malibo57 Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Dzięki, Magda:) Luka, powaznie przemyśliwam nad sprzętem dla Ciebie - ale chyba złożę zamówienie zbiorcze. Kieszonkowy tez się przyda - pałka elektryczna?:cool3: Quote
omar Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 obiecane fotki - ostrzegam, że będzie dużo :) Quote
malibo57 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Coś pięknego:) Na przedostatnich zdjęciach Klementyna z Ginger, który to pseudonim psina zawdzięcza umiejętności cudnego stepowania. Robi to profesjonalnie;-) Klementyna brykająca to przebój! Dzięki, Madziu, za wszystkie fotki - to jeszcze jeden z Twoich talentów:) Quote
omar Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 taa... a moim największym talentem jest niewątpliwie pochłanianie słodyczy w ilościach dowolnych ;) Quote
elmira Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [quote name='omar']taa... a moim największym talentem jest niewątpliwie pochłanianie słodyczy w ilościach dowolnych ;)[/QUOTE] ;) No skoro tak mówisz, to wierzę. Ale fotki cudne robisz. I jak patrzę, to cuda z psiakami też:) Quote
Ziutka Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 A czy ja mogę wykorzystać fotki do ogłoszeń ? Quote
omar Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 @ Ziutka No jasne że tak! Powiedz tylko które to wyślę duże i bez podpisu no i podaj @ Quote
Ziutka Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [quote name='omar']@ Ziutka No jasne że tak! Powiedz tylko które to wyślę duże i bez podpisu no i podaj @ Qrka...ja tam bym wszystkie dała do ogłoszeń :cool3: ale najczęściej na wszystkie portale gdzie ogłaszam to tylko 5 można dodawać :mad: Jesooo a które ?:-o nie wiem :hmmmm: wszystkie są super, poślij które uważasz :loveu: tylko nie wszystkie :evil_lol: Najlepiej takie gdzie widać całą Klemcie (w sumie każda fotka taka jest) pozostawiam to Tobie :bigok: I mailik : [email protected] Quote
malibo57 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Omarek, a mozesz tez do mnie na maila WSZYSTKIE foty? Ja prowadzę archiwum zdjęciowe:roll: Quote
luka1 Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 [quote name='malibo57']Coś pięknego:) Dzięki, Madziu, za wszystkie fotki - to jeszcze jeden z Twoich talentów:)[/QUOTE] a cóż to za sztuka zrobić piękne zdjęcie jak modelka prześliczna :eviltong::evil_lol: Quote
malibo57 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 luka1 napisał(a):a cóż to za sztuka zrobić piękne zdjęcie jak modelka prześliczna :eviltong::evil_lol: To poproszę zdjęcia wszystkich Twoich dzieci, hehe Bo, przecież wszystkie śliczne. To gdzie zdjęcia? Tu Cię mam! A grubasek słodki, co? Quote
Ziutka Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 malibo57 napisał(a): A grubasek słodki, co? Nooo, cudniasta jest :) Quote
luka1 Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 malibo57 napisał(a):To poproszę zdjęcia wszystkich Twoich dzieci, hehe Bo, przecież wszystkie śliczne. To gdzie zdjęcia? Tu Cię mam! ? No ta, z moich zdjęć wynika że najładniejsze mają ogony:oops: Quote
Sobianeczka Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Witam, Zakochalam sie w niej.. Jutro porozmawiam o Klementynce z mężem.. Bardzo chciałabym aby zamieszkała z nami i Śmieszką (przyjaźnie nastawioną suczką podobną do Klementyny). pozdrawiam, Karolina Quote
luka1 Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 Sobianeczka napisał(a):Witam, Zakochalam sie w niej.. Jutro porozmawiam o Klementynce z mężem.. Bardzo chciałabym aby zamieszkała z nami i Śmieszką (przyjaźnie nastawioną suczką podobną do Klementyny). pozdrawiam, Karolina Nie odkładaj do jutra, co masz zrobić jutro zrób dzis. Quote
malibo57 Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Sobianeczko, witam Cię serdecznie i zapraszam do osobistego poznania Klementyny:) Trzeba choć raz zobaczyć tego psiaka, jak robi "pług śnieżny" usiłując jednocześnie rozdawać buziaczki! Quote
Ziutka Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 malibo57 napisał(a): Trzeba choć raz zobaczyć tego psiaka, jak robi "pług śnieżny" usiłując jednocześnie rozdawać buziaczki! To musi świetnie wyglądać :loveu: Quote
Recommended Posts