Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 126
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

andzia69 napisał(a):
Aga - bierz na dt;)- drugi taki się nie trafi:)

Taaak, ja to już go tak podglądam od dłuższego czasu ;), ale maaarny ze mnie DT :roll:

Ale cudny to jest - z Torą tworzyliby wspaniałą parkę :evil_lol: Ja bym je oferowała w pakiecie 2 w 1, albo weź jednego, drugi dostajesz gratis :diabloti:

Posted

ja też wymiękłam jak te foty zobaczyłam :) ale swoją drogą to wyobrażam sobie jaki jest zrozpaczony tymi wszystkimi "niedogodnościami" spowodowanymi wypadkiem i leczeniem. Chociaż pewnie i tak już sobie wykombinował ,że pomimo cierpienia to w tej sytuacji może wyłudzić pieszczoty i miziania bez limitu więc jeśli któraś z jego szarych komórek się odnalazła to znalazł sens takiego stanu rzeczy. Powodzenia Ruffi :)

• 2 weeks later...
Posted

Rufi dzisiaj przeprowadził się do super rodzinki w ok. Poznania. Jego poprzednikiem był przepiękny amstaff z rodowodem Boss, który dożył pięknego wieku 15 lat.
Relacje z nowego domu myślę, że będziemy mieć na bieżąco.
Dziękuję raz jeszcze Iwonce za przeprowadzenie wizyty przedadopcyjnej.

Posted

Relacja z rana:
Rufus zaanektował sobie sofę do spania.
Przespał całą noc.
Na spacerze przechadzał się wzdłuż potów sąsiadów oznajmiając, że teraz on jest królem.