Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='AgusiaP']Biedny piesio te dredy...a tu tak gorąco:-([/QUOTE]

Agusiu, bardziej martwią mnie te jego uszy. Są cieżkie od brudu i w dodatku odnoszę wrażenie, że psiak nie słyszy :(

Posted

Wolałabym się mylić , jestem wściekła co za ..... potwory :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy:
To jest najgorsze pies ma dom i co ????????? Lepiej żeby go nie miał jak ma być taki. Do czego dpoprowadzili..................:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:
Biedny psiaku przyszło mieszkać Ci niewiadomo gdzie i będąc u besti wrednej :placz::pissed::pissed::pissed::pissed::pissed: :placz::placz::placz::placz:

Posted

[quote name='ranias']Argusiu, pieniążek za czerwiec poleciał do ciebie :lol: A co z maleńkim czarnuszkiem się dzieje?[/QUOTE]

Zdaje się, że swoimi wizytami, które bynajmniej nie sprawiły, że udało mi się z kobietą porozmawiać wystraszyłam ją nieco, bo psiak nie biega już samopas na osiedlu...
Poczekam, ale nie dłużej niż tydzień...

Posted

[quote name='Iljova']Mari a Arguś ?!?!?![/QUOTE]

ech, oczywiście, że Arguś!!!!:loveu:
przejęzyczenie:oops:, ale tylko dlatego, że oni obaj kochani i śliczni !!! :loveu::loveu::loveu:

Posted

Cioteczki kleszcze u nas atakują ....Są na butach po krótkim przejsciu po trawie .Co dzień wyjmuję je psom pomimo ,ze w kwietniu wszystkie dostały Frontline .Niestety zwykle to wystarczało ,ale teraz musze się bardziej zabezpieczyć .
Proszę o zakup Kiltixa albo Preventika ( obroży ) .I wysłąnie jej na mój adres .Zobaczę ,czy wet da mi na kreskę .Bo nie mam środków aby kazdemu psu ją zakupić ,są zbyt drogie .
Nie wiem też czy taniej nie bedzie zamówić na allegro.
Napiszcie jak wolicie .

Posted

[quote name='funia']Cioteczki kleszcze u nas atakują ....Są na butach po krótkim przejsciu po trawie .Co dzień wyjmuję je psom pomimo ,ze w kwietniu wszystkie dostały Frontline .Niestety zwykle to wystarczało ,ale teraz musze się bardziej zabezpieczyć .
Proszę o zakup Kiltixa albo Preventika ( obroży ) .I wysłąnie jej na mój adres .Zobaczę ,czy wet da mi na kreskę .Bo nie mam środków aby kazdemu psu ją zakupić ,są zbyt drogie .
Nie wiem też czy taniej nie bedzie zamówić na allegro.
Napiszcie jak wolicie .[/QUOTE]

Porozmawiam z Marinką na temat obroży.