Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Aimez_moi']Ok Baby.....spakowana zaklejona i zaadresowana.... zaraz pedze wysylac.[/QUOTE]

może nie pędź, idź powoli, bo z pośpiechu łatwo poznać siłę ziemskiego przyciągania ;) ;)
a w naszym wieku wstyd z obdartymi kolanami chodzić ;) ;) ;)

Posted

Ranias.....ale numer. Nie chcieli mi przyjac paczki. Podobno za ciezka. JA wiem , ze wazyla 46 kg ale im wciskalam, ze 36kg. Zostawilam w sklepie jutro maja mi dac znac czy Polacy zabrali..........

Posted

U mnie odbierają paczki do 30, tak do 2 kg można przekroczyć, jak jest więcej, to nie zabiorą....Okaże się jutro.....46 kg galaretki:shock::sabber:

Posted

Cioteczki w poniedziałek wpłacę deklarację dla Argo i Marcela ale za 4 miesiące . Postaram się do 10 kwietnia uregulować całość zadłużenia .

Zrobiłam Argo ogłoszenia na tablica .pl 118 wyświetleń i nikt nie pobrał nr telefonu ;(

Zaraz zrobię expresowym bazarek cegiełkowy dla Naszych chłopaków:D żeby jak najszybciej spłacić dług.

Posted

[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/251886-Expresowy-bazarek-cegie%C5%82kowy-dla-weteran%C3%B3w-bezdomno%C5%9Bci-B%C5%82agam-o-pomoc-Sytuacja-z%C5%82a?p=21987249#post21987249[/url]

Zapraszam na bazarek dla Argo i Marcela :)

Posted

[quote name='Aimez_moi']Marinka na pewno skrupulatnie obliczy ile chlopaki maja dlugu po zaplaceniu za luty.......[/QUOTE]

Byłam pewna, że już wkleiłam na pierwszej stronie...a tu niespodzianka :(
Uzupełniłam :)

[TABLE="class: cms_table_cms_table"]
[TR]
[TD="class: cms_table_cms_table_xl76"][COLOR=#ff0000][B]Saldo:
[/B][/COLOR][/TD]
[TD][/TD]
[TD="class: cms_table_cms_table_xl77"][COLOR=#ff0000][B]- 270,00 zł[/B][/COLOR][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Posted

Nie ma się o co dąsać, psy mają zaległości, bo ludzie nie płacą deklaracji i - o ile dobrze widzę - nie reagują na przypomnienia, więc nie wiadomo czego jeszcze można się spodziewać.

Posted

[quote name='rozi']Nie ma się o co dąsać, psy mają zaległości, bo ludzie nie płacą deklaracji i - o ile dobrze widzę - nie reagują na przypomnienia, więc nie wiadomo czego jeszcze można się spodziewać.[/QUOTE]

Nie dąsam się . Udzieliłam Ci odpowiedzi na Twoje pytanie . Widze ,że ludzie nie płacą deklaracji -przykład Argo i Marcel . Wycofało się dużo ludzi i psy są w tarapatach .
Sama mam problemy finansowe i napisałam wprost kiedy wpłacę deklarację.