Wiola&Miłosz Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 [quote name='funia']To jest w cenie min. [B]Zus[/B],albo[B] Krus[/B] (podwójny ).[B]Urzad SKarbowy[/B] (podatki ),paliwo ,karma sucha ,gotowane jedzenie ,całodzienne chodzenie i troska przy psie .Zero wyjazdów ! Czy to mało ? WIecie a mnie swoja drogą robi się słabo ..... Zapraszam kazdego do założenia tego typu działalności i porozmawiamy za pół roku ,wtedy ja zapytam .Czy 400 zł to duzo ? I poczekam na odpowedz pytającego.....Psy nie jedzą karmy z Biedronki a Argo jest wiekszy od ON...... Pod moja opieką były lub są psy bez pieniędzy ,ale wybacz nie dam rady utrzymac wszaytkich za darmo .[/QUOTE] Funia powinnas podcierac im tylki wacikami i rozkladac srebrne miski do obiadu;) Lyso ci?:eviltong: Quote
Aimez_moi Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 Wszystko co z miesem?....to tak jak ja...:oops: Quote
Marinka Posted February 11, 2013 Author Posted February 11, 2013 [quote name='funia']To jest w cenie min. [B]Zus[/B],albo[B] Krus[/B] (podwójny ).[B]Urzad SKarbowy[/B] (podatki ),paliwo ,karma sucha ,gotowane jedzenie ,całodzienne chodzenie i troska przy psie .Zero wyjazdów ! Czy to mało ? WIecie a mnie swoja drogą robi się słabo ..... Zapraszam kazdego do założenia tego typu działalności i porozmawiamy za pół roku ,wtedy ja zapytam .Czy 400 zł to duzo ? I poczekam na odpowedz pytającego.....Psy nie jedzą karmy z Biedronki a Argo jest wiekszy od ON...... Pod moja opieką były lub są psy bez pieniędzy ,ale wybaczcie nie dam rady utrzymac wszaytkich za darmo .[/QUOTE] Dziewczyny spokojnie....po co tle emocji - mdk8 chodziło po prostu o to, że myślała iż kwota 700 złotych dotyczy tylko Argo. Taka cena nie bez powodu wydała jej się szokująca. Wyjaśniłyśmy już sobie, że kwota ta dotyczy dwóch psiaków, które mają osobne wątki natomiast rozliczani są wspólnie :) Quote
Aimez_moi Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 No tak......:) skad miala to wiedziec? Quote
Marinka Posted February 11, 2013 Author Posted February 11, 2013 [quote name='Aimez_moi']No tak......:) skad miala to wiedziec?[/QUOTE] Dokładnie....dlatego pospieszyłam uupełnićć to przeoczenie w pierwszym poście. My o tym wiemy, ale osoby odwiedzające po raz pierwszy ten wątek (a jest on bardzo długi) o tym nie wiedzą Quote
Aimez_moi Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 Ale popatrz.....:) my patrzymy na tych dwoch Cwaniaczkow tak jakos wspolnie a z tego co wiem to Oni nie za specjalnie sie lubia....... Quote
ranias Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 [quote name='Aimez_moi']Ale popatrz.....:) my patrzymy na tych dwoch Cwaniaczkow tak jakos wspolnie a z tego co wiem to Oni nie za specjalnie sie lubia.......[/QUOTE] lubią się tylko tak udają....:lol: Quote
Marinka Posted February 11, 2013 Author Posted February 11, 2013 I pomyśleć, że wiozłam ich razem ... zgrzytów wówczas nie było...wcześniej też razem na spacery chodzili...dopiero przy próbie umieszczenia ich w jednym boksie Marcel się sprzeciwił i już tak zostało... Quote
Aimez_moi Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 A poniewaz ma przewage.....ze tak powiem.....silowa.....:):) Quote
ranias Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 Kochane, no bo Marcelek uświadomił sobie,że posiada niebywałe predyspozycje do uprawiania różnych dyscyplin sportowych...[B]Su[/B]per [B]Mo[/B]carz musi mieć przestrzeń,żeby się rozwijać...:roll: Quote
Aimez_moi Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 Tak! Jak tak dalej pojdzie budka bedzie za mala..... Quote
ranias Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 [quote name='Aimez_moi']Tak! Jak tak dalej pojdzie budka bedzie za mala.....[/QUOTE] to kupimy mu nową...:multi: Quote
Aimez_moi Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 [quote name='ranias']to kupimy mu nową...:multi:[/QUOTE] Tylko nie wiem czy Funia ma tyle miejsca? Quote
ranias Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 [quote name='Aimez_moi']Tylko nie wiem czy Funia ma tyle miejsca?[/QUOTE] budka z własną bieżnią....:evil_lol: Quote
Aimez_moi Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 [quote name='ranias']budka z własną bieżnią....:evil_lol:[/QUOTE] O Boziu juz sie boje widoku Marcela.....:):) Quote
Wiola&Miłosz Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 Kurde a ja czekam i czekam.. co 15 minut spogladam na telefon..:roll: Quote
Marinka Posted February 12, 2013 Author Posted February 12, 2013 [quote name='Wiola&Miłosz']Kurde a ja czekam i czekam.. co 15 minut spogladam na telefon..:roll:[/QUOTE] Mam nadzieję, że się odezwą Quote
Wiola&Miłosz Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 [quote name='Marinka']Mam nadzieję, że się odezwą[/QUOTE] ja tysz!!! ;) Quote
Marinka Posted February 12, 2013 Author Posted February 12, 2013 Nadal cisza?...no ale ferie już im się skończyły....może wieczorkiem się odezwą...jakjuż wszyscy wrócą ze szkół i pracy :) Quote
Aimez_moi Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 A jak sie nie odezwa to zadzwonisz sama? Quote
Marinka Posted February 12, 2013 Author Posted February 12, 2013 [quote name='Aimez_moi']A jak sie nie odezwa to zadzwonisz sama?[/QUOTE] Ja mam nadzieję, że jednak sami się odezwą...jakoś tak mam awersję, kiedy to ja nagabuję ludzi... Quote
Wiola&Miłosz Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 [quote name='Marinka']Ja mam nadzieję, że jednak sami się odezwą...jakoś tak mam awersję, kiedy to ja nagabuję ludzi...[/QUOTE] A ja jestem chamka i bede nawalac do nich wieczorem...:) jak sie nie odezwa;) Quote
mari23 Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 (edited) [quote name='Marinka']I pomyśleć, że wiozłam ich razem ... zgrzytów wówczas nie było...wcześniej też razem na spacery chodzili...dopiero przy próbie umieszczenia ich w jednym boksie Marcel się sprzeciwił i już tak zostało...[/QUOTE] to u mnie odwrotnie - początki czasem trudne, a potem miłość wzajemnia i zgoda ( Łatusiowych poschroniskiwych lęków nie licząc ;)) wpłaty Argusiowo-Marcelkowe: 10,- MDKB (Małgorzata Agnieszka K.) za II (11.02.) 80,- Marinka (11.02.) edytuję, bo.... [IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/icon_redface.gif[/IMG][IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/icon_redface.gif[/IMG]przeoczyłam i nie podałam wpłat z 4 lutego, przepraszam ! 10,- grzenka (04.02.) 10,- Dorota1 (04.02.) 40,- zachary (04.02.) 40,- ranias (04.02.) 40,- Marek M. (04.02.) 50,- Aimez_Moi 04.02.) Edited February 12, 2013 by mari23 Quote
Recommended Posts