ranias Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Posty nam się pokryły- bardzo dziękuję za pamięć...:loveu:, proszę o dużą porcję :razz: Quote
Iljova Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Nie ma sprawy. :-) a jeśli chodzi o posty to dogo ostatnio szaleje posty przeskakują jak same chcą. Na kilku wątkach już były takie sytuację. Quote
Marinka Posted January 23, 2011 Author Posted January 23, 2011 A tu jak zwykle o jedzeniu :evil_lol:, aż mi się spać odechciało...bo coś muli mnie dzisiaj strasznie :cool3: Quote
ranias Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 [quote name='Marinka']A tu jak zwykle o jedzeniu :evil_lol:, aż mi się spać odechciało...bo coś muli mnie dzisiaj strasznie :cool3:[/QUOTE] to wszystko z niedożywienia :evil_lol: Quote
Aimez_moi Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Tak! Tez mam takie przypuszczenia, ze Marinka jakas zamorzona jest........:):) Quote
Marinka Posted January 23, 2011 Author Posted January 23, 2011 [quote name='ranias']to wszystko z niedożywienia :evil_lol:[/QUOTE] Z niedożywienia mówisz...no tak ja faktycznie często jem oczami... Ale mam dla Was prezenty...z pusta ręką nie przychodzę... Wy jecie kotlety, ja bokuły: [IMG]http://ugotuj.to/im/3/5601/z5601843M.jpg[/IMG][IMG]http://ugotuj.to/im/3/5601/z5601843M.jpg[/IMG][IMG]http://ugotuj.to/im/3/5601/z5601843M.jpg[/IMG][IMG]http://ugotuj.to/im/3/5601/z5601843M.jpg[/IMG] Quote
ranias Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Marinka, a bokuły to dobre są :evil_lol::eviltong: Quote
Marinka Posted January 23, 2011 Author Posted January 23, 2011 [quote name='ranias']Marinka, a bokuły to dobre są :evil_lol::eviltong:[/QUOTE] Mhy...a z odrobiną masełka wprost wyśmienite :) Quote
Marinka Posted January 23, 2011 Author Posted January 23, 2011 A teraz biegnę ze swoja cieczkową suczką na spacerek...tak się objadłam tymi brokułami, że muszę spalić trochę sadełka :) Quote
Aimez_moi Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 No prosze.......:):) a ja to wtedy chetnie bym sie polozyla...... Quote
mari23 Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 [quote name='Marinka']A teraz biegnę ze swoja cieczkową suczką na spacerek...tak się objadłam tymi brokułami, że muszę spalić trochę sadełka :)[/QUOTE] brokuły nie tuczą! ;) padam już, ale podam wpłaty ostatnie: 5,- Paulina H. - Poznań 20,- Ladymonia0610 za styczeń i luty i tylko tyle... Quote
Aimez_moi Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 [quote name='Kamila Proc']brokuly sa OK[/QUOTE] Popieram......:) Ale Argo niech lepiej nie probuje...... Quote
mari23 Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 [quote name='mari23'] wpłaty ostatnie: 5,- Paulina H. - Poznań 20,- Ladymonia0610 za styczeń i luty i tylko tyle...[/QUOTE] i jeszcze tyle: 10,- Maruda666 100,- dla Argo Daria J. - Zduńska Wola Quote
ranias Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 [quote name='Aimez_moi']No prosze.......:):) a ja to wtedy chetnie bym sie polozyla......[/QUOTE] ja też, z pudełkiem galaretki w czekoladzie- może być na wagę....:evil_lol: Quote
mari23 Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 [quote name='Aimez_moi']A slomka ptysiowa taka na wage tez?[/QUOTE] słomkę ptysiową moje psiaki uwielbiają.... i ja też!:cool3: a na wagę.... to nas - łasuchów w końcu postawią...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Iljova Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Ależ tu się słodko zrobiło :-) to ja może podrzuce Wam sernik na cieście drożdżowym? Ktoś chętny? Ale, jedzenie jedzeniem, a co u Argusia słychać? Quote
ranias Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 [quote name='Iljova']Ależ tu się słodko zrobiło :-) to ja może podrzuce Wam sernik na cieście drożdżowym? Ktoś chętny? Ale, jedzenie jedzeniem, a co u Argusia słychać?[/QUOTE] Ja się zapisuję na sernik, uwielbiam....Arguś już pewnie ma dość wysłuchiwania o jedzeniu, ale to tak dla zmyłki,żeby nie rozpaczał po stracie :lol: Quote
Iljova Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 No tak jak mowa o jedzeniu to kto pierwszy się pojawi? :-) Masz dobry nos wyczułaś, że ktoś pisał o jedzeniu. :-) A ciekawe czy to odwróciło uwagę Argusia? Quote
funia Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Niestety nie mam dobrych wiesci ....Argo dzisiaj nie zjadł śniadania ,a na spacer nie chciał wyjść wogóle co wjego przypadku jest dla mnie sygnałem ze coś nie tak .Wczoraj jeszce bawił się wieczorem z suniami ......Pojechałąm z nim do weta po południu i okazuje się ze ma 40 stopni goraczki ,moszna jest słąbo obkurczona ( wet mówił ,ze pierwszy raz widzi tak dziwna moszne po tyg od kastracji )Sprawdził dokłądnie nie ma w niej ropy i nie jest bolesnA .Dostał leki i czekamy do jutra jeśli nie bedzie poprawy pobierzemy mu krew do badań . Róznie goi się moszna po kastracji Reks też miał obrzmiałe to miejsce i szybko zapomniał o tym ,ale tu chyba coś się powikłało .Ale dziwi fakt ,ze do tej pory czułs ię dobrze . Trzymajcie kciuki ..Bo ja się denerwuje ... Quote
Marinka Posted January 25, 2011 Author Posted January 25, 2011 [quote name='funia']Niestety nie mam dobrych wiesci ....Argo dzisiaj nie zjadł śniadania ,a na spacer nie chciał wyjść wogóle co wjego przypadku jest dla mnie sygnałem ze coś nie tak .Wczoraj jeszce bawił się wieczorem z suniami ......Pojechałąm z nim do weta po południu i okazuje się ze ma 40 stopni goraczki ,moszna jest słąbo obkurczona ( wet mówił ,ze pierwszy raz widzi tak dziwna moszne po tyg od kastracji )Sprawdził dokłądnie nie ma w niej ropy i nie jest bolesnA .Dostał leki i czekamy do jutra jeśli nie bedzie poprawy pobierzemy mu krew do badań . Róznie goi się moszna po kastracji Reks też miał obrzmiałe to miejsce i szybko zapomniał o tym ,ale tu chyba coś się powikłało .Ale dziwi fakt ,ze do tej pory czułs ię dobrze . Trzymajcie kciuki ..Bo ja się denerwuje ...[/QUOTE] Argulku, nie choruj nam tu...gorączka faktycznie wysoka...oby nie było to nic poważnego....zaczynam się denerwować.... Quote
Iljova Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 :shake: :niewiem: co o tym myśleć. Argusiu trzymaj się Quote
AgusiaP Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Argusiu zdrówka Ci życzę. Mam nadzieję, że to nic poważnego... Quote
Aimez_moi Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Argo....chlopie..... trzymaj sie..... Wszystkie sie denerwujemy....Funia sie denerwuje...Argo......:) Sily duzo...... miej...:) Quote
Recommended Posts