Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Marinka']Jestem gapa, źle wpisałam 1 cyfrę w koncie SHA i wpłata wróciła na moje konto, czego nie zauważyłam :oops:
Byłam przekonana, że pieniążki poszły. Kiedy nie otrzymałam potwierdzenia od Marysi, poprosiłam ją o ponowne sprawdzenie wyciągów - mojej wpłaty jednak tam nie było...sprawdziłam więc swój wyciąg i okazało się, że pieniążki wróciły do mnie :oops:
W piątek Ania korzystając z komputera w pracy przelała więc 80 złotych za IX i X[/QUOTE]

jest! dotarło! :)

80,- Marinka
50,- mtf zalesie
40,- zachary
10,- Wojtuś

DZIĘKUJEMY !!!

Posted

Proszę, podpowiedzcie mi gdzie, w których postach, znajde najwięcej informacji o Argo. Są 142 strony, za dużo, żeby wszystko czytać "ciurkiem", mam też inne psiaki, które czekają na tekst...

Posted

[quote name='beta ata']Proszę, podpowiedzcie mi gdzie, w których postach, znajde najwięcej informacji o Argo. Są 142 strony, za dużo, żeby wszystko czytać "ciurkiem", mam też inne psiaki, które czekają na tekst...[/QUOTE]

Szukalam...szukalam....na stronie 111 post 2770 i strona 112 post 2797 sa ogloszenia Argo....tam chyba deda wiesci o psiaku.....

Posted

[quote name='beta ata']Proszę, podpowiedzcie mi gdzie, w których postach, znajde najwięcej informacji o Argo. Są 142 strony, za dużo, żeby wszystko czytać "ciurkiem", mam też inne psiaki, które czekają na tekst...[/QUOTE]

Argo jest wielkości owczarka niemieckiego. To bardzo przytulaśny i wesoły psiak. Chętnie i namiętnie rozdaje buziaki. Uwielbia towarzystwo suczek i człowieka. Nie jest konfliktowy. Swymi gabarytami budzi respekt. Jeśli chodzi o dzieci, to raczej starsze, bo lubi skoczyć z radości na człowieka

Posted

[quote name='Aimez_moi']Fajny psiak z Argusia.....zasluguje na super domek.....:)[/QUOTE]

pewnie, że zasługuje ! tylko ten domek o tym nie wie, że Arguś u funi czeka...

100,- zł Daria J. wpłaciła dla Argo i Marcelka (12.10.)

Posted

[quote name='Marinka']Argo jest wielkości owczarka niemieckiego. To bardzo przytulaśny i wesoły psiak. Chętnie i namiętnie rozdaje buziaki. Uwielbia towarzystwo suczek i człowieka. Nie jest konfliktowy. Swymi gabarytami budzi respekt. Jeśli chodzi o dzieci, to raczej starsze, bo lubi skoczyć z radości na człowieka[/QUOTE]

Jolu Argo jest większy od ON .Jest wyższy i bardziej krepy .
Z małymi dziecmi sprawa jest taka .ze on widząc moja 5 letnią Maję podbiega i agresywnie poszczekuje ( wiele razy ).Ale ja nie posądzam go o agresję .Nie sprawdzę też jakie ma wobec nie zamiary po Maja sie go boi niestety ( jeego jedynego )i to bardzo .
On po prostu chyba Boi się takich karakanów i pokazuje jaki to on jest duży .Ale jest to zbyt duży pies aby ryzykować .Za to uwielbia moja 13 letnią Olke .

Posted

Kochani, wybaczcie, że zadaje pytania, ale potrzebuje więcej informacji, żeby napisać tekst.
Jaki wysoki jest Argo, ile ma wkłębie, choć mniej więcej?
Czy jest wykastrowany?
Co lubi robić? Wiem, że "podrywać" suczki, ale co oprócz tego, tzn. co lubi robic z czlowiekiem? Widziałam zdjecie z piłką leżącą obok, ale czy on lubi aportować? Szarpać sznur np.?
W jakim jest wieku? Jakiej kondycji fizycznej?
Czy jest psem energicznym nadającym sie dla kogoś biegającego, jeżdżącego na rowerze, chodzącego po górach itp?
Czy jest raczej typem stróżującym? "Domatorem"?

Czy można skontaktowac się z opiekunką? ... Opowieść z pierwszej ręki jest najlepsza, można wtedy napisać coś autentycznego...

Może myslicie, że marudzę i robie straszne ceregiele w sprawie tego tekstu, ale ja traktuje to bardzo serio, tzn. chce to zrobic możliwie najlepiej, bo wiem, że od tego może zależeć przyszlość psa. Można napisać jakoś cokolwiek, ale może byc nieskuteczne, więc chcę sie przylożyć, bo pies tak długo szuka domu... Może mój wysiłek mu pomoże... Rozumiecie mnie, prawda? :-)

Posted

[quote name='beta ata']Kochani, wybaczcie, że zadaje pytania, ale potrzebuje więcej informacji, żeby napisać tekst.
Jaki wysoki jest Argo, ile ma wkłębie, choć mniej więcej?
Czy jest wykastrowany?
Co lubi robić? Wiem, że "podrywać" suczki, ale co oprócz tego, tzn. co lubi robic z czlowiekiem? Widziałam zdjecie z piłką leżącą obok, ale czy on lubi aportować? Szarpać sznur np.?
W jakim jest wieku? Jakiej kondycji fizycznej?
Czy jest psem energicznym nadającym sie dla kogoś biegającego, jeżdżącego na rowerze, chodzącego po górach itp?
Czy jest raczej typem stróżującym? "Domatorem"?

Czy można skontaktowac się z opiekunką? ... Opowieść z pierwszej ręki jest najlepsza, można wtedy napisać coś autentycznego...

Może myslicie, że marudzę i robie straszne ceregiele w sprawie tego tekstu, ale ja traktuje to bardzo serio, tzn. chce to zrobic możliwie najlepiej, bo wiem, że od tego może zależeć przyszlość psa. Można napisać jakoś cokolwiek, ale może byc nieskuteczne, więc chcę sie przylożyć, bo pies tak długo szuka domu... Może mój wysiłek mu pomoże... Rozumiecie mnie, prawda? :-)[/QUOTE]

Witam .Zaraz wszystko opisze.
W kłębie zmierze i podam potem .
Jest wykastrowany .
Argo potrafi się bawić z człowiekiem ale nie jest jakoś specjalnie zabawowy .Za to z suczkami bawi się widowiskowo .
Jego wiek jest w przyblizeniu czyli około 5 lat.Jest w doskonałej kondycji .Uwielbia spacery i wycieczki więc doskonale dotrzyma kroku osobie aktywnej ,
Betko jakby coś zadawaj pytania .Na kazde z chęcią odpowiem ,.
PS .Argo nie moze pójśc do domu gdzie są małe dzieci .MYślę ,.ze od 10 lat w górę .