Vlk Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 no i oczywiście cudne zdjęcia ;) Super, super, super! Quote
_Ika_ Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Obiecane zdjątka :lol: SZKOLENIE NIKO: ...a to piesku jest patyczek...:eviltong: i proszę jaki pojętny uczeń;) Quote
Romka Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Czy ja dobrze widziałam,nasz Niko ma za nic te piękne krzewy?Co na to wlaściciele ogródka?A reszta jak zawsze cud -miód ,Niko szczęsliwy! Quote
mamanabank Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 To samo pomyslałam, uściski dla Niko i całej rodziny! Quote
mamanabank Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Co tam u Nikolasa słychać? Nie zepsuł się na wiosnę? :-) Rety, on jest z Wami już miesiąc, a jakby wczoraj to było! Quote
mamanabank Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Zapraszamy na bazarek SPA dla Balbiny, której chcemy uratować zdrowie i życie, jeden talon to tylko 5zł dla Balbiny znaczy bardzo wiele Quote
mamanabank Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 a jakby komuś Niko się bardzo podobał to mamy jego jakby siostrę http://www.dogomania.pl/threads/181916-Bianka-samotna-A-nieA-nobiaA-a-krA-lewna Quote
_Ika_ Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Rety, on jest z Wami już miesiąc, a jakby wczoraj to było![/QUOTE] Rany to dopiero miesiąc:crazyeye:, a nam się wydaje jakby był już z nami od lat. I nie zepsuł się bynajmniej:eviltong:codziennie nie możemy się nim nacieszyć i nachwalić go, bo jest cudny, mądry, grzeczny i pełen miłości. Jest jak członek rodziny i też tak się czuje :lol:, chodzi ze mną wszędzie i jeździ w gości, bo jest bardzo grzeczny. Ostatnio byłam u koleżanki, która remontuje dom, i Niko pojechał ze mną, bo potem poszliśmy w pola i szuwarki z wodą, które uwielbia. Oglądał ze mną wszystko, jak zaglądałam do wanny on też, ja mierzyłam ściany on ze mną no po prostu słodziak do kwadratu. Z resztą uwielbiają go wszyscy znajomi i rodzinka. Mamy tylko mały kłopot bo już coraz trudniej znaleźć łatkę śniegu, a Nikuś go uwielbia. Teraz buszując po lasach szukamy jeszcze takich śnieżnych placków, Niko wtedy kładzie się na nich, bawi sniegiem, wcina go i tarza sie w nim, ale niedługo to bedziemy musieli okładać go szronem z lodówki, żeby zrobić mu przyjemność :eviltong:. Jest cudnym dzikim wilkiem, uwielbiam go obserwować na naszych wypadach do lasu, to niesamowite jak on cieszy się naturą, jest jakby u siebie. Ma już na koncie pogon za sarną, którą wypłoszył, za zającem, gonił też bażanta. Jednak nawet jak rzuca się w pogoń w pewnym momencie hamuje i wraca, zawsze pilnuje, żeby mieć mnie na oku, i nawet jak jest cos kuszącego na horyzoncie to słucha i nie biegnie. Tylko dziczyzna sila wyższa :lol:, ale teraz już wiem, że biegnie tylko do pewnego momentu, nigdy tak by stracić go z oczu i sam tego pilnuje. Czasem rzuca się cwałem przez las i chaszcze i zatacza takie koła, a wczoraj kąpał się w strumieniu. Bardzo lubi wodę i wszelkie kałuże, na spacerze kładzie się w nich centalnie i leży sobie przez chwilkę. Ale się rozpisałam, ale jak tak o nim mogę dłuuuuuuugo, bo to naprawdę wyjatkowy psiak:lol:. Pozdrowienia z Krakowa :lol: Quote
_Ika_ Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Z ulubionym jeżykiem :lol: Resztę fotek, z delektowaniem się śnieżnymi łatkami mam jeszcze w aparacie, jak zrzucę to wrzucę:eviltong: Quote
_Ika_ Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Jeszcze znalazłam kilka fotek z jego ulubieńcem - jeżykiem Quote
mamanabank Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 http://foto1.m.onet.pl/_m/ae32bed9144282bfd7d72ed36120b331,10,19,0.jpg przyjaciele :-) Quote
mamanabank Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Pozdrawiam świątecznie Niko i całą rodzinę :loveu: Często Was wspominamy, zawsze, gdy mamy jakieś wątpliwości co do przyszłego domu dla psiaka, mówimy: " NIe, to musi być taki dom jak ma Niko!" Jesteście dla nas wzorem dobrej adopcji :loveu: Quote
pelaodrudego Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Bardzo sie cieszę, ze Nikus tak dobrze trafił.Mnie niestety nie udalo się z domkiem. Wiedzialam,że u Jamora nie będzie mial krzywdy ale temu psu należało się wszystko co najlepsze. Niko to 100% psa w psie a teraz mieszka w 100% domku ze 100% "zawartością" czyli wspanialymi ludżmi. Wszystkiego dobrego!!! Quote
bahlsa Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Dzisiaj jest bardzo ciepło w Krakowie :). Nareszcie słonko grzeje. Jak Niko w taką pogodę? Daje radę? Na zdjęciach miał gruuube futro :) Napisz _Ika_ co u Was słychać :). I proszę o zdjęcia. Niko piękny, warto się nim pochwalić :) Quote
_Ika_ Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Witam :lol: myślalam, że zainteresowanie Niko skończyło się, bo była taka chwila przerwy, ale cieszę się, że wciąż o nim pamiętacie, bo w każdym calu jest taki jakiego znałyście,, no może poza smutkiem w oczach, które już są uroczo szelmowskie. Jest już u siebie szczęśliwy i wyluzowany zwłaszcza, że ma też dom na weekendowe wypady w Rudniku, gdzie czuje się już jak u siebie. NIko szybko się uczy daje łapę i głos, z którym jest ubaw, bo jak się dowiedział, że ma coś takiego to się rozszczekał na całego, i gdy zbyt długo nie zwaraca się na niego uwagi to się awanturuje :eviltong:. Wieczorem postaram się wrzucić trochę najnowszych fotek. Pozdrowienia dla wszystkich Quote
Romka Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Ale wieści!Nareszcie odezwałaś się.Koniecznie zdjęcia!Pewnie urósł i wydorośłał! Quote
Paula03 Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Bardzo się cieszę, że u Nika dobrze! Czekamy na zdjęcia! Quote
bahlsa Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 popatrz _Ika_, tylko napisałaś o zdjęciach a wątek od razu odżył :D (ja też co chwilkę zaglądam czy już są :) ) Quote
mamanabank Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Niko to wyjątkowy pies!!! Czekamy na zdjęcia zawsze... Nie opuszczajcie nas :-) P.S. Jamor jest pewny, że zachipował Niko, zatem szukajcie tego chipu :lol: Quote
_Ika_ Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Oczywiście, że nie opuścimy, może nawet w wakacje odwiedzimy:lol:, a teraz obiecane zdjątka Quote
Recommended Posts