Dzika_Figa Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Jej, jak się cieszę! To jakaś, tfu, tfu, dobra passa chyba, co? Quote
malawaszka Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 a jak z kastracją Pongusia? jest jakiś wymóg żeby to zrobili? Quote
majuska Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 Nie ma tego w umowie, nie są zobowiązani. Quote
majuska Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 No więc zapraszam do Bonusa: http://www.dogomania.pl/threads/174253-Bonusek-mA-odziak-z-przechlapanAE-przeszA-oA-ciAE-potrzebny-domek Quote
Dzika_Figa Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 yyy, to już trochę gorzej... no mam nadzieję, że i tak będzie ok Quote
malawaszka Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 majuska napisał(a):Nie ma tego w umowie, nie są zobowiązani. kurcze szkoda, że nie zdążyliśmy przed wydaniem :( nie chciałabym, żeby którykowiek z psów w które się jakoś angażowałam przyczyniał się do "tworzenia" nowych, no ale juz po ptokach... Bądź szczęśliwy maluszku i lecimy do Bonusika Quote
AMIGA Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Pongusiu, bądź szczęsliwy :-) A Bonusik tez będzie szczęsliwy, mam nadzieję i może zniknie z jewgo oczek ten wieeeelki smutek. Ja też jestem za, żeby pieniążki przeszły na kastracje Bonusia Quote
majuska Posted November 23, 2009 Author Posted November 23, 2009 malawaszko wierzę w rozsądek tych ludzi, mimo wszystko większe obawy są gdy niesterylizowana sunia znajduje domek...poza tym Pongo będzie mieszkał niedeleko schronu, w umowie jest zawarta zapowiedź wizyt poadopcyjnych i mozna tam podjechać i porozmawiać z tymi ludźmi o tym ( jeżeli tylko czas mi na to pozwoli to postaram sie ich odwiedzić ) Quote
Atrisko Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 [quote name='malawaszka'] (...) Pongosek do domku SIO!!!! Super, ale szczęściarz...Pongo w domku...no coś fantastycznego...Malawaszka Ty chyba czarodziejką jesteś...co czar jakiś rzucisz na psiaka to się spełnia..."SIO" do domku trafia... więcej czarów, więcej czarów od Malawaszki....teraz dla Bonusika... Quote
majuska Posted November 23, 2009 Author Posted November 23, 2009 Na moim koncie jest już 170 zł od wszystkich 3 dobrych duszków, dzwoniłam tez dziś do Pani która przesłałą brakujące 40 zł i równiez wyraziła zgodę na przekazanie pieniędzy na Bonuska. Kierownik go będzie umawiał i mówił, że pewnie na początku przyszłego tygodnia się uda. Jeszcze raz bardzo dziękuję!!! Quote
Recommended Posts