Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Marinka']A tu jak zwykle o jedzeniu :evil_lol:, aż mi się spać odechciało...bo coś muli mnie dzisiaj strasznie :cool3:[/QUOTE]

to wszystko z niedożywienia :evil_lol:

Posted

[quote name='ranias']to wszystko z niedożywienia :evil_lol:[/QUOTE]

Z niedożywienia mówisz...no tak ja faktycznie często jem oczami...
Ale mam dla Was prezenty...z pusta ręką nie przychodzę... Wy jecie kotlety, ja bokuły:

[IMG]http://ugotuj.to/im/3/5601/z5601843M.jpg[/IMG][IMG]http://ugotuj.to/im/3/5601/z5601843M.jpg[/IMG][IMG]http://ugotuj.to/im/3/5601/z5601843M.jpg[/IMG][IMG]http://ugotuj.to/im/3/5601/z5601843M.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Marinka']A teraz biegnę ze swoja cieczkową suczką na spacerek...tak się objadłam tymi brokułami, że muszę spalić trochę sadełka :)[/QUOTE]

brokuły nie tuczą! ;)

padam już, ale podam wpłaty ostatnie:

5,- Paulina H. - Poznań
20,- Ladymonia0610 za styczeń i luty

i tylko tyle...

Posted

[quote name='mari23']
wpłaty ostatnie:

5,- Paulina H. - Poznań
20,- Ladymonia0610 za styczeń i luty

i tylko tyle...[/QUOTE]

i jeszcze tyle:

10,- Maruda666
100,- dla Argo Daria J. - Zduńska Wola

Posted

[quote name='Aimez_moi']No prosze.......:):) a ja to wtedy chetnie bym sie polozyla......[/QUOTE]

ja też, z pudełkiem galaretki w czekoladzie- może być na wagę....:evil_lol:

Posted

[quote name='Aimez_moi']A slomka ptysiowa taka na wage tez?[/QUOTE]

słomkę ptysiową moje psiaki uwielbiają.... i ja też!:cool3:

a na wagę.... to nas - łasuchów w końcu postawią...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Iljova']Ależ tu się słodko zrobiło :-) to ja może podrzuce Wam sernik na cieście drożdżowym? Ktoś chętny?
Ale, jedzenie jedzeniem, a co u Argusia słychać?[/QUOTE]

Ja się zapisuję na sernik, uwielbiam....Arguś już pewnie ma dość wysłuchiwania o jedzeniu, ale to tak dla zmyłki,żeby nie rozpaczał po stracie :lol:

Posted

Niestety nie mam dobrych wiesci ....Argo dzisiaj nie zjadł śniadania ,a na spacer nie chciał wyjść wogóle co wjego przypadku jest dla mnie sygnałem ze coś nie tak .Wczoraj jeszce bawił się wieczorem z suniami ......Pojechałąm z nim do weta po południu i okazuje się ze ma 40 stopni goraczki ,moszna jest słąbo obkurczona ( wet mówił ,ze pierwszy raz widzi tak dziwna moszne po tyg od kastracji )Sprawdził dokłądnie nie ma w niej ropy i nie jest bolesnA .Dostał leki i czekamy do jutra jeśli nie bedzie poprawy pobierzemy mu krew do badań .
Róznie goi się moszna po kastracji Reks też miał obrzmiałe to miejsce i szybko zapomniał o tym ,ale tu chyba coś się powikłało .Ale dziwi fakt ,ze do tej pory czułs ię dobrze .
Trzymajcie kciuki ..Bo ja się denerwuje ...

Posted

[quote name='funia']Niestety nie mam dobrych wiesci ....Argo dzisiaj nie zjadł śniadania ,a na spacer nie chciał wyjść wogóle co wjego przypadku jest dla mnie sygnałem ze coś nie tak .Wczoraj jeszce bawił się wieczorem z suniami ......Pojechałąm z nim do weta po południu i okazuje się ze ma 40 stopni goraczki ,moszna jest słąbo obkurczona ( wet mówił ,ze pierwszy raz widzi tak dziwna moszne po tyg od kastracji )Sprawdził dokłądnie nie ma w niej ropy i nie jest bolesnA .Dostał leki i czekamy do jutra jeśli nie bedzie poprawy pobierzemy mu krew do badań .
Róznie goi się moszna po kastracji Reks też miał obrzmiałe to miejsce i szybko zapomniał o tym ,ale tu chyba coś się powikłało .Ale dziwi fakt ,ze do tej pory czułs ię dobrze .
Trzymajcie kciuki ..Bo ja się denerwuje ...[/QUOTE]

Argulku, nie choruj nam tu...gorączka faktycznie wysoka...oby nie było to nic poważnego....zaczynam się denerwować....