mari23 Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 a ja trzecia ;) wpłaty dla Argo i Marcelka: 40,- Marek M. z Szydłowca(02.10.) 10,- grzenka IX 2012 (03.10.) - nie ma tytułu wpłaty, ale chyba to tutaj ?:confused: 10,- dorota1 za X (03.10.) 40,- zachary za X (04.10.) Quote
Marinka Posted October 5, 2012 Author Posted October 5, 2012 [quote name='mari23']a ja trzecia ;) wpłaty dla Argo i Marcelka: 40,- Marek M. z Szydłowca(02.10.) 10,- grzenka IX 2012 (03.10.) - nie ma tytułu wpłaty, ale chyba to tutaj ?:confused: 10,- dorota1 za X (03.10.) 40,- zachary za X (04.10.)[/QUOTE] Wszystko się zgadza :) Quote
Aimez_moi Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 Czesc chlopak.....co tam dzis porabiales? Quote
Marinka Posted October 5, 2012 Author Posted October 5, 2012 Trzeba by chłopakom założyć wydarzenie na fb...dziś nie mam niestety do tego głowy...bo gorączka daje mi się mocno we znaki :( Quote
ranias Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 [quote name='Marinka']Trzeba by chłopakom założyć wydarzenie na fb...dziś nie mam niestety do tego głowy...bo gorączka daje mi się mocno we znaki :([/QUOTE] Marinko- zdrówka...:lol: Argus pewnie wygrzewa sie na słoneczku..:lol: Quote
Iljova Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 Cześć Argusiu :-) Marinko zdrowiej :-) nie daj się choróbsku :) Quote
Marinka Posted October 6, 2012 Author Posted October 6, 2012 Nie daję się :) Walczę z wirusem :) Jutro postaram się zrobić wydarzenie chłopaków na fb :smile: Oczywiście wkleję link - mam nadzieję, że pomożecie promować wydarzenie :smile: Quote
ranias Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Argusiu, od rana deszcz i ani myśli przestać....:angryy: Quote
Aimez_moi Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Odwiedzam lovelaska naszego cudnego.....:) Quote
Iljova Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Hei Argusiu co u Ciebie słoneczko kochane :-) ? Quote
ranias Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 do Argusia też zaglądam....co słychać?....:lol: Quote
Aimez_moi Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 [quote name='Kamila Proc']dzisiaj pierwsza u Argusia[/QUOTE] A chlopak na pewno sie ucieszy......:) Quote
funia Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Piję herbatke a Argus lezy u mych stóp .;) Niedługo fotki porobię bo dawno nie było . U nas zimno jak diabli , Quote
ranias Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 U mnie rano byly 2 stopnie na plusie a teraz 14...Człowiek ma problem co rano na siebie założyć....Argus ma jedno ubranko...to zero problemów....:lol: Quote
kama210 Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 nie piszę tu często , ale zaglądam od czasu do czasu z nadzieją że ogłoszenia dają odzew .. . i zdaję sobie sprawę że Argo i Marcel nadal szukają domów i potrzebują wsparcia .. wywołana w końcu do tablicy przez Marinka piszę to co w sumie pisalam Marinka na Pw .. nie mam co ukrywąć i kręcić ... niestety ta sytacja, że zapier..dzielam tu na miejscu w Szydłowcu w sprawach psich za kilka osób i wkładam w to mnóstwo czasu i kasy i [B]zwłaszcza moja sytacja osobisto- finansowa [/B]/ o czym już pisałam marinka na PW jakś czas temu / [B] zmusza mnie do zmian - [/B]tj. od nowego roku jestem zmuszona zawiescić chwilowo /mam nadzieję deklaracje / .. oczywiście nie zostawię Argo i Marcela "na lodzie" .. z bazarków jakie robię na nasze psy z Szydłowca będę się starała przelać jakąś kwotę dla nich - w zależności ile się z bazarku uzbiera :oops: poza tym poproszę dane do ogłoszeń i zdjęcia - zasponsoruję z moich bazarków dla Argo wyróżnienie ogłoszenia na tablica.pl .. /19,90 zl- na jeden miesiąc/ ....................................................... co do moich zaległości tak jest w tabelce obecnie; [TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table"] [TR] [TD="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_ cms_table_cms_table_ cms_table_cms_table_cms_table_ cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_ cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_xl67"][COLOR=#ff0000]kama210 [/COLOR][/TD] [TD="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_ cms_table_cms_table_ cms_table_cms_table_cms_table_ cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_ cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_xl69, align: right"][COLOR=#ff0000] 10,00 zł[/COLOR][/TD] [TD][/TD] [TD="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_ cms_table_cms_table_ cms_table_cms_table_cms_table_ cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_ cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_xl67"][B]III 2012[/B][/TD] [TD="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_ cms_table_cms_table_ cms_table_cms_table_cms_table_ cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_ cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_xl70"][COLOR=#ff0000][B]IV,V,VI,VII,[/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]VIII,IX[/B][/COLOR] [/TD] [/TR] [/TABLE] ....... i tu jest pomyłka .. ja zalegam nie od kwietnia tylko od stycznia 2012 r .. dzisiaj skombinowałam kasę i zapłaciłam zaległe deklaracje od stycznia do października 2012 r - 100 zł .. .................. Agro powinien miec odnawiane chcociaż raz na tydzien, 2 tygodnie ogłoszenia na najbardziej popularnych portalach . codziennie jest dodawanych taka ilośc psów na potralach że ogłoszenia raz na miesiąc lub rzadziej to loteria ..albo ktoś zauważy albo zraz spadną na sam dół .. Quote
Recommended Posts