dominika8460 Posted May 25, 2013 Posted May 25, 2013 [quote name='cavani']A ja pragnę z radością ogłosić, że ALEX jest zarezerwowany - zamieszka w Warszawie, a do towarzystwa będzie miał sunię husky. Wizytę przedadopcyjną zrobiła znawczyni rasy - ORPHA, której bardzo dziękuję za cudowny dom dla kolejnego "naszego" husky :-) [/QUOTE] Jak cudownie! Alex to naprawdę piękny pies, który zasługuje na własny dom. Bardzo się cieszę. :) I jeszcze będzie miał z kim poszaleć! :D Quote
Gojasasa Posted May 26, 2013 Posted May 26, 2013 (edited) I ja również pragnę ogłosić wspaniała wiadomość a więc państwo z dzieckiem są BARDZO zainteresowani Atosem w ogłoszeniach jest jako Atosik :D przepytałam tych państwa prawie co do ostatniej kropli wiadomości ale zapomniałam z tego wszystkiego gdzie państwo mieszkają :( jednak państwo są bardzo bardzo mili młode małżeństwo z córeczką Atos żeby się ,,podlizać" chodził jak baranek tak grzecznie <3 Świrka zaczęła szczekac a on jak prawdziwy mężczyzna przemilczal to XD pani ciągle go głaskala. W ogóle ciągle się nim państwo zachwycali. Bejotko o ile się nie mylę to z Twoich ogłoszeń :).państwo powiedzieli że innego nie chcą ten jest w sam raz teraz pani z chyba jej dziadkiem przyjeżdżają bo jeszcze ten dziadek ma zaakceptować jak zaakceptuje biorą od razu :D aha najpierw będzie miał kojec a potem będzie biegał po podwórku a sąsiadka jego będzie owczarka :D państwo są na prawdę cudowni i mają wspaniałe poczucie humoru XD takich tylko Atosowi XD mieszkają blisko łąki (tyle wiem ) i jak coś to Atos będzie miał spacery na łące :-) Edited May 28, 2013 by Gojasasa Quote
Paulaabp Posted May 26, 2013 Posted May 26, 2013 No i ja też mam dobrą wiadomosc (oby jak najwięcej takich :multi:) : Wczoraj został adoptowany [B]Hektor[/B]. Przyjechał pan i wybrał jego. Robił dobre wrażenie, zapewniał że Hektor będzie miał dobrze, że codziennością będą długie spacery. Hektor zamieszkał poza Białą Podlaską. [IMG]https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/9880_382033301901582_840743471_n.jpg[/IMG] Quote
Gojasasa Posted May 26, 2013 Posted May 26, 2013 A ja mam jeszcze złą wiadomość :-C mój kochany Spryciarz dzisiaj był nieswoj :-C taki smutny :( oczywiście to zgłosiłam i teraz będą go mieć na oku myślę że to nic poważnego a jeszcze bardziej mam taką nadzieję ale trochę biegał jednak nie tak jak zawsze Quote
Bejotka Posted May 26, 2013 Posted May 26, 2013 Fajnie :) To jak Atosik już pojedzie do domku - napiszcie :) Dziadkowi pewnie też się spodoba :) Hektor, super! :) A Spryciarzowi życzę dużo zdrówka i mam nadzieję, że to tylko jakaś chwilowa niedyspozycja ... Quote
Gojasasa Posted May 26, 2013 Posted May 26, 2013 [quote name='Bejotka'] A Spryciarzowi życzę dużo zdrówka i mam nadzieję, że to tylko jakaś chwilowa niedyspozycja ...[/QUOTE] Mam nadzieję że to albo przez pogodę albo że przez to że Kama dała mu ,,kosza" ja się zarycze na śmierć w tym tygodniu Quote
Bejotka Posted May 27, 2013 Posted May 27, 2013 Dziś pytano mnie o Chaberka, powinien dzwonić telefon :) Quote
Paulaabp Posted May 27, 2013 Posted May 27, 2013 [quote name='Bejotka']Dziś pytano mnie o Chaberka, powinien dzwonić telefon :)[/QUOTE] 3mamy kciuki!:) Quote
paula98 Posted May 28, 2013 Posted May 28, 2013 Ale super :D A wie ktoś może kiedy Alex idzie ?? Quote
cavani Posted May 28, 2013 Posted May 28, 2013 Alex pojedzie do nowego domu w pierwszej połowie czerwca :-) Quote
