Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Talia- 600 zł juz wydaliśmy za pobyt w lecznicy, odrobaczenie, odpchlenie ,kąpiel, badania krwi , RTG, konsultację i antybiotyk.

Ile jeszcze będzie trzeba? Bóg jeden wie...

ronja, Kangurek dobrze sobie radzi na tych 3 łapkach, nieżle, naprawdę i taki kochany jest !

Daje coś ta rehabilitacja? Moze mi sie wydaje, ale czy łapka nie poszła trochę w dół?:oops:

• Replies 404
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

idusiek napisał(a):
Talia- 600 zł juz wydaliśmy za pobyt w lecznicy, odrobaczenie, odpchlenie ,kąpiel, badania krwi , RTG, konsultację i antybiotyk.

Ile jeszcze będzie trzeba? Bóg jeden wie...

ronja, Kangurek dobrze sobie radzi na tych 3 łapkach, nieżle, naprawdę i taki kochany jest !

Daje coś ta rehabilitacja? Moze mi sie wydaje, ale czy łapka nie poszła trochę w dół?:oops:

trudno mi ocenić, gdy patrzę na niego non stop.
on dużo chodzi - z racji nauki czystości:diabloti: (chodzi 1,5 godziny po lesie - z 3 turami psów, ktore są chwalone jak sikają, a jak wraca, robi siku w domu:mad:), biega po ogródku, jest bardzo radosny.

Posted

ronja napisał(a):
trudno mi ocenić, gdy patrzę na niego non stop.
on dużo chodzi - z racji nauki czystości:diabloti: (chodzi 1,5 godziny po lesie - z 3 turami psów, ktore są chwalone jak sikają, a jak wraca, robi siku w domu:mad:), biega po ogródku, jest bardzo radosny.

Może On jest podziębiony,przez to że musi częściej przysiadać na ziemi aby odpocząć:shake: a potem ma problem z utrzymaniem siku.

Posted

ala napisał(a):
Może On jest podziębiony,przez to że musi częściej przysiadać na ziemi aby odpocząć:shake: a potem ma problem z utrzymaniem siku.

on nie przysiada na ziemi, biega i skacze - zachowuje się jak pełnosprawny szczeniak. gdybyśmy widzieli oznaki zmęczenia, nie byłby narażony na taki wysiłek.
on nie ma problemów z trzymaniem moczu, wręcz przeciwnie - trzyma go bardzo mocno przez cały spacer, by puścić już w domu:diabloti:

Posted

ronja napisał(a):
on nie przysiada na ziemi, biega i skacze - zachowuje się jak pełnosprawny szczeniak. gdybyśmy widzieli oznaki zmęczenia, nie byłby narażony na taki wysiłek.
on nie ma problemów z trzymaniem moczu, wręcz przeciwnie - trzyma go bardzo mocno przez cały spacer, by puścić już w domu:diabloti:

To chyba rozpiera Go młodość i o swoich potrzebach przypomina sobie dopiero w domu:evil_lol:

Posted

Chłopak ma stresa przy innych psach i tyle. Woli w domu bo ciepło.

Oduczy się pewnie szybko.

Ważne aby rehabilitacja przyniosła efekty.

Wyciągnę Go dziś na nk bo wczoraj mi to uciekło.

Posted

Agata,Sonia napisał(a):
Właśnie przelałam 120zł na Kangurka,jutro powinny być na koncie;)
Mam nadzieję,że amputacja nie będzie konieczna:-(

idusiek napisał(a):
o rany, dzieki wielkie !

Faktycznie wielkie dzięki.

Każdy ma nadzieję, że amputacja będzie niepotrzebna.

Posted

Poprawa jest w nauce czystości - od wczoraj wszystko załatwia poza domem, uff:multi:
jest kochany, przymilny.
musiał ktoś go katować:angryy:, dziś gdy był w ogródku zaczął obgryzać taki parawanik z drewna i Bartek go złapał pod boki - chciał wziąć go na ręce - złapał go od tyłu, Kangurek chyba się nie spodziewał - w każdym razie zrobił kupę ze strachu pod siebie:-( nie ma nic smutniejszego niż taki widok, mnie zawsze to mrozi w serce. Kangurek został zaraz przez Bartka wyprzytulany i ciasteczka dostał. Będziemy bardziej uważać, by nie musiał się bać więcej. to co przeżył siedzi w nim głęboko, bo tak na codzień jest wesoły, biega, chętnie przychodzi się tulić. gdy wraca do boksu, od razu kładzie się na posłanie i praktycznie się nie rusza stamtąd. jest aż za grzeczny. dopiero na spacerkach wraca mu psia radośc i chęć na wygłupy

Posted

Były "opiekun" Kangurka na odstrzał, albo na dożywocie do kamieniołomów!!!

Fotki sie wstawia, tak, jak poprzednio-czyli link z jakiegos fotosika na przykład. Ikonka w tej chwili 7 od lewej w okienku szybkiej odpowiedzi.
TZN. teoretycznie, bo jeszcze nic nie wstawiałam;)