kinga_kinga7 Posted November 23, 2015 Author Posted November 23, 2015 Nie ogłaszałam Tobiego, ale cieszę się wcale nie mniej niż jakbym ogłaszała :) Ja już nie pamiętam jakie nam ogłaszasz psiaki, ale mniejsza z tym, każdy zasługuje na Dom ! :) Quote
Bejotka Posted November 23, 2015 Posted November 23, 2015 Jak to nie pamiętasz?? To jak mnie powiadomisz o adopcji, żebym mogła zdjąć ogłoszenia? Quote
Bejotka Posted November 23, 2015 Posted November 23, 2015 Zerknij, proszę, na tę listę i napisz jeśli któryś z psiaków ma już dom.... Mufin, Bercik, Etiopia, Rudi, Bojuszek, Miśka, Masza, Tekila, Delta, Krejzi, Mika, Lotka, Atos (biały, łaciaty), Sami, Beti, Balbina, Misiek (owczarek), Rita, Pandora, Spryciarz, Aska, Śnieżka, Wanilia, Yami, Lorena, Czarna, Atos (owczarek), Sir Charles, Lulu, Emo, Foster, Cypis, Pepper, Zeus, Gucio, Honey, Karo, Moris, Kaja, Hera, Blanche, Tajga. One wszystkie są ogłoszone, każde na 15 www a ogłoszenia na bieżąco są odświeżane, odnawiane. Wszystkie nadal czekają? O, czary jakieś - właśnie przed chwilką przyszedł mail od Pani Marzeny zainteresowanej sunią Karo. Poprosiłam, żeby zadzwoniła. Quote
kinga_kinga7 Posted November 23, 2015 Author Posted November 23, 2015 Zerknij, proszę, na tę listę i napisz jeśli któryś z psiaków ma już dom.... Mufin, Bercik, Etiopia, Rudi, Bojuszek, Miśka, Masza, Tekila, Delta, Krejzi, Mika, Lotka, Atos (biały, łaciaty), Sami, Beti, Balbina, Misiek (owczarek), Rita, Pandora, Spryciarz, Aska, Śnieżka, Wanilia, Yami, Lorena, Czarna, Atos (owczarek), Sir Charles, Lulu, Emo, Foster, Cypis, Pepper, Zeus, Gucio, Honey, Karo, Moris, Kaja, Hera, Blanche, Tajga. One wszystkie są ogłoszone, każde na 15 www a ogłoszenia na bieżąco są odświeżane, odnawiane. Wszystkie nadal czekają? O, czary jakieś - właśnie przed chwilką przyszedł mail od Pani Marzeny zainteresowanej sunią Karo. Poprosiłam, żeby zadzwoniła. Na dzień dzisiejszy z tych psiaków do adopcji poszła ASKA, w sprawie Karo Pani już do mnie dzwoniła, podałam jej naszą stronę i czekam na jej ponowny kontakt, jest w stanie przyjechać do nas, bardzo fajna, ma adoptowanego pieska ze schroniska w Lublinie, teraz chce od nas ... : ) Quote
Bejotka Posted November 24, 2015 Posted November 24, 2015 Dzięki - zdjęłam Askę :) To Pani będzie się rozglądała za innym psiakiem na stronie schroniska - nie chce jednak Karo? Bo się ucieszyłam, że ta poczciwa sunia może znajdzie dom przed zimą... Quote
kinga_kinga7 Posted November 24, 2015 Author Posted November 24, 2015 Dzięki - zdjęłam Askę :) To Pani będzie się rozglądała za innym psiakiem na stronie schroniska - nie chce jednak Karo? Bo się ucieszyłam, że ta poczciwa sunia może znajdzie dom przed zimą... Pytała czy mamy inne Onki ... Poczekamy i zobaczymy jaka została podjęta decyzja. Quote
kinga_kinga7 Posted November 29, 2015 Author Posted November 29, 2015 Blanche poszła do adopcji :* Na reszcie ! Super :) A gdzie, jaki domek? Quote
