Iljova Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 No właśnie PRAWDZIWEJ ! Ja uważam że tylko zwierzęta są zdolne do tak wielkiej i bezinteresownej miłości. Przytul Argusia i wygłaskaj też ode mnie. Quote
Isadora7 Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 [quote name='Iljova']No właśnie PRAWDZIWEJ ! Ja uważam że tylko zwierzęta są zdolne do tak wielkiej i bezinteresownej miłości. Przytul Argusia i wygłaskaj też ode mnie.[/QUOTE] i ode mnie :) Quote
funia Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Macie załatwione .Dziubka od Argusia przykleje pózniej do monitora ,moze byc ? Quote
mari23 Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 poszedł dzisiaj rano przelew za marzec: 725,40 zł a wplynęło ostatnio: 10,- Wojtuś dla Argo i Marcela 50,- Marta Anna M. z Warszawy 100,- Leyla dla Argo 2x50zł 200,- Toska-Poznań dla Argo deklaracja II,III 10,- grzenka 40,- Marek K. z Szydlowca 50,- AIMEZ_MOI Quote
ranias Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 [quote name='Kamila Proc']a ja sie przywitam z Argusiem[/QUOTE] i ode mnie cmok w pychola :lol: Quote
Aimez_moi Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Funiu........a chlopaki bawia sie jakimis zabawkami czy juz sa za powazni na takie tam?.......:) Quote
ranias Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 [quote name='Aimez_moi']Funiu........a chlopaki bawia sie jakimis zabawkami czy juz sa za powazni na takie tam?.......:)[/QUOTE] Chłopaki nigdy z tego nie wyrastają....chyba :lol: Quote
Aimez_moi Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 No.....:) mam nadzieje...... to moze jakies zabawki im kupimy....... Quote
ranias Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 [quote name='Aimez_moi']No.....:) mam nadzieje...... to moze jakies zabawki im kupimy.......[/QUOTE] takie piszczące cóś? gumowe ? Quote
Aimez_moi Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Mhy.......:) widzialas dzis takie rozlazle kury i dlugie niby kosci ....gumowe i piszczace....... Quote
ranias Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 [quote name='Aimez_moi']Mhy.......:) widzialas dzis takie rozlazle kury i dlugie niby kosci ....gumowe i piszczace.......[/QUOTE] Mój Bobiś ma taką kurę gumową na sznurku. Nie dość, że piszczy, to jeszcze śmierdzi....:p Quote
Iljova Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Moja córka kupiła taką swojemu maluszkowi (wilczurek 11-letni) to zdołał ją wykończyć, teraz ma drugą (chyba jeszcze jest ? ;-) ) Narazie dużo rzadziej będę na dogo, niestety :-(:-( Quote
ranias Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 [quote name='Iljova']Moja córka kupiła taką swojemu maluszkowi (wilczurek 11-letni) to zdołał ją wykończyć, teraz ma drugą (chyba jeszcze jest ? ;-) ) Narazie dużo rzadziej będę na dogo, niestety :-(:-([/QUOTE] To będziemy czekać na Twoja wizytę razem z Argusiem :lol: Quote
Aimez_moi Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Iljova.........bedziemy czekac......:):) I Argo.....:):) I okraglutki Marcel.....:) Quote
ranias Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 [quote name='Aimez_moi']Iljova.........bedziemy czekac......:):) I Argo.....:):) I okraglutki Marcel.....:)[/QUOTE] i okrąglutka.......:eviltong: Quote
Aimez_moi Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Oj przestan...przestan......:) wcale nie jset tak zle......:) Quote
ranias Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 [quote name='Aimez_moi']Oj przestan...przestan......:) wcale nie jset tak zle......:)[/QUOTE] źle nie jest tylko głodno, siedzę bez kolacji i mam ślinotok :evil_lol: Quote
Iljova Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Niespodzianka,już myślałam że znowu dłużej nie będzie mnie na dogo ale dzięki koleżance mam doładowane konto w komórce i mogłam wykupić pakiet internetowy. :-) HURRA !!!!!! Chciałabym móc mieć internet do komputera :-((((( cały czas mam nadzieję że ta chwila nadejdzie już niedługo. Tak więc jestem i czuje się szczęśliwa że mogę tutaj być!! Ja się już totalnie uzależniłam od dogo i miau :-) Ranias czy Ty masz chwile kiedy nie jesteś głodna ? Quote
ranias Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 [quote name='Iljova']Niespodzianka,już myślałam że znowu dłużej nie będzie mnie na dogo ale dzięki koleżance mam doładowane konto w komórce i mogłam wykupić pakiet internetowy. :-) HURRA !!!!!! Chciałabym móc mieć internet do komputera :-((((( cały czas mam nadzieję że ta chwila nadejdzie już niedługo. Tak więc jestem i czuje się szczęśliwa że mogę tutaj być!! Ja się już totalnie uzależniłam od dogo i miau :-) Ranias czy Ty masz chwile kiedy nie jesteś głodna ?[/QUOTE] No....kiedy jem :cool3: Teraz ćwiczę charakter...:razz: Quote
Iljova Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Ooo... Funia zawitała porą wieczorową, Ale tylko po by podać wiadomość nową. Funiu prosimy Cię serdecznie Pisz trochę więcej koniecznie. Quote
Recommended Posts