Paulaabp Posted May 28, 2013 Posted May 28, 2013 [quote name='Bejotka']Gaja i Atosik szykują się już do domków? :)[/QUOTE] Atos nie wiemy jeszcze (tzn. ja nie wiem ) a Gaja miała już sterylke i zaraz jedzie do domu :) Quote
paula98 Posted May 29, 2013 Posted May 29, 2013 Dobrze to zdążę się jeszcze pożegnać z Alexem :D Quote
Gojasasa Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 mam zdjęcie jak Atosik się cieszył podczas spacerku z państwem :D [IMG][IMG]http://i39.tinypic.com/jr3c5g.jpg[/IMG][/IMG] taki był szczęśliwy :D Quote
Gojasasa Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 [quote name='Paulaabp']Atos nie wiemy jeszcze (tzn. ja nie wiem ) a Gaja miała już sterylke i zaraz jedzie do domu :)[/QUOTE] Tak Gaja już się pakuje :D a Atosik trzeba poczekać do niedzieli :c Quote
kinga_kinga7 Posted May 30, 2013 Author Posted May 30, 2013 [B][URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/243933-BAZAREK-CEGIEŁKOWY-–-na-wsparcie-modernizacji-schroniska-w-Białej-Podlaskiej-do-30-06"]BAZAREK CEGIEŁKOWY – na wsparcie modernizacji schroniska w Białej Podlaskiej do 30.06 zapraszamy!!![/URL][/B] [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/243933-BAZAREK-CEGIEŁKOWY-–-na-wsparcie-modernizacji-schroniska-w-Białej-Podlaskiej-do-30-06[/url] Quote
Paulaabp Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 [B]Mam dobre wiadomości ; Owczarka Coni adoptowana :) Sara wyżełka będzie miała sterylkę. Lulu w domu :) Gaja idzie jutro . Laleczka wykąpana czeka :) Lesia - hasiorka chyba pójdzie do domu :)[/B] Quote
jostel5 Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 [quote name='Paulaabp'][B]Mam dobre wiadomości ; Owczarka Coni adoptowana :) Sara wyżełka będzie miała sterylkę. Lulu w domu :) Gaja idzie jutro . Laleczka wykąpana czeka :) Lesia - hasiorka chyba pójdzie do domu :)[/B][/QUOTE] Paula,skąd wiesz o adopcji Coni? Laleczka Tila już wczasuje na letnisku w okolicach Jabłecznej ,a za dwa tygodnie będzie już w swoim Domku w Mysłowicach! :) Z Pańciostwem Gai rozmawiałam-przemili i naprawdę psiolubni Ludzie!:) Aha-Rudy Alex stracił dzisiaj klejnoty....;) Quote
Gojasasa Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 [quote name='Bejotka']Gaja i Atosik szykują się już do domków? :)[/QUOTE] Gaja w domu i Atos niestety uciekł :( i wraca do schroniska ale nim daje się złapać dzisiaj szukałam go z 4dziewczynami (Neliel(tak to się chyba pisze) Paula98,Magda i Angelaaa za co wam publicznie dziękuje) ale ani śladu Atosa :( a Spryciarz jest już ok :) Quote
jostel5 Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 Oj,Olu,Olu....wysłałam do Ciebie pw! Makar poszedł dzisiaj do adopcji... Z ogłoszenia Bejotki.Zamieszkał w okolicach Radzynia....Pani do mnie wczoraj (a jakże! ) zadzwoniła ,opowiedziałam jej o warunkach adopcji (w tym wizycie p/a ),wysłuchała ,przyjęła do wiadomości,a dzisiaj rano pojechali do schronu z mężem i ...zabrali Makara! Jestem zła ,mało-wściekła! A moją złość potęguje też fakt,że i Coni "znalazła dom" !!!! NAPRAWDĘ NIE MAMY Z CZEGO SIĘ CIESZYĆ!!! Czasem zaczynam wątpić w sens tego,co robię... Quote
Paulaabp Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 [quote name='jostel5']Paula,skąd wiesz o adopcji Coni?[/QUOTE] Adoptowali ją, mieszka w Komarówce.. ale ten dom chyba nie jest za dobry. Pan Sławek pojedzie sprawdzic.. ~~ Cezar (czarny, silny, duży) adoptowany :) Quote
Recommended Posts