Matusz Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 [quote name='moon_light']Będziemy w sobote... A Ty chyba tylko w niedziele ?? hm?[/quote] no ja będę tylko w niedzielę, szkoda... Quote
moon_light Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 [quote name='Matusz']no ja będę tylko w niedzielę, szkoda...[/quote] Wielka szkoda:P bo ja wciąż liczę na foto Twojego autorstwa ;) Quote
aleb Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 [URL]http://images24.fotosik.pl/159/95d1cc2230f54ae9.jpg[/URL] Ale on już duuuuży :) :loveu: Quote
jonQuilla Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]CUDO !!!! :loveu::loveu::loveu: [/B][SIZE=1]więcej mówić nie będę...nie ma co :eviltong:[/SIZE][/FONT][/COLOR] Quote
Dozia_13 Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Cezarku jesteś bosski :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Szarik Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Śliczne zdjęcie. Dożki kojarza mi się własnie z taką zadumą, zamyśleniem i powagą :loveu: Może się myle... :hmmmm: Quote
Ania-shira Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Ale z niego przystojniak taki dumny dog :loveu::multi: Quote
tusia. Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Ahoooj :evil_lol:. Ja tu po raz pierwszy, przejrzałam galerię od 80 strony:loveu:. Pieski to masz: cud miód i orzeszki :evil_lol:. Czekamy na nowe fotki :razz:. Pozdrawiam, Martyna :megagrin: Quote
Ajronowa Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Natalia, nie śpijjjjj, ile można:evil_lol: Quote
moon_light Posted April 15, 2008 Author Posted April 15, 2008 pamietacie jeszcze Figaro :P?[IMG]http://img59.imageshack.us/img59/723/dog1fu8.jpg[/IMG] [IMG]http://img515.imageshack.us/img515/465/dog2rg8.jpg[/IMG] :p Quote
jonQuilla Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]cześć :multi::multi::multi: Figaro nie da się nie pamiętać :loveu::loveu::loveu: co tak rzadko tutaj zaglądasz :roll::roll: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
panienkabubu Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Achhhhhhhhhhh :loveu::loveu::loveu: wzroku oderwać nie mogę :loveu::loveu::loveu: Skąd te zdjęcia? :cool3: Quote
Matusz Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 [B][COLOR=navy]pamiętam, pamiętam :loveu::loveu:[/COLOR][/B] Quote
moon_light Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]cześć :multi::multi::multi: Figaro nie da się nie pamiętać :loveu::loveu::loveu: co tak rzadko tutaj zaglądasz :roll::roll: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] Rzadko, bo czasu ostatnio coraz mniej...pogoda ladniejsza , dłuzsze spacery;) A co to za Psisko u Ciebie nowe ?? :-o Bubu- to Legionowo/Nowy Dwór Mazowiecki :). Fifi już mł. ch :cool1: Quote
panienkabubu Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Wiem, gratuluję!!!!! :multi: My jeszcze nawet nie zaczęłyśmy polskiego :watpliwy: ale za to czeski owszem :p Quote
Matusz Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 do Grudziądza się wybieracie z Fifi ?? albo do Dobrego Miasta?:razz::p Quote
jonQuilla Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 [quote name='moon_light']Rzadko, bo czasu ostatnio coraz mniej...pogoda ladniejsza , dłuzsze spacery;) A co to za Psisko u Ciebie nowe ?? :-o [/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] dłuższe spacery = więcej zdjęć ze spacerów :evil_lol::evil_lol: Psisko nie moje tylko osobniczki o nicku [COLOR=Black]apple[/COLOR] ;) kiedyś się poczuła w naszej galerii jak u siebie więc postanowiłam że ją i Krosia włączyć do Nas :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
moon_light Posted April 30, 2008 Author Posted April 30, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] dłuższe spacery = więcej zdjęć ze spacerów :evil_lol::evil_lol: Psisko nie moje tylko osobniczki o nicku [COLOR=Black]apple[/COLOR] ;) kiedyś się poczuła w naszej galerii jak u siebie więc postanowiłam że ją i Krosia włączyć do Nas :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] ale znowu jest tak cieplo, ze figacz odmawia współpracy :shake: . I dluzsze spacery tylko wieczorową porą... [IMG]http://img253.imageshack.us/img253/6250/finosg9.jpg[/IMG] Quote
Matusz Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 [COLOR=Navy][B]no bardzo fajna fotka :loveu::loveu: będziecie w Łodzi ?;);)[/B][/COLOR] Quote
moon_light Posted April 30, 2008 Author Posted April 30, 2008 [quote name='Matusz'][COLOR=Navy][B]no bardzo fajna fotka :loveu::loveu: będziecie w Łodzi ?;);)[/B][/COLOR][/quote] bedziemy :multi::multi::multi:. To znaczy, ze się widzimy ? :diabloti: Quote
Matusz Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 [quote name='moon_light']bedziemy :multi::multi::multi:. To znaczy, ze się widzimy ? :diabloti:[/quote] [COLOR=Navy][B]to znaczy się, że ja jestem w sobotę, jeśli jesteś też to się widzimy:diabloti::razz: EDIT: doczytałem się, że molosy są w niedzilę (gr II) czyli się nie widzimy:shake::shake: no chyba, że przyjedziecie już w sobotę:eviltong::diabloti: [/B][/COLOR] Quote
Vectra Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Czy ja już ci słodziłam na temat Fifi ?????? Ależ on jest piękny [COLOR=Navy][B]:loveu: [/B][/COLOR][COLOR=Navy][B]:loveu: [/B][/COLOR][COLOR=Navy][B]:loveu:[/B][/COLOR] Quote
moon_light Posted April 30, 2008 Author Posted April 30, 2008 [quote name='Matusz'][COLOR=Navy][B]to znaczy się, że ja jestem w sobotę, jeśli jesteś też to się widzimy:diabloti::razz: EDIT: doczytałem się, że molosy są w niedzilę (gr II) czyli się nie widzimy:shake::shake: no chyba, że przyjedziecie już w sobotę:eviltong::diabloti: [/B][/COLOR][/quote] o buu. cos pecha mamy :) no trudno:eviltong:. [quote name='Vectra']Czy ja już ci słodziłam na temat Fifi ?????? Ależ on jest piękny [COLOR=Navy][B]:loveu: [/B][/COLOR][COLOR=Navy][B]:loveu: [/B][/COLOR][COLOR=Navy][B]:loveu:[/B][/COLOR][/quote] Chyba jeszcze nie, a nawet jesli, to slodzenia nigdy za wiele :evil_lol:;). bardzo lubie to zdjecie :loveu: Quote
Recommended Posts