10,- Maruda666 dla Argo i Marcela (23.07.) Quote
funia Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
funia Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 Dziadek schudł .Ograniczyłam mu jedzenie i wyganiam na siłe na 1ha terenu .Jak juz wyjdzie to biega ale trzeba go wyprowadzać na siłę na smyczy .ale jaki póżniej zadowolony !! Nie chce wracac .Na pierwszej focie zajada kostkę . WIęc już kwadratowy nie jest ....Do zimy ...... Quote
ranias Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 Biedny Marcelek :loveu: Nie dość że mniej dają jeść, to jeszcze zmuszają do biegania :evil_lol: chyba dzisiaj nie zasnę.....;) Quote
funia Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 ranias napisał(a):Biedny Marcelek :loveu: Nie dość że mniej dają jeść, to jeszcze zmuszają do biegania :evil_lol: chyba dzisiaj nie zasnę.....;) Było mi go tez szkoda .....serio ....ALe widze .ze stał się sprawniejszy i mniej ociężały .Widziałyście, był po prostu jak BOMBA ! Teraz jest o wiele szybszy i zdecydowanie mniej poleguje .Jest właściwie ciągle w ruchu .Wyjdzie mu to na zdrowie !! Wiem bo jak schudłam to góry przenosiłam .Teraz znowu mam 17 kg na górke i jest tragedia .....Na dup..e mi wszystko trzaska i nie mam co na siebie włożyć /:oops: Quote
ranias Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 funia napisał(a):Było mi go tez szkoda .....serio ....ALe widze .ze stał się sprawniejszy i mniej ociężały .Widziałyście, był po prostu jak BOMBA ! Teraz jest o wiele szybszy i zdecydowanie mniej poleguje .Jest właściwie ciągle w ruchu .Wyjdzie mu to na zdrowie !! Wiem bo jak schudłam to góry przenosiłam .Teraz znowu mam 17 kg na górke i jest tragedia .....Na dup..e mi wszystko trzaska i nie mam co na siebie włożyć /:oops: oj, wiem coś o tym.....:oops: Quote
ranias Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 Uploaded with ImageShack.us spokojnej nocy i kolorowych snów- do jutra :lol: Quote
Iljova Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 (edited) Już wróciły :( wstrętne upały, a Marcelek zmienia sie teraz w prawdziwego sportowca :-) Edited July 25, 2012 by Iljova Quote
Aimez_moi Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 ranias napisał(a): Uploaded with ImageShack.us spokojnej nocy i kolorowych snów- do jutra :lol: Jaki spokojny sen.....:) Ciekawe co sie sni? Quote
ranias Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 Brodzio ciekawie śpi, zamyka oczy i momentalnie chrapie.....a śni mu się pewnie coś do jedzonka, bo to staruszek-odkurzacz...:lol: Quote
Iljova Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 ranias napisał(a): Uploaded with ImageShack.us spokojnej nocy i kolorowych snów- do jutra :lol: A to fantastyczny widok :-) Wspaniałego i radosnego dnia Quote
ranias Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 A czy mój atleta też był szczepiony? Bo gdyby tak przyszedł wyjazd na olimpiadę albo zawody kulturystyczne......:lol: Quote
Recommended Posts