xxxkaluniaxxx Posted May 20, 2016 Author Posted May 20, 2016 Hejo :D Papik rośnie, obecnie 46cm w kłębie ma <3 w sobote 14 byliśmy na latających psach :P Nie miała żadnego problemu z jazdą pociągiem i tramwajem :D Nie świrowała na widok piesełków i ludzi :D Był lekki problem z wyciszeniem ale to pikuś :P Pare fotek z LP jest na Pandełowym FB :P Wypadałoby coś nowego wrzucić :D Quote
jolkablaszczyk Posted May 20, 2016 Posted May 20, 2016 Piękna jest :) Marzy mi sie taki średniej wielkości kudłacz sportowy :) witam się na wątku i zapowiadam czeste wizyty :) Quote
xxxkaluniaxxx Posted May 20, 2016 Author Posted May 20, 2016 Dzięki :D Lepiej trafić nie mogłam, charakter 100% mój :D Jedyne co mi w młodej nie odpowiada to uszy :P Niestety Panda ucho miękkie ma i o radarach niemam co marzyć :/ Zaczynam też wątpić czy w różyczki się uda... Quote
jolkablaszczyk Posted May 21, 2016 Posted May 21, 2016 Ha! coś o tym wiem.. Hiro mój ma lekko niesymetryczne ustawienie uszu i też mnie to lekko drażni bo powinien miec symetrycznie ułożone względem głowy... wewnętrzna krawędź uszu powinna jak najsciślej przylegać do głowy... a prawe ucho przylega mniej i złamuje się pod troszkę innym kątem niż lewe i przez to w wyglądzie ogolnym cały łeb wypada lekko niesymetrycznie... :D Hirek ma stosunkowo miekkie i lekkie uszy.. mało masywne, mogły by być mocniejsze :D Ale oczywiście ja skopałam te uszy bo po pierwsze nie podklejałam a po drugie za duzo gryzaków w szczenięctwie sprawiło, że prawe mięśnie czaszki inaczej (wyżej) trzymają ucho niż ze strony lewej.... także uszy też sa moją zmorą :) Quote
Tyśka) Posted May 21, 2016 Posted May 21, 2016 Panda coraz bardziej mi się podoba, coś czuję że mogłabym ją polubić :p Quote
xxxkaluniaxxx Posted May 23, 2016 Author Posted May 23, 2016 Zdecydowanie byście się polubiły Tyś :P W klapniętych wygląda jak oszołom :P Dlatego będę walczyć :P Śliczne są jak już chcą współpracować <3 Inteligentnie tak bardzo :D Kazała to siedzę :P Ta fotka zdecydowanie zawiśnie na ścianie <3 1 Quote
jolkablaszczyk Posted May 26, 2016 Posted May 26, 2016 śliczna jest :D bez względu jak jej sterczą czy nie sterczą uszy :) Quote
xxxkaluniaxxx Posted May 26, 2016 Author Posted May 26, 2016 Jasne :P do radarów mam słabość :P Jakiś czas temu ucho nawet chwile stało :P Quote
Joann Posted May 27, 2016 Posted May 27, 2016 Hej. Tu też dawno mnie nie było. Śliczna niunia !! Bardzo mi przykro że Kala odeszła. Pozdrawiamy z Vito i Verą Quote
xxxkaluniaxxx Posted May 27, 2016 Author Posted May 27, 2016 Oj dawno dawno :D Mase zmian zaszło szkoda że nie wszystkie na dobre :( Quote
Tyśka) Posted May 30, 2016 Posted May 30, 2016 Kocham ją. I w klapciakach, i w różyczkach - a jak Ci sie nie podoba Panda w oklpaniętych to wiesz... ciocia Tysia chętnie się zaopiekuje drugą białą krową :D Quote
xxxkaluniaxxx Posted May 30, 2016 Author Posted May 30, 2016 A poszła mi :P nie oddam :P Edit. Chociaż wiesz co? jak długo wariat bd tak kombinować to ją kurierem podeśle :) Quote
Tyśka) Posted May 31, 2016 Posted May 31, 2016 Bardzo chętnie. Byleby mi nie jadła kotków :p (chociaż w sumie... to niegłupi pomysł) Quote
xxxkaluniaxxx Posted May 31, 2016 Author Posted May 31, 2016 Ona wsio kocha :P U weta na 3 szczepieniu kot jej łomot spuścił myślisz że się przejęła? :P gdzie tam nadal jak debil się cieszyła :P Na dworze kotów nawet nie zauważa :P Gorzej z ptaszkami :P Quote
Tyśka) Posted May 31, 2016 Posted May 31, 2016 To dogadałaby się z moimi. I te ptaszki... nikt u mnie nie znosi ptaszków. Ja mam uczulenie, także... mówilam, że byśmy się dogadali :D Quote
xxxkaluniaxxx Posted July 18, 2016 Author Posted July 18, 2016 Odpuściłam klejenie :P czasem się podniosą ale przez większość czasu mam klapciaka ;] [/img] [/img] ] [/img] Quote
Tyśka) Posted July 18, 2016 Posted July 18, 2016 Wyszło na moje, huehuehue <3. Czarne uszko jest zabawne, zupełnie inne niż białe :D Quote
xxxkaluniaxxx Posted June 17, 2017 Author Posted June 17, 2017 Po roku mała aktualizacja dla ciekawych :D Panda zakończyła wzrost na 47cm :D Jest kochaną ciapą i przytulakiem, kocha cały świat, mega najarana na zabawki :D Mimo wczesnego odebrania od matki spoko czuje się w stadzie psów :)Jak gdzieś chyba wspominałam ćwiczymy frisbee <3 W maju startowaliśmy na LP w TnG gdzie zajęliśmy nawet spoko miejsce bo 27 :D w planach mam Gdynie i nieśmiało jeszcze myślę o Wawie :D We Wrocku nie startowałam bo obie z Panda mieliśmy delikatne kontuzje :P Troche kombinujemy z bikejoringiem :D Quote
Recommended Posts