Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Nemko']To od grudnia daję 10zł deklaracji stałej dla Argo:) wielkopsy zawsze są poszkodowane:-(, mniejsze szanse na domek...Prosze o przypomnienie w grudniu!!! i nr konta do wplat[/QUOTE]

[quote name='Shania']a ja jak pisałam, jutro albo we wtorek wpłacę obiecane 20 zł:)[/QUOTE]

[quote name='kakadu']czy moge prosic na pw numer rachunku? podam kolezance to wplaci te 10 zl za toczek; dziekuje :)[/QUOTE]

Pięknie dziękujemy :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Shania']Poszło na Argo 20 zł:)prosze napisać jak dojdą, podawałam wątek[/QUOTE]

Ok., damy znać :)

Dziękujemy pięknie [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_3_10.gif[/IMG]

Posted

Dziewczyny, Szamanka właśnie mi odpisała, że owszem można połączyć wątki Argo i Marcela, ale ona nam to odradza, gdyż powstanie wielki bałagan, a sam wątek stanie się ogromnie długi i nieczytelny...
Posłucham więc moderatorki i pozostawimy to tak jak jest :)

Posted

[quote name='Vlk']mogę na razie tylko zaglądnąć... brak funduszy daje się we znaki[/QUOTE]

Zaglądanie też mile widziane, bo dzięki niemu wątek żyje :multi:

Posted

Obiecane w czwartek zaległe z wrzesnia pieniądze nie pojawiły sie niestety na koncie .Mało tego był wpis osoby ze zostały przelane .W dzisiejszej rozmowie z prezesem dowiedzielismy się ,ze przelał rano.......Oczywiście takich bajek słuchamy od wrzesnia .Wiec nie wiem ,ale wyglada to bardzo niewiarygodnie .Pani pisze ,ze wpłaciła a Pan mówi ze przelał dzisiaj .....:shake:

Posted

[quote name='AgusiaP']Dostałm PW, że kmurdz prześle pieniązki na psiaki :multi::multi::multi:
Dziękujemy z całego serducha :Rose::Rose::Rose:[/QUOTE]

Wszystko się fajnie układa:multi:

Posted

[quote name='AgusiaP']Oby tak dalej a będziemy świętować:cunao::drink1:[/QUOTE]

Ja już parę razy na dzień schodzę do piwnicy i oglądam nalewki. Chyba się będzie działo;)