Figafiga Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 jak zwykle z rana z kawką na biurku podnoszę Reksa Quote
perdusia Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Reksio to wspaniały piesek. Mieliśmy przyjemność wyprowadzić go dzisiaj na spacer, jet bardzo grzeczny, tylko boi się przejeżdżających samochodów. Mozemy się tylko domyślać dlaczego, albo go potrącił, albo został wypchnięty i to zjadącego, aż się na usta cisną nie przyzwoite słowa gdy się o taki czymś pomyśli Quote
Romka Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Tak Perdusiu my tez podejrzewamy,ze mógł zostac wypchnięty z samochodu!Podobno oglądał sie za każdym jak mówili mieszkancy kiedy go znaleziono!Miał złamana łapę,mógł zostac wyrzucony w biegu! Quote
Romka Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Ale dobra wiadomośc jest taka ,że jest to psiak kontaktowy,radosny i lubi czlowieka!Kiedy patrzyłysmy na niego w boksie miałysmy wrazenie ,ze jest nieokrzesanym młodzikiem!Żarłocznie jadł az gryz ł palce,szczekał zwracając na siebie uwagę!Zmiana mojego patrzenia na niego nastąpiła w dniu kiedy zobaczyłam go w lecznicy to on pierwszy mnie poznał i zaczął machac ogonem...i wtedy pomyślałam,że on szczeka "teraz ja,teraz ja,weż mnie na spacer" Quote
Romka Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Byłam wczoraj po Niko i zobaczył mnie Reks,trzeba było widziec jak sie cieszył,kręcił sie w kołko,poprosiłam p.Marka,zeby poinformował nas jak będzie chętny na Reksa!Wbrew pozorom to nie jest zwykły psiak! Quote
Romka Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Dzieci Perdusi wyprowadziły psiaka na spacer on i Hera byli pierwsi ale Reks jak tylko nas zobaczyl to zaczął szczekać "tu jestem wez mnie" i szczekał tak jak tylko znalazłam sie w poblizu boksu!Biedny Reks tez chce byc kochany! Quote
Figafiga Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 Podnosimy cię energiczny psiaku Quote
Romka Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Pamietamy piesku i zawsze polecamy jako wspaniałego psiaka jak tylko ktos pyta o wilkopodobnego! Quote
Romka Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Podobno Reks w ogóle nie chciał wyjśc z boksu na spacerek tak bardzo było mu zimno! Quote
Daga&Maks Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 i tu też zaznaczę biedne te schroniskowe psiaki w zimę :-( Quote
Romka Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Daga dziekujemy moze spodoba sie gdzies u Ciebie nasz Reks! Quote
Romka Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 I Reks pojdzie do ogłoszeń tylko ciotki znajda czas,zeby napisac cos fajnego w ogłoszeniu1 Quote
Figafiga Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 i zdjęcia nowe by się przydały ;-) Quote
Romka Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Reksiu widziałam cie wczoraj jak szczekałes ,zeby cie zobaczyc ale to Psotka była najwazniejsza!W sobote ciotka Figa zrobi ci zdjecia i szukamy domku! Quote
Romka Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Reks i Herka byli razem na spacerku.Reksa prowadziła jakas dziewczynka więc co chwilę oglądał się za mną czy idę za nimi.Jak tylko rano zobaczył mnie szczekał jak zawsze zeby tylko go zobaczyć i pogłaskać!Na spacerku był jednak trochę przestraszony i kulił się ,dopiero potem zaczął byc bardziej odważny! Quote
Recommended Posts