Marinka Posted August 17, 2012 Author Posted August 17, 2012 Hura :multi::multi::multi: raniasek wróciła :multi::multi::multi: mam nadzieję, że szczęśliwa i wypoczęta :) Witaj raniasku :) Quote
Aimez_moi Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 Zaraz sie pewnie wezmie za Marcelka-Precelka....:):) Quote
Marinka Posted August 17, 2012 Author Posted August 17, 2012 Niech troszeczkę odpocznie po podróży...będzie miała lepszy humor i mniej się nam oberwie :) Quote
Aimez_moi Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 Moze i tak....:) ale oberwie sie nam na pewno...zwlaszcza TOBIE za te buziale....:):):) Quote
Marinka Posted August 17, 2012 Author Posted August 17, 2012 [quote name='Aimez_moi']Moze i tak....:) ale oberwie sie nam na pewno...zwlaszcza TOBIE za te buziale....:):):)[/QUOTE] No ale...przecież :cool3: ktoś musiał zastąpić ranias :roll:...może jednak nie będzie tak źle i ranias po raz kolejny mi wybaczy :roll::cool3: Quote
Marinka Posted August 17, 2012 Author Posted August 17, 2012 Raniasku koniecznie nam opowiedz jak było na wyjeździe :):):) Pewnie wróciłaś zrelaksowana , wypoczęta i szczęśliwa :) Quote
Aimez_moi Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 [quote name='Marinka']Raniasku koniecznie nam opowiedz jak było na wyjeździe :):):) Pewnie wróciłaś zrelaksowana , wypoczęta i szczęśliwa :)[/QUOTE] Marinka....:):) jestes Mistrzynia Swiata w podlizywaniu sie....:) Quote
Marinka Posted August 17, 2012 Author Posted August 17, 2012 [quote name='Aimez_moi']Marinka....:):) jestes Mistrzynia Swiata w podlizywaniu sie....:)[/QUOTE] No coś Ty...:) Po prostu jestem ciekawa jak upłynął raniaskowi wyjazd...i trochę zazdrosna, bo ja dopiero we wrześniu.... Quote
Aimez_moi Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 Jasne...:) jasne...:) jestes super usmialam sie z samego rana, ze hej....:):) Quote
Marinka Posted August 17, 2012 Author Posted August 17, 2012 [quote name='Aimez_moi']Jasne...:) jasne...:) jestes super usmialam sie z samego rana, ze hej....:):)[/QUOTE] Śmiałaś się ze mnie :-o;) No dobra :evil_lol: co mi tam :evil_lol: Grunt, że jest wesoło :cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Aimez_moi Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 Jasne....:) wesolo bedziemy mialy jak wroci Ranias.....:) Quote
ranias Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 dzisiaj strzelam focha i nic Wam nie opowiem...:eviltong: za te buziale i kabanoski :cool3: za całokształt :angryy: Quote
Marinka Posted August 17, 2012 Author Posted August 17, 2012 [quote name='ranias']dzisiaj strzelam focha i nic Wam nie opowiem...:eviltong: za te buziale i kabanoski :cool3: za całokształt :angryy:[/QUOTE] Oj tam :) nie bądź taka...odfochuj się proszę i opowiedz troszeczkę :) Quote
Aimez_moi Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 Ale.....prosilas o opieke nad Tluscioszkiem.......opiekowalysmy sie jak zesmy umialy..... Marinka z buziakami ja z kabanoskami......Marcelek zadbany jest! Quote
Marinka Posted August 18, 2012 Author Posted August 18, 2012 [quote name='Aimez_moi']Ale.....prosilas o opieke nad Tluscioszkiem.......opiekowalysmy sie jak zesmy umialy..... Marinka z buziakami ja z kabanoskami......Marcelek zadbany jest![/QUOTE] No właśnie :) żywieniowo również :) Quote
ranias Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 no niech Wam będzie....:razz: czas fochów już chyba upłynął ;) siedzę w domku i odpoczywam po swoich wywczasach, bo zawsze spędzam czas wolny tak intensywnie,że właściwie urlop to mam w domu :lol: Quote
Marinka Posted August 18, 2012 Author Posted August 18, 2012 [quote name='ranias']no niech Wam będzie....:razz: czas fochów już chyba upłynął ;) siedzę w domku i odpoczywam po swoich wywczasach, bo zawsze spędzam czas wolny tak intensywnie,że właściwie urlop to mam w domu :lol:[/QUOTE] Taki wywczas jest najlepszy :) Ja też nie znoszę bezczynnie siedzieć na plaży :) A po wywczasie wiadomo...trzeba wypocząć :) Quote
ranias Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 Byłam w tym roku na terenach przy wschodniej granicy, potem zachodniej. Może jeszcze uda mi się wyjechać na 2-3 dni w okolice Gostynina, ale to w sferze cichych planów....tylko jak tu zostawić Marcelka :cool3: Quote
Aimez_moi Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 Zostaw Go Kochana ze mna.....:) i z Marinka....:) My sie Grubaskiem zaopiekujemy..... Quote
Iljova Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 [quote name='ranias']Byłam w tym roku na terenach przy wschodniej granicy, potem zachodniej. Może jeszcze uda mi się wyjechać na 2-3 dni w okolice Gostynina, ale to w sferze cichych planów....tylko jak tu zostawić Marcelka :cool3:[/QUOTE] Marcelkowi nic się nie stanie :-) Ale szalejesz wyjazdowo ;-) Jak już tak jeździsz to przyjedź do Bydgoszczy ;-) :loveu: Quote
Iljova Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 I nie byłaś u mnie ?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! Jak mogłaś ?!?!?!?!?!?!?!?! To możesz przyjechać bo w największej dzielnicy Bydgoszczy na pewno nie byłaś ;-) Quote
ranias Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 [quote name='Iljova']I nie byłaś u mnie ?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! Jak mogłaś ?!?!?!?!?!?!?!?! To możesz przyjechać bo w największej dzielnicy Bydgoszczy na pewno nie byłaś ;-)[/QUOTE] to może w przyszłym roku :lol: teraz w sierpniu dotarłam do Bornego Sulinowa .... Quote
ranias Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 Wyjeżdżam jutro rano w okolice Gostynina, wracam w czwartek. Bardzo proszę o umiar w opiekowaniu się Marcelkiem ...zwłaszcza cioteczki A..i M...:razz: Quote
Recommended Posts