ranias Posted November 19, 2014 Posted November 19, 2014 Dzisiaj wpłacę, przepraszam :smile: Przegapiłem, ostatnie tygodnie to żyliśmy wyjazdem do Polski :smile: a gdzie Wy teraz żyjecie? Quote
Roland_De Posted November 19, 2014 Posted November 19, 2014 Witajcie, Strasznie mi przykro ze znowu sie nie udalo :( Mysle o tym zeby przyjac go do siebie, mam duza dzialke, ogrodzony wybieg dla psow. Mam na stanie 3 swoje : 2 psy ( z czego 1 pscyfista, a drugia mala zadziora) + 1 suczka i 4 koty. Nie wiem czy jak Argo da rade sie dostosowac... Pzdr Quote
Aimez_moi Posted November 19, 2014 Posted November 19, 2014 To ja znow zaczne przynudzać.........robimy jeszcze jeden bazarek przed koncem roku? Quote
Aimez_moi Posted November 19, 2014 Posted November 19, 2014 To ja znow zaczne przynudzać.........robimy jeszcze jeden bazarek przed koncem roku? Quote
Aimez_moi Posted November 19, 2014 Posted November 19, 2014 To ja znow zaczne przynudzać...........robimy jeszcze jeden bazarek przed koncem roku? Quote
Aimez_moi Posted November 19, 2014 Posted November 19, 2014 Przepraszam za ilość tych przynudzan....... Quote
Aimez_moi Posted November 19, 2014 Posted November 19, 2014 Roland ......:) to cudowna wiadomość......:) Quote
Marinka Posted November 19, 2014 Author Posted November 19, 2014 Roland - przyznam, że bardzo mi się podoba Twój pomysł :) Jutro zadzwonię do funi i poproszę aby zajrzała na wątek i wypowiedziała się co do zachowań Argo i jego możliwości przystosowania się :) Aga- jasne, że robimy nowy bazar :) Quote
AgusiaP Posted November 20, 2014 Posted November 20, 2014 To czekamy na funię :) Roland to cudna wiadomość :) Quote
AgusiaP Posted November 20, 2014 Posted November 20, 2014 Witajcie, Strasznie mi przykro ze znowu sie nie udalo :( Mysle o tym zeby przyjac go do siebie, mam duza dzialke, ogrodzony wybieg dla psow. Mam na stanie 3 swoje : 2 psy ( z czego 1 pscyfista, a drugia mala zadziora) + 1 suczka i 4 koty. Nie wiem czy jak Argo da rade sie dostosowac... Pzdr Czytałam tego posta parę razy, bo nie mogłam uwierzyć, że on Argusia dotyczy :) Quote
Kamila Proc Posted November 20, 2014 Posted November 20, 2014 nie do wiary... moze jeszcze snie? Quote
Marinka Posted November 20, 2014 Author Posted November 20, 2014 Rozmawiałam z funią właśnie :) Fajnie by było gdyby funia i Roland pogadali sobie :) Quote
AgusiaP Posted November 20, 2014 Posted November 20, 2014 Rozmawiałam z funią właśnie :) Fajnie by było gdyby funia i Roland pogadali sobie :) Koniecznie :) Quote
funia Posted November 20, 2014 Posted November 20, 2014 Wiadomość cudna !Rolandzie podaj swój nr tel 601 071 963 .Najlepiej jakbyś zadzwonił koło godz 20 . Pogadamy i ja wszystko opowiem . Argo uwielbia towarzystwo suczek więc nie bedzie problemu .Jako jeden psiak byłoby mu smutno .Ja izoluje go od psów ,ale moze na wyrost ..bo kiedys jak był z innymi psami na wybiegu to on nigdy nie zaczepiał .Ale niestety gwarancji nie dam bo u mnie kazdy z psów wychodzi osobno ... Co do kotów ...niby nie atakuje ,ale to chyba on i Luna przetrzepali futro mojej kotce...Argo jest bardzo posłuszny ,Od jednego słowa przywołuje się go . Niestety pewnych rzeczy się u niego nie zmieni ...Teraz już i tak jest ok.Boi się podniesionego głosu i getykulacji gwałatownej .Myśli ,ze bedzie bity .Kiedyś się kulił i piszczał teraz lekko się kuli i ogon pod siebie bierze.uwielbia pieszczoty ,przytulanie i kontakt z czwoiekiem .No i uwielbia przestreń . Jeśli Rolandzie Twoje psy go nie zaatakują to ja myślę ,ze Argo nie zrobi tego pierwszy . Quote
