Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No właśnie PRAWDZIWEJ ! Ja uważam że tylko zwierzęta są zdolne do tak wielkiej i bezinteresownej miłości. Przytul Argusia i wygłaskaj też ode mnie.

Posted

[quote name='Iljova']No właśnie PRAWDZIWEJ ! Ja uważam że tylko zwierzęta są zdolne do tak wielkiej i bezinteresownej miłości. Przytul Argusia i wygłaskaj też ode mnie.[/QUOTE]

i ode mnie :)

Posted

poszedł dzisiaj rano przelew za marzec: 725,40 zł

a wplynęło ostatnio:

10,- Wojtuś dla Argo i Marcela
50,- Marta Anna M. z Warszawy
100,- Leyla dla Argo 2x50zł
200,- Toska-Poznań dla Argo deklaracja II,III
10,- grzenka
40,- Marek K. z Szydlowca
50,- AIMEZ_MOI

Posted

[quote name='Aimez_moi']Funiu........a chlopaki bawia sie jakimis zabawkami czy juz sa za powazni na takie tam?.......:)[/QUOTE]

Chłopaki nigdy z tego nie wyrastają....chyba :lol:

Posted

[quote name='Aimez_moi']Mhy.......:) widzialas dzis takie rozlazle kury i dlugie niby kosci ....gumowe i piszczace.......[/QUOTE]

Mój Bobiś ma taką kurę gumową na sznurku. Nie dość, że piszczy, to jeszcze śmierdzi....:p

Posted

Moja córka kupiła taką swojemu maluszkowi (wilczurek 11-letni) to zdołał ją wykończyć, teraz ma drugą (chyba jeszcze jest ? ;-) )
Narazie dużo rzadziej będę na dogo, niestety :-(:-(

Posted

[quote name='Iljova']Moja córka kupiła taką swojemu maluszkowi (wilczurek 11-letni) to zdołał ją wykończyć, teraz ma drugą (chyba jeszcze jest ? ;-) )
Narazie dużo rzadziej będę na dogo, niestety :-(:-([/QUOTE]

To będziemy czekać na Twoja wizytę razem z Argusiem :lol:

Posted

[quote name='Aimez_moi']Oj przestan...przestan......:) wcale nie jset tak zle......:)[/QUOTE]

źle nie jest tylko głodno, siedzę bez kolacji i mam ślinotok :evil_lol:

Posted

Niespodzianka,już myślałam że znowu dłużej nie będzie mnie na dogo ale dzięki koleżance mam doładowane konto w komórce i mogłam wykupić pakiet internetowy. :-) HURRA !!!!!! Chciałabym móc mieć internet do komputera :-((((( cały czas mam nadzieję że ta chwila nadejdzie już niedługo.
Tak więc jestem i czuje się szczęśliwa że mogę tutaj być!! Ja się już totalnie uzależniłam od dogo i miau :-)
Ranias czy Ty masz chwile kiedy nie jesteś głodna ?

Posted

[quote name='Iljova']Niespodzianka,już myślałam że znowu dłużej nie będzie mnie na dogo ale dzięki koleżance mam doładowane konto w komórce i mogłam wykupić pakiet internetowy. :-) HURRA !!!!!! Chciałabym móc mieć internet do komputera :-((((( cały czas mam nadzieję że ta chwila nadejdzie już niedługo.
Tak więc jestem i czuje się szczęśliwa że mogę tutaj być!! Ja się już totalnie uzależniłam od dogo i miau :-)
Ranias czy Ty masz chwile kiedy nie jesteś głodna ?[/QUOTE]

No....kiedy jem :cool3: Teraz ćwiczę charakter...:razz: