Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Piszę zamiast mojego męża, wiem ,żę zalegamy ze składkami za styczeń i luty, w przyszłym tygodniu zapłacę przez pocztę .
Mariusz dostęp do internetu ma sporadycznie, jak pojeżdzi po wsi i uda mu się gdzieś złapać.Teraz mieszka trzy kilometry za wsią w rezerwacie.Tam to już wogóle nie ma internetu. Próbował robić przelewy ale potrafi mu przerwać w trakcie. To raczej nie ma co kombinować , bo nie wiadomo co z tego wyjdzie.
Dorota

Posted

[quote name='mariusz pp']Piszę zamiast mojego męża, wiem ,żę zalegamy ze składkami za styczeń i luty, w przyszłym tygodniu zapłacę przez pocztę .
Mariusz dostęp do internetu ma sporadycznie, jak pojeżdzi po wsi i uda mu się gdzieś złapać.Teraz mieszka trzy kilometry za wsią w rezerwacie.Tam to już wogóle nie ma internetu. Próbował robić przelewy ale potrafi mu przerwać w trakcie. To raczej nie ma co kombinować , bo nie wiadomo co z tego wyjdzie.
Dorota[/QUOTE]

miejsca zamieszkania to zazdroszczę, ale szkoda, ze dostepu do internetu nie ma ( myślę o odwiedzinach na dogo oczywiście, przelewy poczekają ;))

przelew w piątek zrobiłam na te obroże dla Argo i Marcela. bo to ważne jest
wstałam na chwilę, bo kości od leżenia bolą - i od razu na dogo :smile:

Posted

Zrobio się ciepło i problem powraca jak bumerang...Ludzie łażą wieczorem ,rowerami jeżdzą ,chodza non stop pod płotem...
Dziadek nie daje spać w nocy a co wyprawia w dzień to się w głowie nie mieści ...Mam tyle problemów ale ten ze szczekaniem przyprawia mnie o depresję .Znów zacznie się problem sąsaiedzki i pewnie w tym roku już nie daruja..
Teraz jak piszę to on tak naparza pod płotem ,ze głowa pęka ...
Ciekawe jak bedzie z obrożą bo on na jej widok ucieka .

Posted

[quote name='mari23']miejsca zamieszkania to zazdroszczę, ale szkoda, ze dostepu do internetu nie ma ( myślę o odwiedzinach na dogo oczywiście, przelewy poczekają ;))

przelew w piątek zrobiłam na te obroże dla Argo i Marcela. bo to ważne jest
wstałam na chwilę, bo kości od leżenia bolą - i od razu na dogo :smile:[/QUOTE]

Marysiu, na jaką kwotę wyszedł przelew?

Posted

[quote name='Aimez_moi']Nie przesadzaj Ranias....... jestes super Babeczka......:):)[/QUOTE]

jasne, przyłączam się do Aimez

i dziekuję Wam, kochane za życzenia zdrowia, powoli się spełniają :)

Posted

[quote name='Marinka']Marysiu, na jaką kwotę wyszedł przelew?[/QUOTE]

145 złotych przelałam, bo miały być po 72,50zł, jeśli będzie więcej - dopłacę

a Marcelek z Argusiem pieniążki dostali:

25,- Roland_DE (18.02.)