ranias Posted March 19, 2015 Posted March 19, 2015 Aimez, jakie wieści? Nic nie piszesz, to znaczy że jeszcze Cię nerwy tłuką.... Quote
Aimez_moi Posted March 19, 2015 Posted March 19, 2015 No tluka mnie jak cholera...... Pojechalismy do kliniki i przyszla doktorka. Po zbadaniu Cudenka stwierdzila, ze to na pewno nie gruczoly ale zaczela tam grzebac i wycisnela dwie cale ligniny wydzieliny. Jesssuuuu jak to smierdzi straszliwie. Pozniej osluchala Mu serce i pluca...wszystko ok. Zbadala caly kregoslup i w okolicach tylnych nog Dagus pod uciskiem usiadl. Poszla z Nim na konsultacje do innego doktorka i stwierdzili, ze moze niespokojnie spi bo ma powiekszona watrobe....i moze cos w brzuchu albo problem biodra i tylnych nog. Zaproponowala badania czyli usg watroby.......przeswietlenie tylnych lap i badania krwi z biochemia za ......... Dziewczyny usiadzcie......mam kalkulacje przed soba.....za 1968 funtow. Badania szczegolowe pamietacie mial robione we wrzesniu w Pl. Wyszly podwyzszone troche proby watrobowe i bierze caly czas leki, Mial robione usg watroby i echa serca. Wszystko ok. Ja po prostu usiadlam....a i jeszcze poniewaz pracuje w sasiedniej klinice to moga dac mi znizke na.........200 funtow. No po prostu wzruszylam sie. Podjelam juz decyzje.....jade w maju lub czerwcu do Pl na szczegolowe badania Dagusia. Co o tym sadzicie? 2 Quote
Aimez_moi Posted March 20, 2015 Posted March 20, 2015 Moze gdyby Dago byl ubezpieczony to kwota bylaby troche nizsza....ale trafil do kliniki w wieku osmiu lat i juz nie podlegal ubezpieczeniu. Niestety byl za stary. W kazdym razie to chyba tylna prawa lapa.....dzis bylismy na dlugim spacerze.....pozniej poszedl spac, wiercil sie i mruczal a gdy wstawal to mocno na nia kulal. Kurcze......mam caly komplet lekow na stawy, juz Mu podaje tylko...... co dalej? Quote
Iljova Posted March 21, 2015 Posted March 21, 2015 Znowu jestem, bo dogo się poprawiło przez cały czas nieobecności byłam z Psiakami i z Wami myślami Do tej pory nie mogłam przeczytać postów pisanych po moich ostatnich odwiedzinach i nie mogłam nic pisać. Tęskniłam Smutno mi że tak nieprzyjemnie się zrobiło Ale wierzę że znowu będzie na wątku jak kiedyś Miziam wirtualnie Argusia i pozdrawiam wszystkich serdecznie Quote
Iljova Posted March 21, 2015 Posted March 21, 2015 Moze gdyby Dago byl ubezpieczony to kwota bylaby troche nizsza....ale trafil do kliniki w wieku osmiu lat i juz nie podlegal ubezpieczeniu. Niestety byl za stary. W kazdym razie to chyba tylna prawa lapa.....dzis bylismy na dlugim spacerze.....pozniej poszedl spac, wiercil sie i mruczal a gdy wstawal to mocno na nia kulal. Kurcze......mam caly komplet lekow na stawy, juz Mu podaje tylko...... co dalej? Bardzo dużo sobie biorą Mam nadzieję że będzie dobrze ???? ???? ???? Quote
Aimez_moi Posted March 21, 2015 Posted March 21, 2015 Iljova :) :) :) Super, ze jestes.....moze juz na stale? A co do Dago......lata robia swoje. W czerwcu skonczy 11. Ja tez sie starzeje a na to leku nie ma........coraz rzadziej patrzam w lustro. Najwazniejszy jest dla mnie Jego komfort zycia.....aby mial wszystko co trzeba. Zobaczymy co mi powiedza w Radomiu w Pankracym. Quote
Marinka Posted March 21, 2015 Author Posted March 21, 2015 Aga....fiu fiu fiu.... niezła sumka....też uważałabym, że to zbyt dużo....jak na diagnostykę Quote
Marinka Posted March 21, 2015 Author Posted March 21, 2015 Pomóżcie ....funia mi wysłała....al ja niedowidzę Argo to, czy może Marcel??? 1 Quote
Aimez_moi Posted March 21, 2015 Posted March 21, 2015 No jak to? To Prezes odpoczywa pod sosenka.......:) 1 Quote
Aimez_moi Posted March 21, 2015 Posted March 21, 2015 Boziu....tyle obowiazkow ma chlopak, ze musi odpoczac troszke. 1 Quote
Iljova Posted March 21, 2015 Posted March 21, 2015 Czy na stałe to zależy przede wszystkim od dogo ???? Oby już tak zostało ???? Quote
Iljova Posted March 21, 2015 Posted March 21, 2015 Pomóżcie ....funia mi wysłała....al ja niedowidzę Argo to, czy może Marcel??? To na pewno Marcelek ???? Quote
Marinka Posted March 21, 2015 Author Posted March 21, 2015 Dzięki :) Zatem lecę z jego fotka na jego watek :) 1 Quote
mari23 Posted March 22, 2015 Posted March 22, 2015 No jak to? To Prezes odpoczywa pod sosenka....... :) Prezes - to się zgadza, ale drzewko to tuja chyba jest, albo cyprysik jakiś ;) 1 Quote
Aimez_moi Posted March 22, 2015 Posted March 22, 2015 Moze byc i tuja........Prezes jest wazny.....:) Ranias.....:) ogarnelas paczke? 1 Quote
Iljova Posted March 23, 2015 Posted March 23, 2015 Witam wszystkich w ten ciepły słoneczny dzień Quote
ranias Posted March 23, 2015 Posted March 23, 2015 Moze byc i tuja........Prezes jest wazny..... :) Ranias..... :) ogarnelas paczke? Paczkę ogarnęłam tak z grubsza.Niestety musiałam dzisiaj zapłacić za swoją wczorajszą zachłanność. Wpakowałam do jamy gębowej własnoręcznie dużą garść orzeszków ziemnych w różnych wersjach smakowych i jak zaczęłam chrupać, tak mi chrupnęło. W pierwszej chwili groza- nie mam jedynki! Sprawdziłam językiem, są....jedna i druga....Złamała mi się czwórka lewa górna. Wysiedziałam się prawie 3 godziny przed gabinetem, bo dzisiaj mój stomatolog przyjmuje z tzw. kolejki. Ząb uratowany, ale te orzeszki to wyjątkowo drogie były...chyba cholercia jakaś unikalna odmiana..... 1 Quote
ranias Posted March 23, 2015 Posted March 23, 2015 Witam wszystkich w ten ciepły słoneczny dzień i ja Was witam już wieczorową porą 1 Quote
Aimez_moi Posted March 23, 2015 Posted March 23, 2015 Ranias.....:) ale ja chyba orzeszkow nie przyslalam prawda? 1 Quote
funia Posted March 26, 2015 Posted March 26, 2015 To Dziadul ....No jak ...Lezy sobie pod tuja szmaragd . Martwię się trochę bo opada z sił ...Oj widze ,ze to lato bedzie dla niego cięzkie ...jakis taki ..I przytulać sie chce duzo ,...I słuch siedzi już baaardzo .... Quote
Recommended Posts