Marinka Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 [quote name='ranias']Teraz chyba gumki wszywa Iljova :evil_lol: Marinka, pamiętaj o brokułach i cieciorce tylko nie wiem jak to się skomponuje z nalewkami...:-o[/QUOTE] Z nalewkami wyśmienicie :) Quote
Aimez_moi Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Marinka.......:) ta cieciorka to groszek jest? Quote
Marinka Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 [quote name='Aimez_moi']Marinka.......:) ta cieciorka to groszek jest?[/QUOTE] Tak, cieciorka to po prostu biały groszek:) O wiele smaczniejszy i bardzo wartościowy :) Quote
Aimez_moi Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 O kurcze.......:) to ja juz wiem ..... pamietalam te cieciorke jeszcze ze studiow..... Caly kunszt gotowania groszku na parze...... Quote
Iljova Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Ja nie muszę wszywać gumek bo już je mam w niektórych ciuchach. Co do cieciorki jest bardzo dobra. A do nalewki na początek może być coś innego a później to już wszystko będzie do niej smakowało :-) . No to teraz trzeba tylko pogadać z Argusiem i Marcelkiem ! Quote
Aimez_moi Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 A swoja droga to ciekawa jestem czy chlopaki nadal odnosza sie do siebie niechetnie? Funiu......:) jak to z Nimi jest? Quote
ranias Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 [quote name='Aimez_moi']A swoja droga to ciekawa jestem czy chlopaki nadal odnosza sie do siebie niechetnie? Funiu......:) jak to z Nimi jest?[/QUOTE] Przy nalewce się dogadają....:lol: Quote
Aimez_moi Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Oj Ranias....... to pewnie tak ......:):) Ale tak na podworku? Quote
Iljova Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Mam nadzieję że jest dobrze, że nie chcą się pozagryzać ;-) Quote
Aimez_moi Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Nie wiem jak teraz ale kiedys Funia pisala, ze niestety nie darza sie sympatia....... Quote
mari23 Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 dla chłopaków wplynęła wpłata: 50,- Marcel i Argo od mtf zalesie dziękujemy!!! prosimy o jeszcze ;) Quote
funia Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 [quote name='Aimez_moi']Nie wiem jak teraz ale kiedys Funia pisala, ze niestety nie darza sie sympatia.......[/QUOTE] To Marcel jest iskra zapalną .Argus do niego grzeczny i z szacunkiem jak wypada dla starszego . Quote
Aimez_moi Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 A to dopiero Marcello......poczul sie pewnie staruszek. Quote
Iljova Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Może to minie..... a może już nie... Argusiu gdzie ten domek dla Ciebie. Żebyś miał taki wspaniały domek jak hmmm......S......(1) , Z......, S.....(2) itd Quote
Marinka Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 [quote name='Aimez_moi']A to dopiero Marcello......poczul sie pewnie staruszek.[/QUOTE] Aimez przeslij mi pieniążki z bazarku, bo chcemy zrobić podział - od Ranias już mam wpłatę Quote
Aimez_moi Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Marinka ale do mnie nikt pieniedzy nie przyslal....... Quote
Marinka Posted February 24, 2011 Author Posted February 24, 2011 [quote name='Aimez_moi']Marinka ale do mnie nikt pieniedzy nie przyslal.......[/QUOTE] A z tego bazarku: [URL="http://www.dogomania.pl/threads/199641-Maja-Abi-Dino-TRZY-PSIAKI-ROZLICZAMY%21-Gandzia-czekamy-na-wp%C5%82at%C4%99%21"]http://www.dogomania.pl/threads/199641-Maja-Abi-Dino-TRZY-PSIAKI-ROZLICZAMY!-Gandzia-czekamy-na-wp%C5%82at%C4%99![/URL] [B][B][URL="http://www.dogomania.pl/members/83766-magenka1"][B]magenka1[/B][/URL] [/B][/B][COLOR=red][COLOR=black][COLOR=red][COLOR=black][COLOR=red][COLOR=black][COLOR=red][COLOR=black][COLOR=red][COLOR=black][COLOR=red][COLOR=black][COLOR=red][COLOR=black]- [COLOR=red][B]10 złotych + koszt przesyłki - [COLOR=black]34,35, [/COLOR][/B][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][COLOR=red][B][COLOR=black]numer konta poda [/COLOR][/B][/COLOR][URL="http://www.dogomania.pl/members/102058-Aimez_moi"][B]Aimez_moi[/B][/URL] , bo mam informację, że przesyłka dotarła. A chciałam rozliczyć bazarek i podzielić na wszystkie 3 psiaki Quote
Aimez_moi Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Marinka....:) a moze Magenka1 wplacila na konto Stowarzyszenia? Zaraz do Niej napisze...... Quote
Aimez_moi Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 A w razie czego to zaraz wysle pieniazki..... na konto Stowarzyszenia? Quote
Isadora7 Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 I co u Argusia? Aukcja jest wznawiana caly czas. Zaczynam myslec o wymianie zdjęć. Quote
Marinka Posted February 24, 2011 Author Posted February 24, 2011 [quote name='Aimez_moi']A w razie czego to zaraz wysle pieniazki..... na konto Stowarzyszenia?[/QUOTE] No właśnie nie - bo bazarek był na 3 różne psiaki...i pieniążki mają trafić do mnie....ja dzielę po równo i przesyłam na konta tych psiaków :) Quote
Marinka Posted February 24, 2011 Author Posted February 24, 2011 [quote name='Aimez_moi']Marinka....:) a moze Magenka1 wplacila na konto Stowarzyszenia? Zaraz do Niej napisze......[/QUOTE] Jeśli Magenka wpłacała na konto Stowarzyszenia, to najwyżej dla Maji prześlę 10 złotych mniej, bo tylko ona jest pod ich opieką Quote
Marinka Posted February 24, 2011 Author Posted February 24, 2011 [quote name='Isadora7']I co u Argusia? Aukcja jest wznawiana caly czas. Zaczynam myslec o wymianie zdjęć.[/QUOTE] Dzięki Isadora :)...czy jesteśmy Ci coś winni? A co do zdjęć, to może daj parę aktualnych :) Quote
Recommended Posts