funia Posted November 20, 2014 Posted November 20, 2014 Wiadomość cudna !Rolandzie podaj swój nr tel 601 071 963 .Najlepiej jakbyś zadzwonił koło godz 20 . Pogadamy i ja wszystko opowiem . Argo uwielbia towarzystwo suczek więc nie bedzie problemu .Jako jeden psiak byłoby mu smutno .Ja izoluje go od psów ,ale moze na wyrost ..bo kiedys jak był z innymi psami na wybiegu to on nigdy nie zaczepiał .Ale niestety gwarancji nie dam bo u mnie kazdy z psów wychodzi osobno ... Co do kotów ...niby nie atakuje ,ale to chyba on i Luna przetrzepali futro mojej kotce...Argo jest bardzo posłuszny ,Od jednego słowa przywołuje się go . Niestety pewnych rzeczy się u niego nie zmieni ...Teraz już i tak jest ok.Boi się podniesionego głosu i getykulacji gwałatownej .Myśli ,ze bedzie bity .Kiedyś się kulił i piszczał teraz lekko się kuli i ogon pod siebie bierze.uwielbia pieszczoty ,przytulanie i kontakt z czwoiekiem .No i uwielbia przestreń . Jeśli Rolandzie Twoje psy go nie zaatakują to ja myślę ,ze Argo nie zrobi tego pierwszy . Quote
Marinka Posted November 20, 2014 Author Posted November 20, 2014 Dzięki funiu :) Teraz czekamy na kontakt z Rolandem :) Mam nadzieję, że Argo znalazł swoje miejsce na ziemi i swojego człowieka - zasługuje na to w pełni :) Quote
AgusiaP Posted November 20, 2014 Posted November 20, 2014 Zasługuje i tak strasznie długo czeka na swojego człowieka Quote
mariusz pp Posted November 20, 2014 Posted November 20, 2014 a gdzie Wy teraz żyjecie? W Holandii, teraz jeszcze jesteśmy w Polsce na dwutygodniowym urlopie ale dzisiaj w nocy już wyjeżdzamy :unsure: Wpłaciłem 30 zł X-XII Quote
mari23 Posted November 20, 2014 Posted November 20, 2014 Zasługuje i tak strasznie długo czeka na swojego człowieka łzy mi płyną..... uwierzyć trudno..... oby ten cud się wydarzył !!!!! Quote
ranias Posted November 20, 2014 Posted November 20, 2014 Czytam i się cieszę, i boję się. Żeby tylko psy się dogadały. Koty to też odrębna sprawa. Ja mam tylko dwa nienawidzące się psy i od rana kombinuję,żeby się nie spotkały. Dobrze,że tolerują koty, bo musiałabym wykonywać poczwórne ewolucje, a niestety sprawność mi szwankuje..... Żeby było dobrze.... Quote
ranias Posted November 20, 2014 Posted November 20, 2014 W Holandii, teraz jeszcze jesteśmy w Polsce na dwutygodniowym urlopie ale dzisiaj w nocy już wyjeżdzamy :unsure: Wpłaciłem 30 zł X-XII Myślę,że żyjecie tam spokojniej. Powodzenia! Quote
funia Posted November 20, 2014 Posted November 20, 2014 boje się bardziej o koty o psy jakos mniej... Quote
funia Posted November 20, 2014 Posted November 20, 2014 Ja juz ide spać .Nikt nie dzwonił .Ale jutro też jest dzień .Pa kochane cioteczki ! Quote
ranias Posted November 21, 2014 Posted November 21, 2014 ciekawość mnie przygnała..może dzisiaj czegoś więcej się dowiemy Quote
Recommended Posts