Zuza i Noddy Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 [quote name='Kisses']Zuza, a na MP też listowne przysyłają, czy tylko ten mail? :)[/QUOTE] Pewnie raczej nie, nie wymagajmy zbyt wiele ;) Quote
IrishDevils Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 [B]Marchewkowy[/B] Usuń wiadomosc, bo nie moge ci wysłac PW ;). Quote
Elitesse Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 [B]W związku z restrykcjami w krajowym i międzynarodowym ruchu lotniczym spodziewane są zmiany w planie sędziowania. Będą one zamieszczane w tym miejscu w miarę napływania kolejnych informacji od sędziów odwołujących swoje przybycie[/B] [B]Planowany sędzia: Lyudmila Nikitina (RUS) nie będzie sędziować - sobota ring nr 18, niedziela ring nr 15. SĘDZIOWAĆ BĘDZIE Pani Dorota Kuczyńska-Standełło[/B] Quote
Marchewkowy Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 [quote name='shadow9'][B]Marchewkowy[/B] Usuń wiadomosc, bo nie moge ci wysłac PW ;).[/QUOTE] No kurczę mam jeszcze miejsca na 30 wiadomości buuuu to pisz na gg 1486340 :) Quote
Asiaczek Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 [quote name='Elitesse'][B]W związku z restrykcjami w krajowym i międzynarodowym ruchu lotniczym spodziewane są zmiany w planie sędziowania. Będą one zamieszczane w tym miejscu w miarę napływania kolejnych informacji od sędziów odwołujących swoje przybycie[/B] [B]Planowany sędzia: Lyudmila Nikitina (RUS) nie będzie sędziować - sobota ring nr 18, niedziela ring nr 15. SĘDZIOWAĆ BĘDZIE Pani Dorota Kuczyńska-Standełło[/B][/QUOTE] O, rrrrrrany. Ciekawe, czy nasz sędzia z Hiszpanii doleci... A może raczej dojedzie? Pdr. Quote
aro Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Słuchajcie, wyszło mi tak, że do Opola jadę tylko na niedzielę. Może ktoś z Warszawy lub po drodze reflektuje ? Quote
pierozek_monika Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Może ktoś reflektuje na wspólny transport w sobotę z Sosnowca, Katowic (okolice A4)? Mam miejsce w samochodzie... Quote
Asiaczek Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 [quote name='aro']Słuchajcie, wyszło mi tak, że do Opola jadę tylko na niedzielę. Może ktoś z Warszawy lub po drodze reflektuje ?[/QUOTE] [B]aro[/B] - a może Ty przyłączysz się do naszego busa? Pzdr. Quote
asia_i_bora Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Pilne!!!! Poznań i okolice-Opole na 24.05.2010 sobota Szukam transportu dla dwóch osób, ewentualnie jednej z dwoma średnimi psami. Dokładam się do paliwa. Quote
panienkabubu Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Ktoś chętny na poznanie stawki? ;) posiadam :) Quote
betka-sp Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 [quote name='panienkabubu']Ktoś chętny na poznanie stawki? ;) posiadam :)[/QUOTE] ja poproszę shar-peie ;)) Quote
Marchewkowy Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 [quote name='panienkabubu']Ktoś chętny na poznanie stawki? ;) posiadam :)[/QUOTE] to ja poproszę briardy i norwich terriery :) Dzięki Kasiu Quote
Merrick Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 [quote name='panienkabubu']Ktoś chętny na poznanie stawki? ;) posiadam :)[/QUOTE] Będę wdzięczna za podanie stawki siberian husky ( psy w klasie młodzieży ) :) pozdrawiam Ania Quote
massima Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Czy ktoś może jedzie jutro do Opola przez Głogów i zabrałby 1 osobę bez psa?? Quote
ewka122 Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Witam! Będę jednak jutro w Opolu na wystawię i bardzo chętnię pomogę w wystawienie lub przy porównianiach. Najlepiej kontaktować się telefoniznie :) Quote
Asiaczek Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 [quote name='ewka122']Witam! Będę jednak jutro w Opolu na wystawię i bardzo chętnię pomogę w wystawienie lub przy porównianiach. Najlepiej kontaktować się telefoniznie :)[/QUOTE]A do nas na ring 20 zajrzysz? Baski sa prezentowane od godz. 10.00:) Pzdr. Quote
ewka122 Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 [quote name='Asiaczek']A do nas na ring 20 zajrzysz? Baski sa prezentowane od godz. 10.00:) Pzdr.[/QUOTE] Jasne, do Was na pewno zajrzę :) Pozdrawiam Quote
McDzik Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Gratulacje dla hodowli mojego Niunia, Gang Cziki :multi: wszystkie zgłoszone 3 pieski -złote medale :multi: w suniach wywalczone Zwycięstwo Klubu :multi: a na finałach BIS GRUP HODOWLANYCH III :multi: wielkie gratulacje!!!! :multi: Cieszy fakt że po raz kolejny zagraniczny sędzia z dużej stawki wyłonił na podium właśnie tybetany :multi: Quote
betka-sp Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 ..a jak w Opolu z wejsciem z psem nie zgłoszonym ?? wpuszczają ?? czy trzeba kombinować ;) Quote
Shetanka Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 My już jesteśmy, dzisiaj na MP ze staffikiem 4/5 pkt, w sumie na nic więcej nie liczyłam ale na ringu MP było strasznie brudno, pełno smaczków, sierści i innych tego typu rzeczy. Jak ktoś chce nas jutro zobaczyć to 10;20 ring 22, jak ktoś ma ochotę poćwiczyć z peruwianem to zapraszam :D Quote
sabra Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 [quote name='panienkabubu']Ktoś chętny na poznanie stawki? ;) posiadam :)[/QUOTE] Bardzo proszę o stawkę podhalanów :-) . Quote
aura Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 A ja bardzo proszę o stawkę chartów polskich :) Quote
Angelka Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Był ktoś z was w okolicach pani dr która badała oczy? Bo się jutro wybieram i ciekawi mnie czy dużo ludzi było do niej? Quote
Asiaczek Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 [quote name='Angelka']Był ktoś z was w okolicach pani dr która badała oczy? Bo się jutro wybieram i ciekawi mnie czy dużo ludzi było do niej?[/QUOTE] No, właśnie. Nie dostałam ŻADNEJ info na maila, że jestem przyjęta itp. Czy to wogóle aktualne...? Pzdr. Quote
Angelka Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Tak jest to aktualne ja wysłałam kumpele dziś o 14 tej to mówiła ze były tylko 4 osoby a ciekawi mnie jak było wcześniej,nie wystawiam psa wiec nie chce tam siedzieć na marne a ty od której będziesz na wystawie? Quote
Recommended Posts