mariusz pp Posted February 15, 2014 Posted February 15, 2014 Piszę zamiast mojego męża, wiem ,żę zalegamy ze składkami za styczeń i luty, w przyszłym tygodniu zapłacę przez pocztę . Mariusz dostęp do internetu ma sporadycznie, jak pojeżdzi po wsi i uda mu się gdzieś złapać.Teraz mieszka trzy kilometry za wsią w rezerwacie.Tam to już wogóle nie ma internetu. Próbował robić przelewy ale potrafi mu przerwać w trakcie. To raczej nie ma co kombinować , bo nie wiadomo co z tego wyjdzie. Dorota Quote
Kamila Proc Posted February 15, 2014 Posted February 15, 2014 [quote name='ranias']Muminek to taka rasa dolinna.....:lol: na dole brzuszek.....:lol:[/QUOTE] a twarzyczka jaka? Quote
mari23 Posted February 15, 2014 Posted February 15, 2014 [quote name='mariusz pp']Piszę zamiast mojego męża, wiem ,żę zalegamy ze składkami za styczeń i luty, w przyszłym tygodniu zapłacę przez pocztę . Mariusz dostęp do internetu ma sporadycznie, jak pojeżdzi po wsi i uda mu się gdzieś złapać.Teraz mieszka trzy kilometry za wsią w rezerwacie.Tam to już wogóle nie ma internetu. Próbował robić przelewy ale potrafi mu przerwać w trakcie. To raczej nie ma co kombinować , bo nie wiadomo co z tego wyjdzie. Dorota[/QUOTE] miejsca zamieszkania to zazdroszczę, ale szkoda, ze dostepu do internetu nie ma ( myślę o odwiedzinach na dogo oczywiście, przelewy poczekają ;)) przelew w piątek zrobiłam na te obroże dla Argo i Marcela. bo to ważne jest wstałam na chwilę, bo kości od leżenia bolą - i od razu na dogo :smile: Quote
Aimez_moi Posted February 15, 2014 Posted February 15, 2014 Zdrowia Marii.........duzo...duzo......:) Quote
ranias Posted February 16, 2014 Posted February 16, 2014 [quote name='Kamila Proc']a twarzyczka jaka?[/QUOTE] próbuję zrobić Wam a ku-ku [url]http://imageshack.com/a/img809/9493/4y5u.jpg[/url] Quote
Aimez_moi Posted February 16, 2014 Posted February 16, 2014 Bardzo z daleka......ja slepa jestem to nie widze juz nic a nic.......:):) Quote
funia Posted February 17, 2014 Posted February 17, 2014 Zrobio się ciepło i problem powraca jak bumerang...Ludzie łażą wieczorem ,rowerami jeżdzą ,chodza non stop pod płotem... Dziadek nie daje spać w nocy a co wyprawia w dzień to się w głowie nie mieści ...Mam tyle problemów ale ten ze szczekaniem przyprawia mnie o depresję .Znów zacznie się problem sąsaiedzki i pewnie w tym roku już nie daruja.. Teraz jak piszę to on tak naparza pod płotem ,ze głowa pęka ... Ciekawe jak bedzie z obrożą bo on na jej widok ucieka . Quote
ranias Posted February 17, 2014 Posted February 17, 2014 [quote name='Aimez_moi']Ranias a nie masz a kuku blizej?[/QUOTE] nie mam, bo wtedy nie będzie a kuku.....:razz: Quote
Kamila Proc Posted February 18, 2014 Posted February 18, 2014 no to przynajmniej powiedz, jaka to rasa Quote
ranias Posted February 18, 2014 Posted February 18, 2014 podsosnowa, Muminkowa dolinna....:lol: niskopienna, góralska....:lol: Quote
Aimez_moi Posted February 18, 2014 Posted February 18, 2014 Nie przesadzaj Ranias....... jestes super Babeczka......:):) Quote
Marinka Posted February 18, 2014 Author Posted February 18, 2014 [quote name='mari23']miejsca zamieszkania to zazdroszczę, ale szkoda, ze dostepu do internetu nie ma ( myślę o odwiedzinach na dogo oczywiście, przelewy poczekają ;)) przelew w piątek zrobiłam na te obroże dla Argo i Marcela. bo to ważne jest wstałam na chwilę, bo kości od leżenia bolą - i od razu na dogo :smile:[/QUOTE] Marysiu, na jaką kwotę wyszedł przelew? Quote
mari23 Posted February 18, 2014 Posted February 18, 2014 [quote name='Aimez_moi']Nie przesadzaj Ranias....... jestes super Babeczka......:):)[/QUOTE] jasne, przyłączam się do Aimez i dziekuję Wam, kochane za życzenia zdrowia, powoli się spełniają :) Quote
Kamila Proc Posted February 19, 2014 Posted February 19, 2014 niskopienna to co? bardziej mops? Quote
Aimez_moi Posted February 19, 2014 Posted February 19, 2014 [quote name='Kamila Proc']niskopienna to co? bardziej mops?[/QUOTE] Ale zawziecie drazy temat........ :eviltong: Quote
ranias Posted February 19, 2014 Posted February 19, 2014 [quote name='Kamila Proc']niskopienna to co? bardziej mops?[/QUOTE] no albo pekińczyk....:lol: Quote
mari23 Posted February 19, 2014 Posted February 19, 2014 [quote name='Marinka']Marysiu, na jaką kwotę wyszedł przelew?[/QUOTE] 145 złotych przelałam, bo miały być po 72,50zł, jeśli będzie więcej - dopłacę a Marcelek z Argusiem pieniążki dostali: 25,- Roland_DE (18.02.) Quote
Kamila Proc Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 [quote name='Aimez_moi']Ale zawziecie drazy temat........ :eviltong:[/QUOTE] chce skompletowac zwierzyniec Quote
ranias Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 no to pekińczyk niech będzie...albo lepiej corgi.....:lol: Quote
Recommended Posts