Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='jostel5']Jutro będę w schronie.:) Zobaczę,które staruszki zamieszkały w Azylku,wyspaceruję trochę psiaków-Obisia też,bo jest bardzo smutny![/QUOTE]

świetnie:) Obiś się na pewno ucieszy:loveu:

Posted

Nie...No,skąd...?;) To jakiś bardzo rasowy piesek,kanapowiec i przytulanka...;) :evil_lol:

[SIZE="1"]Dogo07,daj go na Metamorfozy,bo ja nie umiem...
Mopiś przede wszystkim Tobie zawdzięcza swoje szczęście...Gdybyś nie była tak zdeterminowana,ech... Ja-nie wierzyłam...:oops:[/SIZE]

Posted

A jakże! Odpowiednia dawka miłości ,trochę pracy i największy schroniskowy dzikus ;) staje się reprezentacyjnym niezwykle i ułożonym psiakiem :) :loveu:
Kinga próbowałam wysłać "nowego" Mailo na stronkę schronu i ...jakoś mi nie wyszło...Możesz Ty to zrobić? Dodaj krótki tekst ,np. Mailo pozdrawia.:)

Posted

[quote name='jostel5']A jakże! Odpowiednia dawka miłości ,trochę pracy i największy schroniskowy dzikus ;) staje się reprezentacyjnym niezwykle i ułożonym psiakiem :) :loveu:
Kinga próbowałam wysłać "nowego" Mailo na stronkę schronu i ...jakoś mi nie wyszło...Możesz Ty to zrobić? Dodaj krótki tekst ,np. Mailo pozdrawia.:)[/QUOTE]

dobra,wyślę:)

Posted

[B]Zrywamy łańcuchy ... Nowy wybieg dla psiaków ... schron w Białej Podlaskiej :)[/B]

[IMG]http://lh6.ggpht.com/_OdFp-QRUB90/TIFK49uhumI/AAAAAAAAAGU/aDModnO0Hc8/s512/P1070709.JPG[/IMG]

Posted

[SIZE=5][COLOR=red]Staruszki już brykają w swoim azylu :)[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=#ff0000][/COLOR][/SIZE]
[IMG]http://lh6.ggpht.com/_OdFp-QRUB90/TIOwKbsFsdI/AAAAAAAAAGw/HmGafcVedes/s800/05.09.jpg[/IMG]

Posted

Długo mnie nie było, a teraz zaglądam i widzę , że się tu dzieje, oj dzieje. Chciałam zapytać, gdzie znajdę jakąś galerię psów z bialskiego schroniska, tzn.podajcie w pierwszym poście numery postów, gdzie zaczynają się zdjęcia z kolejnej wizyty.Jestem bardzo ciekawa.Wątek jest dość długi, stąd moja prośba.

Posted

[B]Zalerku[/B],a czy można by było podać np. linki do[U] pojedynczych[/U] zdjęć? Tak by się chciało obejrzeć szczęśliwe staruszki dokładniej...Wiem,że to wymaga pracy,ale bardzo proszę!:) I czy wstawisz te zdjęcia na wątek Czwartego Etapu? Ja nie umiem...:oops:

[B]Matrioszko[/B],dziękujemy za odwiedziny i miłe słowa...:) Psią galerię (nr postów) wstawimy do pierwszego postu,musimy jednak najpierw zdjęcia psiaków odnaleźć na wątku...;)

Posted

[quote name='jostel5'][B]Zalerku[/B],a czy można by było podać np. linki do[U] pojedynczych[/U] zdjęć? Tak by się chciało obejrzeć szczęśliwe staruszki dokładniej...Wiem,że to wymaga pracy,ale bardzo proszę!:) I czy wstawisz te zdjęcia na wątek Czwartego Etapu? Ja nie umiem...:oops:[/QUOTE]

[URL]http://picasaweb.google.pl/zalerek/05092010AzylSchron?authkey=Gv1sRgCImf-KXxvOetIA&feat=directlink[/URL]

Posted

Świetnie,dziękuję! :)

Edytuję,bo mam jeszcze prośbę. Marudna ze mnie baba,ale czy dałoby się "coś" zrobić z ostrością zdjęć...?:modla: Bo są takie rozmyte,niewyraźne...Może mają nie taki rozmiar ?:niewiem:

Posted

kurcze!!! dumna mnie rozpiera!!! z tych zmian schroniskowych, cieszę się, że nasze schronisko tak się zmienia:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

[quote name='jostel5']Świetnie,dziękuję! :)

Edytuję,bo mam jeszcze prośbę. Marudna ze mnie baba,ale czy dałoby się "coś" zrobić z ostrością zdjęć...?:modla: Bo są takie rozmyte,niewyraźne...Może mają nie taki rozmiar ?:niewiem:[/QUOTE]

Zdjęcia są ok ... Nie wiem czemu Tobie wyświetlają się źle ... :(

Posted

[url]http://www.dogomania.pl/threads/192311-Sz%C3%B3stka-z-Bia%C5%82ej-prosi-o-dom.-Mama-4-koci%C4%85t-1-podrzutek.?p=15325385#post15325385[/url]

Kolejne maluszki z Białej.