Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 385
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Reksio to wspaniały piesek. Mieliśmy przyjemność wyprowadzić go dzisiaj na spacer, jet bardzo grzeczny, tylko boi się przejeżdżających samochodów. Mozemy się tylko domyślać dlaczego, albo go potrącił, albo został wypchnięty i to zjadącego, aż się na usta cisną nie przyzwoite słowa gdy się o taki czymś pomyśli

Posted

Tak Perdusiu my tez podejrzewamy,ze mógł zostac wypchnięty z samochodu!Podobno oglądał sie za każdym jak mówili mieszkancy kiedy go znaleziono!Miał złamana łapę,mógł zostac wyrzucony w biegu!

Posted

Ale dobra wiadomośc jest taka ,że jest to psiak kontaktowy,radosny i lubi czlowieka!Kiedy patrzyłysmy na niego w boksie miałysmy wrazenie ,ze jest nieokrzesanym młodzikiem!Żarłocznie jadł az gryz ł palce,szczekał zwracając na siebie uwagę!Zmiana mojego patrzenia na niego nastąpiła w dniu kiedy zobaczyłam go w lecznicy to on pierwszy mnie poznał i zaczął machac ogonem...i wtedy pomyślałam,że on szczeka "teraz ja,teraz ja,weż mnie na spacer"

Posted

Byłam wczoraj po Niko i zobaczył mnie Reks,trzeba było widziec jak sie cieszył,kręcił sie w kołko,poprosiłam p.Marka,zeby poinformował nas jak będzie chętny na Reksa!Wbrew pozorom to nie jest zwykły psiak!

Posted

Dzieci Perdusi wyprowadziły psiaka na spacer on i Hera byli pierwsi ale Reks jak tylko nas zobaczyl to zaczął szczekać "tu jestem wez mnie" i szczekał tak jak tylko znalazłam sie w poblizu boksu!Biedny Reks tez chce byc kochany!

Posted

Reks i Herka byli razem na spacerku.Reksa prowadziła jakas dziewczynka więc co chwilę oglądał się za mną czy idę za nimi.Jak tylko rano zobaczył mnie szczekał jak zawsze zeby tylko go zobaczyć i pogłaskać!Na spacerku był jednak trochę przestraszony i kulił się ,dopiero potem zaczął byc bardziej odważny!