Iljova Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Bardzo, bardzo dziękuję :-)cieszę się :-) :-) :-) Quote
Aimez_moi Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Marcelino pewnie spi juz w swojej budce...... Quote
Iljova Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Jeśli tak to tak jak ja teraz się przebudziłam ;-) Quote
Aimez_moi Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Iljova napisał(a):Jeśli tak to tak jak ja teraz się przebudziłam ;-) To pewnie podniosl glowke puchata.......powachal okraglym noskiem czy masz cos do jedzenia..... mruknal ....i poszedl dalej spac.......:):) Quote
Marinka Posted January 5, 2012 Author Posted January 5, 2012 ranias napisał(a):Od popołudnia wszyscy przekonujemy siebie nawzajem,że nasza mała już jest spokojna...jakoś to nie pomaga... To tylko czas może pomóc... ale z Wami była szczęśliwa i TAM też jest:* Quote
funia Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 U dziadka wszystko w porzo:eviltong: Młodnieje dziadek ..On chyba się jakos konserwuje :cool3:ale jak ? Dzisiaj wszystkie psy dostały chipsy z naturalnych składników .I wiecie kto darł japę aby dawać więcej i wiecej ?:evil_lol:Oczywiscie senior hotelowy :diabloti:Stary a lubi nowoczesne wynalazki .Znaczy zna się chłop na rzeczy i wie co dobre :cool3: Quote
Aimez_moi Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 No....Marcel jest mocno uswiadoimiony przez Ranias..... co dobre....:) Quote
mari23 Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 ranias napisał(a):Od popołudnia wszyscy przekonujemy siebie nawzajem,że nasza mała już jest spokojna...jakoś to nie pomaga... Twoja sunia poszła do mojego Charliego i do mojej maleńkiej Mimi.... i jeszcze Mikuś spogląda w te drogę,ale robię wszystko, aby przeżył i wyzdrowiał - on przecież dopiero zaczyna życie dla nas obu ten rok zaczął się bardzo, bardzo smutno :( Ranias...... zabrakło mi słów :( bardzo przepraszam za zaległości w podawaniu wpłat - koniec starego i początek nowego roku spedzam głównie na wizytach u weta i na lzach.... nie mam już siły nawet płakać zmobilizowałam się, żeby podać wplaty - i jeszcze raz przepraszam za te zaległości i już podaję: 5,- Paulina H. dla Argo 198422933 ( allegro?) 30.12. 10,- Argo i Marcel - grzenka (30.12.) 50,- dla Argo - Marta Anna M. z Celestynowa (02.01.) 40,- Argo i Marcel od ranias za I (03.01.) 40,- dla Argo Marek M. z Szydłowca (03.01.) 50,- AIMEZ_ MOI (03.01.) Quote
Aimez_moi Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Marcel lobuzie........milego dzionka zycze.....:) Quote
Aimez_moi Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Ale super zyczenia......dziekujemy....:):) Quote
Iljova Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Hei Marcelku.... precelku słodki i kochany czy już pora kolacji ??? Quote
Aimez_moi Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 A to Grubasek kolacje jada?...... e chyba nie...... Quote
Iljova Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 No a jakże przecież bez kolacji to nie byłoby tych mięśni .. Quote
Aimez_moi Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Iljova napisał(a):No a jakże przecież bez kolacji to nie byłoby tych mięśni .. No prosze Cie..... nie chce mi sie wierzyc, ze nasza Kulka tyle je...... Quote
Aimez_moi Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 No tak....:) na pewno nie z treningu.....:):) Quote
Aimez_moi Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Czesc Pecelku puchaty.......nowy dzien mamy.....:) Quote
Iljova Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Marcelku co zajadasz ??? Aimez, a co u Ciebie ??? Quote
Marinka Posted January 7, 2012 Author Posted January 7, 2012 [quote name='Iljova']Marcelku co zajadasz ??? Aimez, a co u Ciebie ??? Wzajemnie Kochana :) Wzajemnie :) Quote
Marinka Posted January 7, 2012 Author Posted January 7, 2012 Zawitałam :) Ostatnio moja córcia opanowała komp i co jakiś czas zaglądała na wątek szczeniaczków Quote
Recommended Posts