Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='funia']Jadę do weta bo cały ptaszek spuchnięty ......[/QUOTE]

O kurcze :( Mam nadzieję, że to przejdzie i okaże się niczym groźnym...

Trzymam kciuki...czy mogę zadzwonić?

Posted

Dzwoniłam właśnie do Funi, ale ma wyłączony telefon chyba, bo tylko zdołałam się nagrać z prośbą o sygnał jak będzie mogła rozmawiać.

Strasznie się martwię :(

Posted

TO STRASZNE CO MINISTER WYMYŚLIŁ.

[url]http://www.petycje.pl/petycja/8123/%C5%BBsdamy_wycofania_zarzsdzenia_mf_sankcjonujscego_zabijanie_psow.html[/url]

Posted

[quote name='Javena']TO STRASZNE CO MINISTER WYMYŚLIŁ.

[url]http://www.petycje.pl/petycja/8123/%C5%BBsdamy_wycofania_zarzsdzenia_mf_sankcjonujscego_zabijanie_psow.html[/url][/QUOTE]

to zdaje sie juz chyba wyjasnione

Posted

Jesteśmy ,..,...Jolu dzwoń .Ja mam ały czas włączony telefon bo odbierałąm nawet w lecznicy ....
Więej napioszę potem bo psy zekają na kolację.
Sytuacja opanowana .

Posted

[quote name='Marinka']Arguś dostał steryd na opanowanie sytuacji :)
Będzie dobrze :)
Pan na salonach teraz się obija :)[/QUOTE]

ufff....

dostał Arguś na leczenie pieniążki:

30,- Anna K. ze Żmigrodu ( 09.12.)

Posted

[quote name='Marinka']Arguś dostał steryd na opanowanie sytuacji :)
Będzie dobrze :)
Pan na salonach teraz się obija :)[/QUOTE]

musi być dobrze, tak wiele złego już przeszedł....

Posted

Ale przeżyłam chwile grozy , ale odetchnęłam wystarczą mi wieści na innych wątkach szczególnie jednym które są niepokojące i nie znhiosłabym gdyby cos złego działao się jeszcze z Argusiem... Zdrowiej kochany Arguśku

Posted

Przepraszam ,ale wczoraj juz poległam ....Siostra urodziła dziecko a ja trzeci dzień do niej nie pojechałam .....wstyd...Doba za krótka i jeszcze Argusia ptaszek nam wczoraj zagrodził drogę do dzidziusia ...Ale ważne ,ze jest lepiej .Jedziemy dzisiaj zobaczyc maleństwo .
Argo wczoraj dostał trzy zastrzyki .Jeden z nich działa do tygodnia .Bodajze przeciwświadowo i zapalnie .
Faktycznie wczoraj tak nie wiercił się i nie tłukł kołnierzem w to miejsce .Więc chyba pomogło .Opuchlizna według weta nie jest niczym strasznym ,ale skoro podał mu leki to mysle ze dobrze ze pojechałąm .
[B]Koszt furaginum bo zapomniałam to 7 zł .[/B]

Posted

[quote name='funia']Przepraszam ,ale wczoraj juz poległam ....Siostra urodziła dziecko a ja trzeci dzień do niej nie pojechałam .....wstyd...Doba za krótka i jeszcze Argusia ptaszek nam wczoraj zagrodził drogę do dzidziusia ...Ale ważne ,ze jest lepiej .Jedziemy dzisiaj zobaczyc maleństwo .
Argo wczoraj dostał trzy zastrzyki .Jeden z nich działa do tygodnia .Bodajze przeciwświadowo i zapalnie .
Faktycznie wczoraj tak nie wiercił się i nie tłukł kołnierzem w to miejsce .Więc chyba pomogło .Opuchlizna według weta nie jest niczym strasznym ,ale skoro podał mu leki to mysle ze dobrze ze pojechałąm .
[B]Koszt furaginum bo zapomniałam to 7 zł .[/B][/QUOTE]

oj, ciocia funia.... ptaszek ważniejszy od dzidziusia ! ;)

wielkie dzięki za wielkie serce i taką troskliwą opiekę !!!!!!!