Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Marcelku i cioteczki miłego dnia.Słonko mnie obudziło, po wczorajszym deszczowym dniu - miła odmiana.I chyba mycie okien to dobry sposób na chorobę ;)

Posted

Bola lapki????? Chyba brzuszek....:):):)
Oj Ranias i po co sie tak przemeczasz? Przeciez TY chora jestes...... powinnas lezec...jesc...pic i lezec.
A swoja droga to chcialabym zobaczyc Wasze wspolne z synem prace w naprawie wc.......:):)

Posted

[quote name='Aimez_moi']Bola lapki????? Chyba brzuszek....:):):)
Oj Ranias i po co sie tak przemeczasz? Przeciez TY chora jestes...... powinnas lezec...jesc...pic i lezec.
A swoja droga to chcialabym zobaczyc Wasze wspolne z synem prace w naprawie wc.......:):)[/QUOTE]

Żałuj kochana, bo było na co popatrzeć, wc nam się zapchał 3 razy w ciągu tygodnia.W przypływie szaleństwa kupiliśmy 15 metrową spiralę i żeby ją wepchać- ja stałam na podwórku i kręciłam ( jako operator główny), a syn usiłował utrzymać ją w muszli.Poddaliśmy się po 40 minutach i poprosiliśmy sąsiada o pomoc. Jego wzrok jak zobaczył nasz wysiłek- bezcenny, chyba pomyślał,że ma do czynienia z kretynami.Po naprawie działało 2 dni i znów się zapchało, i znów pomoc sąsiedzka, a dzisiaj przyjechał pan z firmy i udrożnił całą kanalizację- problem był przy studzience.....

Posted (edited)

W siódmej edycji bazarku dla pięciu ogonków uzbierałyśmy:
Na koncie Raniaska - 169,55 złotych
Na koncie SHA - 16,50 złotych
,
co dało nam kwotę 186,05 złotych
Nasza kochana ranias wpłaci na konto psiaków w SHA 208,50 złotych - dokłada od siebie 38,95 złotych
:crazyeye::loveu:,
co razem z kwotą wpłaconą przez mari23 bezpośrednio na konto SHA daje kwotę 225 złotych :smile:
Każdy z ogonków wzbogacił się więc o kwotę 45 złotych :smile:
Dziękujemy :smile:

Tak więc:
Marcel http://www.dogomania.pl/forum/threads/173646-Marcel-staruszek-z-Szydłowca-niebawem-straci-DT-u-Funi-( wzbogacił się o 45 złotych

[FONT=comic sans ms]Mari23 - po wpłynięciu pieniążków bardzo prosimy o potwierdzenie tutaj i na Bazarku :smile:[/FONT]

http://www.dogomania.pl/forum/threads/228171-Brak-2-POTWIERDZEŃ-CZEKAMY-!!!VII-EDYCJA-dla-PAŃ-PANÓW-DZIECI!-DLA-5-OGONKÓW!?p=19379192#post19379192

Edited by Marinka
Posted

[quote name='Marinka']Aimez :loveu:, jak pięknie to ujęłaś określając Raniaska :loveu: :lol:[/QUOTE]

Ale to prawda.... tam nie ma kobitki tylko jedno wielkie bijace SERDUCHO!

Posted

[quote name='Aimez_moi']Kochane......:) do konca lipca jest glosowanie na Krakvecie......szydlowiaki maja spore szanse.......pomozcie prosze.....[/QUOTE]

mój głos oddany...:lol:

Posted

[quote name='Marinka']W siódmej edycji bazarku dla pięciu ogonków uzbierałyśmy:
Na koncie Raniaska - 169,55 złotych
Na koncie SHA - 16,50 złotych
,
co dało nam kwotę 186,05 złotych
Nasza kochana ranias wpłaci na konto psiaków w SHA 208,50 złotych - dokłada od siebie 38,95 złotych
:crazyeye::loveu:,
co razem z kwotą wpłaconą przez mari23 bezpośrednio na konto SHA daje kwotę 225 złotych :smile:
Każdy z ogonków wzbogacił się więc o kwotę 45 złotych :smile:
Dziękujemy :smile:

Tak więc:
Marcel http://www.dogomania.pl/forum/threads/173646-Marcel-staruszek-z-Szydłowca-niebawem-straci-DT-u-Funi-( wzbogacił się o 45 złotych

[FONT=comic sans ms]Mari23 - po wpłynięciu pieniążków bardzo prosimy o potwierdzenie tutaj i na Bazarku :smile:[/FONT]

http://www.dogomania.pl/forum/threads/228171-Brak-2-POTWIERDZEŃ-CZEKAMY-!!!VII-EDYCJA-dla-PAŃ-PANÓW-DZIECI!-DLA-5-OGONKÓW!?p=19379192#post19379192

potwierdzam, pieniążki już na koncie! :)

Posted

ależ się u mnie rozpadało, nie dość że ciemno to przez ten deszcz zupełnie świata nie widać......Marcelku, śpij spokojnie piesiu kochany :loveu: