Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 1 month later...
Posted

Hejo :D 

Papik rośnie, obecnie 46cm w kłębie ma <3  w sobote 14 byliśmy na latających psach :P Nie miała żadnego problemu z jazdą pociągiem i tramwajem :D Nie świrowała na widok piesełków i ludzi :D Był lekki problem z wyciszeniem ale to pikuś :P

Pare fotek z LP jest na  Pandełowym  FB :P 

Wypadałoby coś nowego wrzucić :D 

IMG_4316.jpg

IMG_4291.jpg

IMG_4311.jpg

IMG_4309.jpg

IMG_4315.jpg

Posted

Dzięki :D Lepiej trafić nie mogłam, charakter 100% mój :D Jedyne co mi w młodej nie odpowiada to uszy :P Niestety Panda ucho miękkie ma i o radarach niemam co marzyć :/ Zaczynam też wątpić czy w różyczki się uda...

Posted

Ha! coś o tym wiem.. Hiro mój ma lekko niesymetryczne ustawienie uszu i też mnie to lekko drażni bo powinien miec symetrycznie ułożone względem głowy... wewnętrzna krawędź uszu powinna jak najsciślej przylegać do głowy... a prawe ucho przylega mniej i złamuje się pod troszkę innym kątem niż lewe i przez to w wyglądzie ogolnym cały łeb wypada lekko niesymetrycznie... :D  Hirek ma stosunkowo miekkie i lekkie uszy.. mało masywne, mogły by być mocniejsze :D Ale oczywiście ja skopałam te uszy bo po pierwsze nie podklejałam a po drugie za duzo gryzaków w szczenięctwie sprawiło, że  prawe mięśnie czaszki inaczej (wyżej) trzymają ucho niż ze strony lewej.... także uszy też sa moją zmorą :)

Posted

Zdecydowanie byście się polubiły Tyś :P

W klapniętych wygląda jak oszołom :P Dlatego będę walczyć :P 

IMG_4257.jpg

Śliczne są jak już chcą współpracować <3 

fe14ccf2-0984-43ce-976f-7d8eaa998d44.jpg

Inteligentnie tak bardzo :D 

IMG_4406.jpg

Kazała to siedzę :P

IMG_4438.jpg

Ta fotka zdecydowanie zawiśnie na ścianie <3 

IMG_4422.jpg

• Upvote 1
Posted

Kocham ją.  I w klapciakach, i w różyczkach  - a jak Ci sie nie podoba Panda w oklpaniętych to wiesz... ciocia Tysia chętnie się zaopiekuje drugą białą krową :D

Posted

Ona wsio kocha :P U weta na 3 szczepieniu kot jej łomot spuścił myślisz że się przejęła? :P gdzie tam nadal jak debil się cieszyła :P Na dworze kotów nawet nie zauważa :P Gorzej z ptaszkami :P 

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

Po roku mała aktualizacja dla ciekawych :D 

Panda zakończyła wzrost na 47cm :D Jest kochaną ciapą i przytulakiem, kocha cały świat, mega najarana na zabawki :D  Mimo wczesnego odebrania od matki spoko czuje się w stadzie psów :)Jak gdzieś chyba wspominałam ćwiczymy frisbee <3 W maju startowaliśmy na LP  w TnG gdzie zajęliśmy nawet spoko miejsce bo 27 :D w planach mam Gdynie i nieśmiało jeszcze myślę o Wawie :D We Wrocku nie startowałam bo obie z Panda mieliśmy delikatne kontuzje :P Troche kombinujemy z bikejoringiem :D 

17309870_1258847834183639_8041445869770668933_n.jpg

17270365_1258853670849722_104574963_n.jpg

IMG_3631.JPG

IMG_3484.JPG

IMG_6835.JPG

IMG_6709.JPG