Jump to content
Dogomania

Pongo - nigdy niekochany kudłacz optymista. Ma dom!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 110
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

majuska napisał(a):
Nie ma tego w umowie, nie są zobowiązani.

kurcze szkoda, że nie zdążyliśmy przed wydaniem :( nie chciałabym, żeby którykowiek z psów w które się jakoś angażowałam przyczyniał się do "tworzenia" nowych, no ale juz po ptokach...

Bądź szczęśliwy maluszku i lecimy do Bonusika

Posted

Pongusiu, bądź szczęsliwy :-)
A Bonusik tez będzie szczęsliwy, mam nadzieję i może zniknie z jewgo oczek ten wieeeelki smutek.
Ja też jestem za, żeby pieniążki przeszły na kastracje Bonusia

Posted

malawaszko wierzę w rozsądek tych ludzi, mimo wszystko większe obawy są gdy niesterylizowana sunia znajduje domek...poza tym Pongo będzie mieszkał niedeleko schronu, w umowie jest zawarta zapowiedź wizyt poadopcyjnych i mozna tam podjechać i porozmawiać z tymi ludźmi o tym ( jeżeli tylko czas mi na to pozwoli to postaram sie ich odwiedzić )

Posted

[quote name='malawaszka'] (...) Pongosek do domku SIO!!!!

Super, ale szczęściarz...Pongo w domku...no coś fantastycznego...Malawaszka Ty chyba czarodziejką jesteś...co czar jakiś rzucisz na psiaka to się spełnia..."SIO" do domku trafia...
więcej czarów, więcej czarów od Malawaszki....teraz dla Bonusika...

Posted

Na moim koncie jest już 170 zł od wszystkich 3 dobrych duszków, dzwoniłam tez dziś do Pani która przesłałą brakujące 40 zł i równiez wyraziła zgodę na przekazanie pieniędzy na Bonuska.
Kierownik go będzie umawiał i mówił, że pewnie na początku przyszłego tygodnia się uda.
Jeszcze raz bardzo dziękuję!!!