Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='funia']To jest w cenie min.

[B]Zus[/B],albo[B] Krus[/B] (podwójny ).[B]Urzad SKarbowy[/B] (podatki ),paliwo ,karma sucha ,gotowane jedzenie ,całodzienne chodzenie i troska przy psie .Zero wyjazdów !
Czy to mało ?
WIecie a mnie swoja drogą robi się słabo .....
Zapraszam kazdego do założenia tego typu działalności i porozmawiamy za pół roku ,wtedy ja zapytam .Czy 400 zł to duzo ? I poczekam na odpowedz pytającego.....Psy nie jedzą karmy z Biedronki a Argo jest wiekszy od ON......
Pod moja opieką były lub są psy bez pieniędzy ,ale wybacz nie dam rady utrzymac wszaytkich za darmo .[/QUOTE]
Funia powinnas podcierac im tylki wacikami i rozkladac srebrne miski do obiadu;)
Lyso ci?:eviltong:

Posted

[quote name='funia']To jest w cenie min.

[B]Zus[/B],albo[B] Krus[/B] (podwójny ).[B]Urzad SKarbowy[/B] (podatki ),paliwo ,karma sucha ,gotowane jedzenie ,całodzienne chodzenie i troska przy psie .Zero wyjazdów !
Czy to mało ?
WIecie a mnie swoja drogą robi się słabo .....
Zapraszam kazdego do założenia tego typu działalności i porozmawiamy za pół roku ,wtedy ja zapytam .Czy 400 zł to duzo ? I poczekam na odpowedz pytającego.....Psy nie jedzą karmy z Biedronki a Argo jest wiekszy od ON......
Pod moja opieką były lub są psy bez pieniędzy ,ale wybaczcie nie dam rady utrzymac wszaytkich za darmo .[/QUOTE]

Dziewczyny spokojnie....po co tle emocji - mdk8 chodziło po prostu o to, że myślała iż kwota 700 złotych dotyczy tylko Argo. Taka cena nie bez powodu wydała jej się szokująca.
Wyjaśniłyśmy już sobie, że kwota ta dotyczy dwóch psiaków, które mają osobne wątki natomiast rozliczani są wspólnie :)

Posted

[quote name='Aimez_moi']No tak......:) skad miala to wiedziec?[/QUOTE]

Dokładnie....dlatego pospieszyłam uupełnićć to przeoczenie w pierwszym poście.

My o tym wiemy, ale osoby odwiedzające po raz pierwszy ten wątek (a jest on bardzo długi) o tym nie wiedzą

Posted

[quote name='Aimez_moi']Ale popatrz.....:) my patrzymy na tych dwoch Cwaniaczkow tak jakos wspolnie a z tego co wiem to Oni nie za specjalnie sie lubia.......[/QUOTE]

lubią się tylko tak udają....:lol:

Posted

I pomyśleć, że wiozłam ich razem ... zgrzytów wówczas nie było...wcześniej też razem na spacery chodzili...dopiero przy próbie umieszczenia ich w jednym boksie Marcel się sprzeciwił i już tak zostało...

Posted

Kochane, no bo Marcelek uświadomił sobie,że posiada niebywałe predyspozycje do uprawiania różnych dyscyplin sportowych...[B]Su[/B]per [B]Mo[/B]carz musi mieć przestrzeń,żeby się rozwijać...:roll:

Posted

[quote name='Aimez_moi']A jak sie nie odezwa to zadzwonisz sama?[/QUOTE]

Ja mam nadzieję, że jednak sami się odezwą...jakoś tak mam awersję, kiedy to ja nagabuję ludzi...

Posted (edited)

[quote name='Marinka']I pomyśleć, że wiozłam ich razem ... zgrzytów wówczas nie było...wcześniej też razem na spacery chodzili...dopiero przy próbie umieszczenia ich w jednym boksie Marcel się sprzeciwił i już tak zostało...[/QUOTE]

to u mnie odwrotnie - początki czasem trudne, a potem miłość wzajemnia i zgoda ( Łatusiowych poschroniskiwych lęków nie licząc ;))

wpłaty Argusiowo-Marcelkowe:

10,- MDKB (Małgorzata Agnieszka K.) za II (11.02.)
80,- Marinka (11.02.)

edytuję, bo.... [IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/icon_redface.gif[/IMG][IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/icon_redface.gif[/IMG]przeoczyłam i nie podałam wpłat z 4 lutego, przepraszam !

10,- grzenka (04.02.)
10,- Dorota1 (04.02.)
40,- zachary (04.02.)
40,- ranias (04.02.)
40,- Marek M. (04.02.)
50,- Aimez_Moi 04.02.)

Edited by mari23