Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aimez_moi napisał(a):
Silacz Kulturystek sie zlosci czy ziewa...?

udziela wywiadu do pisma sportowego....:evil_lol: chciałam wybrać najładniejsze zdjęcie Marcelka i nie potrafię....

Posted

Aimez_moi napisał(a):
Usmiecha sie....:) Ranias..... musicie popracowac nad dieta naszego atlety......
przeciez jeszcze troche i nozeta Mu sie rozjada......

też mam takiego "kulturystę" w domu - właśnie przyszły wyniki badań hormonów tarczycowych - Puszek zdrów, tylko racje żywnościowe trzeba mu znacznie zmniejszyć..... ech, to trudniejsze będzie dla mnie, niż dla Pusia.....
musimy się chyba obie z funią zmobilizować do tego odchudzania..... naszych piesków oczywiście ;)

jest wplata:
10,- Maruda666 dla Argo i Marcela (23.07.)

Posted

Dziadek schudł .Ograniczyłam mu jedzenie i wyganiam na siłe na 1ha terenu .Jak juz wyjdzie to biega ale trzeba go wyprowadzać na siłę na smyczy .ale jaki póżniej zadowolony !! Nie chce wracac .Na pierwszej focie zajada kostkę .
WIęc już kwadratowy nie jest ....Do zimy ......

Posted

ranias napisał(a):
Biedny Marcelek :loveu: Nie dość że mniej dają jeść, to jeszcze zmuszają do biegania :evil_lol: chyba dzisiaj nie zasnę.....;)

Było mi go tez szkoda .....serio ....ALe widze .ze stał się sprawniejszy i mniej ociężały .Widziałyście, był po prostu jak BOMBA ! Teraz jest o wiele szybszy i zdecydowanie mniej poleguje .Jest właściwie ciągle w ruchu .Wyjdzie mu to na zdrowie !!
Wiem bo jak schudłam to góry przenosiłam .Teraz znowu mam 17 kg na górke i jest tragedia .....Na dup..e mi wszystko trzaska i nie mam co na siebie włożyć /:oops:

Posted

funia napisał(a):
Było mi go tez szkoda .....serio ....ALe widze .ze stał się sprawniejszy i mniej ociężały .Widziałyście, był po prostu jak BOMBA ! Teraz jest o wiele szybszy i zdecydowanie mniej poleguje .Jest właściwie ciągle w ruchu .Wyjdzie mu to na zdrowie !!
Wiem bo jak schudłam to góry przenosiłam .Teraz znowu mam 17 kg na górke i jest tragedia .....Na dup..e mi wszystko trzaska i nie mam co na siebie włożyć /:oops:

oj, wiem coś o tym.....:oops: