cavani Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 [quote name='muzzy']A nie ma takiej opcji, że zostanie tam na stałe? Bo jak ktoś z ogłoszenia w MP zadzwoni, to zawsze można powiedzieć, że Sonia już znalazła dom i polecić innego psiaka ze Schroniska :)[/QUOTE] Ja tak robiłam z cockerkiem Jokim. Wysłałam do kilkudziesięciu osób zainteresowanych jego adopcją inne psiaki szukające domu - wszystkie małe, łagodne, przytulaśne. Nawet pół osoby nie odpisało. Do tej pory jak ktoś dzwoni czy pisze to proponuję inne pieski, ale nie ma odzewu. Jakoś po tym straciłam wiarę w takie adopcje zastępcze. No ale w końcu najważniejsze, żeby każdy z tych pięciu psiaków znalazł swój własny kochający dom. Tak jak Betty. A te inne które jeszcze czekają na swoją szansę mam nadzieję, że zauroczą kogoś dzięki licznym ogłoszeniom. Quote
andegawenka Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 [quote name='cavani']Ja tak robiłam z cockerkiem Jokim. Wysłałam do kilkudziesięciu osób zainteresowanych jego adopcją inne psiaki szukające domu - wszystkie małe, łagodne, przytulaśne. Nawet pół osoby nie odpisało. Do tej pory jak ktoś dzwoni czy pisze to proponuję inne pieski, ale nie ma odzewu. Jakoś po tym straciłam wiarę w takie adopcje zastępcze. No ale w końcu najważniejsze, żeby każdy z tych pięciu psiaków znalazł swój własny kochający dom. Tak jak Betty. A te inne które jeszcze czekają na swoją szansę mam nadzieję, że zauroczą kogoś dzięki licznym ogłoszeniom.[/QUOTE] a był kontakt z domkiem Betty?:oops: Quote
cavani Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 [quote name='andegawenka']a był kontakt z domkiem Betty?:oops:[/QUOTE] Dzwoniłam, żeby zapytać, jak się układa życie z nową rodzinką. Relacje na temat wieści z nowych domków umieszczam na zbiorowym wątku adopcyjnym. Zapraszam! [url]http://www.dogomania.pl/threads/201025-Schronisko-w-Białej-Podlaskiej-wątek-zbiorowy.-Prosimy-o-pomoc-w-ogłoszeniach!?p=16479068#post16479068[/url] Na wątku nowe wiadomości o Negrze. Nie jest dobrze :shake: Quote
jostel5 Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 Pomódlcie się za Negrę do św.Franciszka-niech jej pomoże! To niesprawiedliwe,żeby ta suczyna ,właśnie teraz,po tylu latach na łańcuchu i zaledwie[B] jednym tygodniu[/B] we własnym,kochającym domu miała odejść ! TO NIESPRAWIEDLIWE!:placz::placz::placz: Quote
Andzike Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 Włąsnie przeczytałam o Negrze :( :( :( Qrde no :( :( :( Mocno trzymam kciuki za suczynkę... Musi być dobrze! Quote
andegawenka Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 [quote name='cavani']Dzwoniłam, żeby zapytać, jak się układa życie z nową rodzinką. Relacje na temat wieści z nowych domków umieszczam na zbiorowym wątku adopcyjnym. Zapraszam! [URL="http://www.dogomania.pl/threads/201025-Schronisko-w-Bia%C5%82ej-Podlaskiej-w%C4%85tek-zbiorowy.-Prosimy-o-pomoc-w-og%C5%82oszeniach%21?p=16479068#post16479068"]http://www.dogomania.pl/threads/201025-Schronisko-w-Białej-Podlaskiej-wątek-zbiorowy.-Prosimy-o-pomoc-w-ogłoszeniach!?p=16479068#post16479068[/URL] Na wątku nowe wiadomości o Negrze. Nie jest dobrze :shake:[/QUOTE] Przykro mi, że Wasza podopieczna jest chora, trzymam kciuki za sunieczkę... Napisałaś: [B] [IMG]http://www.dogomania.pl/images/icons/icon1.png[/IMG] Wieści z Lublina - z domu stałego BETTY [/B] [INDENT] Betty już śpi w łóżeczku ze swoim 12-letnim pańciem. Pięknie jeździ w samochodzie i sama do niego ochoczo wskakuje. Już uczy rodzinkę, że woli gotowane niż suchą karmę. Rodzinka dogadza psince podsuwając co apetyczniejsze kęski, żeby piesek nie głodował :lol: Rodzinka zachwycona. Miłość kwitnie :loveu:" [/INDENT] Bądź szczęliwa malutka:loveu: Cavani, zamartwianie się o wyadoptowane pieski jest wpisane w nasze :roll:charaktery.... Quote
Paja Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Cavani o uszy mi sie obiło,ze zajmujesz sie z inna wolontariuszka strona schroniska..Widze,ze nad Jaga juz pojawiło sie do pilnej adopcji..Uważam ,ze wszystkie psy które mamy na domach tymczasowych powinny sie pojawic na 1 stronie z ta sama adopcja bo domy tymczasowe nie beda wiecznie trzymac ,,naszych,, psiaków.I uważam rózniez,ze na stronie powienien z odpowiednia adnotacja pojawic sie róznież Bezio,Ja go ogłaszam,ale tam tez powienien istniec jako pies do adopcji do odpowiedzialnego domu to też zwiekszy jego szanse na adopcje :) Quote
kinga_kinga7 Posted March 12, 2011 Author Posted March 12, 2011 ja też mam złą wiadomość:( dostałam smsa od Agnieszki u której jest staruszka Lilly,że też ma guza..:( Quote
jostel5 Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Rozmawiałam z Agą...:( Doła mam jak diabli-Negra-fatalnie,Lilly-nie wiadomo,czy w ogóle będzie operacja,Sara-operacja,Alvaro-niedobrze,maluchy-aż serce boli,kiedy się na nie patrzy,Lu-nie sika,Greta-operacja,Bezio-wiadomo!:placz: Dobrze,że chociaż Fifi ostatnio lepiej się czuje. Przez chwilę człowiek cieszy się,że psiaki poszły do adopcji,że coś się udało,a niedługo potem-rozpacz i żal...Ja się chyba do tego nie nadaję...!!!:placz::placz::placz: Quote
andegawenka Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Nadajesz się Jolu, tyle że nie jesteś robotem a potwory sa w przewadze na tym ch....... świecie.:glaszcze:[IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/23/23_30_126.gif[/IMG] Quote
aniawawa Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Nie pisałam do tej pory w tym wątku ale go czytam i trzymam kciuki żeby momo wszystko się dobrze skończyło. Quote
kinga_kinga7 Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 [quote name='aniawawa']Nie pisałam do tej pory w tym wątku ale go czytam i trzymam kciuki żeby momo wszystko się dobrze skończyło.[/QUOTE] witamy Cię na wątku naszych psiaków i bardzo się cieszę, że dołączyłaś do grupy a przecież w grupie siła:multi::loveu: Quote
cavani Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 [quote name='Paja']Cavani o uszy mi sie obiło,ze zajmujesz sie z inna wolontariuszka strona schroniska..Widze,ze nad Jaga juz pojawiło sie do pilnej adopcji..Uważam ,ze wszystkie psy które mamy na domach tymczasowych powinny sie pojawic na 1 stronie z ta sama adopcja bo domy tymczasowe nie beda wiecznie trzymac ,,naszych,, psiaków.I uważam rózniez,ze na stronie powienien z odpowiednia adnotacja pojawic sie róznież Bezio,Ja go ogłaszam,ale tam tez powienien istniec jako pies do adopcji do odpowiedzialnego domu to też zwiekszy jego szanse na adopcje :)[/QUOTE] Tak, Paju - mam aktualizować stronkę. To, że przy Jadze pojawił się napis "Do pilnej adopcji", to było niecelowe. Uczę się dopiero obsługi stronki i coś gdzieś kliknęłam nie tam gdzie trzeba i nie wiedziałam jak to zmienić. Wczoraj zgodził się udzielić mi korepetycji kierownik Marek. Muszę przyznać, że dobry i cierpliwy z niego nauczyciel. Pokazał mi wszystko co i jak w dodatku na moim własnym komputerze, na którym będę pracowała. Mam nadzieję, że teraz będzie mi to szło sprawniej i bez wpadek. Jeśli chodzi o Bezia, to też uważam, że trzeba go jak najszybciej umieścić na stronce schroniska. Napisz mi proszę krótki tekst o nim, a ja jeszcze tego samego dnia wstawię go na stronkę. [quote name='jostel5']Przez chwilę człowiek cieszy się,że psiaki poszły do adopcji,że coś się udało,a niedługo potem-rozpacz i żal...Ja się chyba do tego nie nadaję...!!!:placz::placz::placz:[/QUOTE] Jolu, jak to powiedział ostatnio nieoceniony Muzzy: "Jeśli nie my, to kto?" Takimi bidami chcą zajmować się tylko osoby wrażliwe... [quote name='aniawawa']Nie pisałam do tej pory w tym wątku ale go czytam i trzymam kciuki żeby momo wszystko się dobrze skończyło.[/QUOTE] Witaj! Cieszę się, że na wątek bialskich psiaków przybyła kolejna osoba z cavisiowego świata! Quote
