Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zerknij, proszę, na tę listę i napisz jeśli któryś z psiaków ma już dom....

Mufin, Bercik, Etiopia, Rudi, Bojuszek, Miśka, Masza, Tekila, Delta, Krejzi, Mika, Lotka, Atos (biały, łaciaty), Sami, Beti, Balbina, Misiek (owczarek), Rita, Pandora, Spryciarz, Aska, Śnieżka, Wanilia, Yami, Lorena, Czarna, Atos (owczarek), Sir Charles, Lulu, Emo, Foster, Cypis, Pepper, Zeus, Gucio, Honey, Karo, Moris, Kaja, Hera, Blanche, Tajga.

One wszystkie są ogłoszone, każde na 15 www a ogłoszenia na bieżąco są odświeżane, odnawiane. Wszystkie nadal czekają?

O, czary jakieś - właśnie przed chwilką przyszedł mail od Pani Marzeny zainteresowanej sunią Karo. Poprosiłam, żeby zadzwoniła.

Posted

Zerknij, proszę, na tę listę i napisz jeśli któryś z psiaków ma już dom....

Mufin, Bercik, Etiopia, Rudi, Bojuszek, Miśka, Masza, Tekila, Delta, Krejzi, Mika, Lotka, Atos (biały, łaciaty), Sami, Beti, Balbina, Misiek (owczarek), Rita, Pandora, Spryciarz, Aska, Śnieżka, Wanilia, Yami, Lorena, Czarna, Atos (owczarek), Sir Charles, Lulu, Emo, Foster, Cypis, Pepper, Zeus, Gucio, Honey, Karo, Moris, Kaja, Hera, Blanche, Tajga.

One wszystkie są ogłoszone, każde na 15 www a ogłoszenia na bieżąco są odświeżane, odnawiane. Wszystkie nadal czekają?

O, czary jakieś - właśnie przed chwilką przyszedł mail od Pani Marzeny zainteresowanej sunią Karo. Poprosiłam, żeby zadzwoniła.

Na dzień dzisiejszy z tych psiaków do adopcji poszła ASKA, w sprawie Karo Pani już do mnie dzwoniła, podałam jej naszą stronę i czekam na jej ponowny kontakt, jest w stanie przyjechać do nas, bardzo fajna, ma adoptowanego pieska ze schroniska w Lublinie, teraz chce od nas ... : )

Posted

Dzięki - zdjęłam Askę :)

To Pani będzie się rozglądała za innym psiakiem na stronie schroniska - nie chce jednak Karo? Bo się ucieszyłam, że ta poczciwa sunia może znajdzie dom przed zimą...

Posted

Dzięki - zdjęłam Askę :)

To Pani będzie się rozglądała za innym psiakiem na stronie schroniska - nie chce jednak Karo? Bo się ucieszyłam, że ta poczciwa sunia może znajdzie dom przed zimą...

Pytała czy mamy inne Onki ... Poczekamy i zobaczymy jaka została podjęta decyzja.

Posted

Super, zdejmuję ogłoszenia i dużo szczęścia suni życzę :)

Schronisko dzisiaj opuściła nie tylko Blanche ! :)  Były jeszcze cztery adopcje, nie były to psiaki ogłaszane przez naszą Bejotkę, ale najważniejsze, że opuściły swoje schroniskowe boksy na zawsze !

• 2 weeks later...
  • 5 weeks later...
  • 5 weeks later...
Posted

Odezwał się dom w sprawie Sprytka, jeżeli wszystko pójdzie wszystko zgodnie z planem to Spryciarz za pół roku opuści schronisko już NA ZAWSZE, mogę obiecać, że tam będzie miał najlepiej :D trzymajcie kciuki 

Posted

Witam serdecznie witam z pozdrowieniami  i kciukami za wszystkie lapenki serca210.gif

watus p przypadek znalazlam wiec wklejam zaproszonka serdeczne na kramik dla lapeczek

zapraszam serca

• 2 weeks later...