Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Aimez_moi']Moze i tak....:) ale oberwie sie nam na pewno...zwlaszcza TOBIE za te buziale....:):):)[/QUOTE]

No ale...przecież :cool3: ktoś musiał zastąpić ranias :roll:...może jednak nie będzie tak źle i ranias po raz kolejny mi wybaczy :roll::cool3:

Posted

[quote name='Marinka']Raniasku koniecznie nam opowiedz jak było na wyjeździe :):):)
Pewnie wróciłaś zrelaksowana , wypoczęta i szczęśliwa :)[/QUOTE]

Marinka....:):) jestes Mistrzynia Swiata w podlizywaniu sie....:)

Posted

[quote name='Aimez_moi']Marinka....:):) jestes Mistrzynia Swiata w podlizywaniu sie....:)[/QUOTE]

No coś Ty...:)
Po prostu jestem ciekawa jak upłynął raniaskowi wyjazd...i trochę zazdrosna, bo ja dopiero we wrześniu....

Posted

[quote name='Aimez_moi']Jasne...:) jasne...:) jestes super usmialam sie z samego rana, ze hej....:):)[/QUOTE]

Śmiałaś się ze mnie :-o;)
No dobra :evil_lol: co mi tam :evil_lol:
Grunt, że jest wesoło :cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='ranias']dzisiaj strzelam focha i nic Wam nie opowiem...:eviltong: za te buziale i kabanoski :cool3: za całokształt :angryy:[/QUOTE]

Oj tam :) nie bądź taka...odfochuj się proszę i opowiedz troszeczkę :)

Posted

[quote name='Aimez_moi']Ale.....prosilas o opieke nad Tluscioszkiem.......opiekowalysmy sie jak zesmy umialy.....
Marinka z buziakami ja z kabanoskami......Marcelek zadbany jest![/QUOTE]

No właśnie :) żywieniowo również :)

Posted

no niech Wam będzie....:razz: czas fochów już chyba upłynął ;) siedzę w domku i odpoczywam po swoich wywczasach, bo zawsze spędzam czas wolny tak intensywnie,że właściwie urlop to mam w domu :lol:

Posted

[quote name='ranias']no niech Wam będzie....:razz: czas fochów już chyba upłynął ;) siedzę w domku i odpoczywam po swoich wywczasach, bo zawsze spędzam czas wolny tak intensywnie,że właściwie urlop to mam w domu :lol:[/QUOTE]

Taki wywczas jest najlepszy :) Ja też nie znoszę bezczynnie siedzieć na plaży :)
A po wywczasie wiadomo...trzeba wypocząć :)

Posted

Byłam w tym roku na terenach przy wschodniej granicy, potem zachodniej. Może jeszcze uda mi się wyjechać na 2-3 dni w okolice Gostynina, ale to w sferze cichych planów....tylko jak tu zostawić Marcelka :cool3:

Posted

[quote name='ranias']Byłam w tym roku na terenach przy wschodniej granicy, potem zachodniej. Może jeszcze uda mi się wyjechać na 2-3 dni w okolice Gostynina, ale to w sferze cichych planów....tylko jak tu zostawić Marcelka :cool3:[/QUOTE]

Marcelkowi nic się nie stanie :-)
Ale szalejesz wyjazdowo ;-) Jak już tak jeździsz to przyjedź do Bydgoszczy ;-) :loveu:

Posted

[quote name='Iljova']I nie byłaś u mnie ?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! Jak mogłaś ?!?!?!?!?!?!?!?!
To możesz przyjechać bo w największej dzielnicy Bydgoszczy na pewno nie byłaś ;-)[/QUOTE]

to może w przyszłym roku :lol: teraz w sierpniu dotarłam do Bornego Sulinowa ....

Posted

Wyjeżdżam jutro rano w okolice Gostynina, wracam w czwartek. Bardzo proszę o umiar w opiekowaniu się Marcelkiem ...zwłaszcza cioteczki A..i M...:razz: