ania_sami Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 ojej super:) trzymam wiec kciuki. a na zdjeciah : UWAGA groteska abstrakcja x2 dymka wena stanisław x2 czekolada nitka x 2 wena killer dzika kotka stanisław nitka dymka x4 killer mango kiks x2 stanisław abstrakca wena bonifacy stanisław szewrdek i abstrakcja szwerdek bonifacy wena stanislaw groteska wena x2 dymka abstrakcja mango x2 stanislaw killer wena Quote
pumcia02 Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 jutro zrobie porzadek. oddałam kocidło do adopcji :( juz sie do niej przyzwyczailam!!! Quote
ania_sami Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 oja świetnie!!) To kiedy bierzesz nowego siersciucha?? :) Quote
pumcia02 Posted January 23, 2010 Author Posted January 23, 2010 kurde glupio jest bez niej. ale bez niej , nie bez kota... :( Wieczorem w domu nie wychodzila prawie z kontenerka. ale bedzie dobrze. na rekach nowej pani pieknie mruczała . ona sie zrobila taka cudowna... czy brat Szwerdka (u mnie nr 11.) jest jeszcze w azylu? Zaraz zrobie Wenie allegro, bo musze zamienić Zarę... edit: gotowe http://http://allegro.pl/show_item.php?item=894813964 Quote
ania_sami Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 jest jest:) i jego siostra identyczna tez hihi Kinio i Kinia sie nazywają. Quote
pumcia02 Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 Witamy!!! cubusek po okresie ok 1 tygodnia przychodził już do łóżka na głaskanie i wylegiwanie się. ogólnie to razem z naszym kotem biegają całymi nocami po mieszkaniu i troszke rozrabiają, ale nie ma co się dziwić młodym kotom. psy nasze przyjeły go jak starego kumpla i pozwalają mu na wszystko. cubus uwielbia surowe mięsko i wędzona rybka. rana po kastracji zabliźniła się ładnie i niema z nią problemu. załączam zdjęcia cubusa. pozdrawiamy. Quote
pumcia02 Posted January 29, 2010 Author Posted January 29, 2010 Zara jest już po sterylce. Jeszcze ucieka, i denerwuje sie ze nosi ubranko :P Ale ogolnie ma się dobrze :) Quote
taubi Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 *********************************************************************** Quote
pumcia02 Posted April 18, 2010 Author Posted April 18, 2010 nawet nie wiem. ale nie slyszałam zeby została adoptowana. Ania odezwij sie.. Quote
pumcia02 Posted April 18, 2010 Author Posted April 18, 2010 Fajnie :) Anka mozesz napisac które koty z tego watku poszly do adopcji? i podrzucic mi nowe? Quote
Recommended Posts