cavani Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 [url]http://www.dogomania.pl/threads/201025-Schronisko-w-Białej-Podlaskiej-wątek-zbiorowy.-Prosimy-o-pomoc-w-ogłoszeniach!?p=16487178#post16487178[/url] Quote
Paja Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 [quote name='cavani']Tak, Paju - mam aktualizować stronkę. To, że przy Jadze pojawił się napis "Do pilnej adopcji", to było niecelowe. Uczę się dopiero obsługi stronki i coś gdzieś kliknęłam nie tam gdzie trzeba i nie wiedziałam jak to zmienić. Wczoraj zgodził się udzielić mi korepetycji kierownik Marek. Muszę przyznać, że dobry i cierpliwy z niego nauczyciel. Pokazał mi wszystko co i jak w dodatku na moim własnym komputerze, na którym będę pracowała. Mam nadzieję, że teraz będzie mi to szło sprawniej i bez wpadek. Jeśli chodzi o Bezia, to też uważam, że trzeba go jak najszybciej umieścić na stronce schroniska. Napisz mi proszę krótki tekst o nim, a ja jeszcze tego samego dnia wstawię go na stronkę.[/QUOTE] Krótki czyli do ilu znaków mnie wiecej? Quote
kinga_kinga7 Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 [B]zapraszam na wątek naszej kolejnej bidulki[/B] [url]http://www.dogomania.pl/threads/204073-Bia%C5%82a-Podlaska-1-5-miesi%C4%99czny-Pysio-z-wrodzon%C4%85-wad%C4%85-prosi-o-wsparcie-na-operacj%C4%99[/url]!! Quote
Paja Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 [quote name='Paja']Krótki czyli do ilu znaków mnie wiecej?[/QUOTE] Czy taki może byc? Bezik to 4 letni , średniej wielkości pies z długą falująca sierścią. Psiak po przejściach szukający nowego domu. Idealny do domu z ogrodem oraz osoby uprawiającej psie sporty, dla osób spokojnych i szukających przyjaciela. Jego ulubionym zajęciem jest głaskanie i aport piłeczki. Bezik jest zaszczepiony i wykastrowany, dobrze chodzi na smyczy. Przebywa domu tymczasowym. Kontakt może być na mnie to wteczas wszystko o jego zachowaniach opowiem co do zdjec weżmiesz sobie sama z wątku Bezika czy tez podesłac? Quote
jostel5 Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Negra zaczyna chodzić i domaga się jedzenia!-taką wiadomość dostałam od Cavani i jestem mega-,arcyszcześliwa!:loveu: Ale żeby nie zapeszyć,proszę,pomagajcie dobrymi myślami i trzymaniem kciuków! :modla: Suczynie należy się choć trochę szczęśliwego życia,które nareszcie przed nią! Quote
kinga_kinga7 Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 [quote name='jostel5']negra zaczyna chodzić i domaga się jedzenia!-taką wiadomość dostałam od cavani i jestem mega-,arcyszcześliwa!:loveu: Ale żeby nie zapeszyć,proszę,pomagajcie dobrymi myślami i trzymaniem kciuków! :modla: Suczynie należy się choć trochę szczęśliwego życia,które nareszcie przed nią![/quote] hura...!!!!:cunao: Quote
Andzike Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Cudowne wieści o Negrze!!! :) Bardzo się cieszę!!! :D :D :D Quote
Paja Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Dobrze ,ze z Nerą lepiej ..kaminń z serca.. Byłam też na stronie schronu i widze ,ze kilka szczeniaków wyszło do adopcji oby tak dalej ..;) Quote
jostel5 Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 A ja mam wiadomości z dt Soni...! Sunieczka jest w swoim dt bardzo kochana i rozpieszczana...Do tego stopnia,że -tak na 99%- dt stanie się pewnie wkrótce ds.:) Quote
Recommended Posts