Gojasasa Posted November 29, 2015 Posted November 29, 2015 Domek w Białej ^^ u naszej wolontariuszki :) Duże podwórko, kojec, spacery :D Oczywiście mimo wszystko wizyta się odbędzie. Quote
Bejotka Posted November 29, 2015 Posted November 29, 2015 Super, zdejmuję ogłoszenia i dużo szczęścia suni życzę :) Quote
kinga_kinga7 Posted November 29, 2015 Author Posted November 29, 2015 Super, zdejmuję ogłoszenia i dużo szczęścia suni życzę :) Schronisko dzisiaj opuściła nie tylko Blanche ! :) Były jeszcze cztery adopcje, nie były to psiaki ogłaszane przez naszą Bejotkę, ale najważniejsze, że opuściły swoje schroniskowe boksy na zawsze ! Quote
Bejotka Posted November 30, 2015 Posted November 30, 2015 ale najważniejsze, że opuściły swoje schroniskowe boksy na zawsze ! To najważniejsze... zima przecież idzie... Quote
kinga_kinga7 Posted December 8, 2015 Author Posted December 8, 2015 W niedzielę do nowego domu pojechała Nebraska, zamieszkała w Zgierzu pod Łodzią ! :) Quote
Tianku Posted December 16, 2015 Posted December 16, 2015 Dziewczyny pilnie szukamy kogoś z okolic Radzynia Podl. i Międzyrzecza piesek zaginął w "niejasnych" okolicznościach z hoteliku :( http://olx.pl/oferta/zaginal-pies-dla-znalazcy-nagroda-CID103-IDd5qox.html jak kogoś znacie to dajcie znać Quote
Gojasasa Posted February 12, 2016 Posted February 12, 2016 Nebraska wróciła, Nie wiem Bejotko czy ogłaszałaś te psiaki ale: Lejla odeszła za TM, Jadzia zaadoptowana Quote
Bejotka Posted February 12, 2016 Posted February 12, 2016 dziś napisała Pani w sprawie Tajgi, miała zadzwonić do Pauliny. Quote
Gojasasa Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 Odezwał się dom w sprawie Sprytka, jeżeli wszystko pójdzie wszystko zgodnie z planem to Spryciarz za pół roku opuści schronisko już NA ZAWSZE, mogę obiecać, że tam będzie miał najlepiej :D trzymajcie kciuki Quote
kinga_kinga7 Posted February 14, 2016 Author Posted February 14, 2016 Czekam na tel. w sprawie Tajgi :) A za Spryciarza trzymamy kciuki ! Wczoraj go widziałam, jest świetny, przytyło mu się chyb atroszkę :) A dlaczego za pół roku?? Quote
Gojasasa Posted February 14, 2016 Posted February 14, 2016 Oj przytylo, musimy nad tym popracować. A za pół roku ponieważ za pół roku się przeprowadzam :D Quote
kinga_kinga7 Posted February 14, 2016 Author Posted February 14, 2016 24 minut temu, Gojasasa napisał: Oj przytylo, musimy nad tym popracować. A za pół roku ponieważ za pół roku się przeprowadzam :D Czyli Sprytek trafiłby do Ciebie? :) Quote
Gojasasa Posted February 14, 2016 Posted February 14, 2016 1 godzinę temu, kinga_kinga7 napisał: Czyli Sprytek trafiłby do Ciebie? :) Tak :D Marzenia się spełniają :D Quote
kinga_kinga7 Posted February 15, 2016 Author Posted February 15, 2016 11 godzin temu, Gojasasa napisał: Tak :D Marzenia się spełniają :D Cudownie ! :) Quote
Nadziejka Posted February 20, 2016 Posted February 20, 2016 Witam serdecznie witam z pozdrowieniami i kciukami za wszystkie lapenki watus p przypadek znalazlam wiec wklejam zaproszonka serdeczne na kramik dla lapeczek zapraszam serca Quote
Recommended Posts