kinga_kinga7 Posted August 1, 2010 Author Posted August 1, 2010 [quote name='Dogo07']A robiłaś mu alegratke i gumtree ?[/QUOTE] kiedyś mu robiłam,teraz już nie,bo ogłaszam swoją tymczasowiczkę Lusię Quote
Onaa Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 A masz więcej informacji o tym psiaczku ? A na kogo ogłaszasz, na siebie ? Quote
kinga_kinga7 Posted August 1, 2010 Author Posted August 1, 2010 [quote name='Dogo07']A masz więcej informacji o tym psiaczku ? A na kogo ogłaszasz, na siebie ?[/QUOTE] kontakt we wszystkich ogłoszeniach Obserwatorka jest mój Quote
elmira Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Ale ja Was lubię Bialczaki:) Jeteście najlepszą ekipą, z którą miałam okazję pracować:) Quote
kinga_kinga7 Posted August 2, 2010 Author Posted August 2, 2010 [quote name='elmira']Ale ja Was lubię Bialczaki:) Jeteście najlepszą ekipą, z którą miałam okazję pracować:)[/QUOTE] i wice wersa;) Quote
kinga_kinga7 Posted August 4, 2010 Author Posted August 4, 2010 :crazyeye:a co tu dzisiaj tak cicho??? gdzie ta wspaniała ekipa:evil_lol: Quote
Onaa Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Kinga_kinga7 a nie chcesz założyć wątku swojemu biedaczkowi ? Zawsze to jakaś malutka szansa, że ktoś go wypatrzy. Quote
jostel5 Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Jest ekipa (no,część ekipy ;) ),jest... Melduję wszystkim,że Ludzia i Haszczak poszły do domków :)! Wydawało się,że również ruda jamnisia znalazła dobry domek,ale...uciekła stamtąd :shake: i wszyscy z Białej (związani ze schroniskiem) jej szukają...Oby tylko nic się suczynce nie stało! Mała jest malutka i delikatna...:placz: Quote
wasabi81 Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Juz ekipa sie melduje!!:-) Trzymam kciuki, oby jamnisia sie odnalazla... Quote
kinga_kinga7 Posted August 4, 2010 Author Posted August 4, 2010 [quote name='jostel5']Jest ekipa (no,część ekipy ;) ),jest... Melduję wszystkim,że Ludzia i Haszczak poszły do domków :)! Wydawało się,że również ruda jamnisia znalazła dobry domek,ale...uciekła stamtąd :shake: i wszyscy z Białej (związani ze schroniskiem) jej szukają...Oby tylko nic się suczynce nie stało! Mała jest malutka i delikatna...:placz:[/QUOTE] Bardzo się ciesze,że te psiaczki już w domkach!! Niedobrze,że jamnisia uciekła:roll: Quote
kinga_kinga7 Posted August 4, 2010 Author Posted August 4, 2010 [quote name='Dogo07']Kinga_kinga7 a nie chcesz założyć wątku swojemu biedaczkowi ? Zawsze to jakaś malutka szansa, że ktoś go wypatrzy.[/QUOTE] będę teraz,ale jeszcze nie wiem dokładnie kiedy w schronisku,nazbieram o nim jak najwięcej informacji,porobię zdjęcia i może faktycznie założę wątek:loveu: Quote
kinga_kinga7 Posted August 4, 2010 Author Posted August 4, 2010 [quote name='Dogo07']A mogłabyś też zerknąć na Dżekusia :) ?[/QUOTE] no jasne:) Quote
kinga_kinga7 Posted August 5, 2010 Author Posted August 5, 2010 dostałam tego e-maila wczoraj od pana Marka: :) zapraszamy też Jolę i Monikę ale nie mam ich maila AZYL_ANKIETA_CZlONKOWSKA.doc (26,68 kB) [URL="http://u.poczta.o2.pl/?cmd=getpart&link=Jti01gakXa1bwdWU2QAkkZEekGAGifAioBI69wHwzAAlllWBw00Xpy00SBpEVp51QFI00Tfv1T3W00SoKGZj9AA"]pobierz[/URL] Quote
kinga_kinga7 Posted August 5, 2010 Author Posted August 5, 2010 czy ktoś pamięta może na której stronie są zdjęcia Obserwatora robione przez Jostel? Właśnie rozmawiałam z Panem Markiem i będę zakładać mu wątek:) Quote
kinga_kinga7 Posted August 6, 2010 Author Posted August 6, 2010 Jostel byłaś w schronisku? Gdzie jesteś!!!!! Quote
Onaa Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 [quote name='kinga_kinga7']czy ktoś pamięta może na której stronie są zdjęcia Obserwatora robione przez Jostel? Właśnie rozmawiałam z Panem Markiem i będę zakładać mu wątek:)[/QUOTE] Chyba jest na stronie 62, post 612. Akurat tak na chybił trafił weszłam na stronę, żeby zobaczyć gdzie mogą być zdjęcia psiaków i akurat mi się otworzyło na Obserwatorku :). Quote
kinga_kinga7 Posted August 6, 2010 Author Posted August 6, 2010 [quote name='Dogo07']Chyba jest na stronie 62, post 612. Akurat tak na chybił trafił weszłam na stronę, żeby zobaczyć gdzie mogą być zdjęcia psiaków i akurat mi się otworzyło na Obserwatorku :).[/QUOTE] już znalazłam,ale dzięki:) Quote
jostel5 Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Przed godziną wróciłam ze schronu (byłam tam od 12-tej !):) Wysuszę się trochę (och,jaka była burza-wracałam pociągiem),zbiorę siły i napiszę co i jak... Jak się wstawia zdjęcia z komórki? Quote
elmira Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Musisz mieć kabelek lub blututa w telefonie. Quote
Ewixon Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 [quote name='jostel5']Przed godziną wróciłam ze schronu (byłam tam od 12-tej !):) Wysuszę się trochę (och,jaka była burza-wracałam pociągiem),zbiorę siły i napiszę co i jak... Jak się wstawia zdjęcia z komórki?[/QUOTE] szkoda, że nie mogłam być w schronie ale dzisiaj tam było wrażeń, co :) spokojnie wróciłaś w tą burzę? Quote
Ewixon Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 [quote name='wasabi81']Juz ekipa sie melduje!!:-) Trzymam kciuki, oby jamnisia sie odnalazla...[/QUOTE] ciągle ją szukamy ktoś ją niby widział, a jak już tam jesteśmy to pusto... może wróciła na swój teren przed wyrzuceniem... Quote
Ewixon Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 [quote name='kinga_kinga7']to jest ten piesek [url]http://bialapodlaska.schronisko.net/adopcja-id-30827.html[/url] jest prześliczny:)[/QUOTE] jest potulny i kochany super, że założyłaś mu taki wspaniały wątek! [URL="http://www.dogomania.pl/threads/190406-Tyle-ju%C5%BC-czeka-w-schronisku..u%C5%9Bmiechnie-si%C4%99-do-niego-los"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/1904...9-do-niego-los[/COLOR][/URL] Quote
kinga_kinga7 Posted August 6, 2010 Author Posted August 6, 2010 [quote name='Ewixon']ciągle ją szukamy ktoś ją niby widział, a jak już tam jesteśmy to pusto... może wróciła na swój teren przed wyrzuceniem...[/QUOTE] szkoda..mam nadzieje,że się znajdzie Quote
Recommended Posts