Jump to content
Dogomania

CEZAR & dozio FIGARO. Od jednego psa-lepsze są tylko 2 psy! :)

Recommended Posts

Posted

hahahah!
No to jak bede tym razem w Wawie to KONIECZNIE musimy sie spotkac!! Tylko nie wiem kiedy to nastapi moze w styczniu :hmmmm: Albo raczej w lutym :mdleje:

poczytaj ksiazki!! wiedza psia wazniejsza :evil_lol:
Moze znajdziemy jakiegos haka na Figara i Bena :lol:

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='panienkabubu']hahahah!
No to jak bede tym razem w Wawie to KONIECZNIE musimy sie spotkac!! Tylko nie wiem kiedy to nastapi moze w styczniu :hmmmm: Albo raczej w lutym :mdleje:

poczytaj ksiazki!! wiedza psia wazniejsza :evil_lol:
Moze znajdziemy jakiegos haka na Figara i Bena :lol:[/quote]
Hah, styczen i luty to dogi zimują ;) jest brrr, a one prawie że gołe.

hahah , ta wazniejsza:lol:
Na figaro to tylko jeden hak jest- długi, i ostro zakończony:evil_lol::evil_lol:

Posted

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]Witam :multi::multi::multi:

Przygodę z linką też kiedyś miałam. Było to dawno bo miałam z 12 lat.
Poszłam z koleżanką i jej psem na spacer (Sara Alaskan Malamut - wtedy miała z 2 lata).
Oczywiście uparłam się że ja chcę trzymać linkę i tak idziemy tym lasem, Sara zobaczyła coś ciekawego...pociągnęła tak że chyba z 5 metrów ciągnęła mnie na tej lince bo mi się ręka zaplątała :roll:
Więcej nie chciałam jej prowadzać :evil_lol::evil_lol:

[/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]Witam :multi::multi::multi:

Przygodę z linką też kiedyś miałam. Było to dawno bo miałam z 12 lat.
Poszłam z koleżanką i jej psem na spacer (Sara Alaskan Malamut - wtedy miała z 2 lata).
Oczywiście uparłam się że ja chcę trzymać linkę i tak idziemy tym lasem, Sara zobaczyła coś ciekawego...pociągnęła tak że chyba z 5 metrów ciągnęła mnie na tej lince bo mi się ręka zaplątała :roll:
Więcej nie chciałam jej prowadzać :evil_lol::evil_lol:

[/B][/FONT][/COLOR][/quote]
Boze malamut :) to takie ciele jak moje. do tego pociagowe..nie zazdrosze.
Ja to zaczelam biec za psem, inaczej by mnie przewrócił :shake::evil_lol:

Posted

[quote name='panienkabubu']buahahahah dobreeeeeeee :evil_lol: wypróbuję na Benie :lol:

dawaj foty jakieś :watpliwy:[/quote]
na złym komputerze siedze, i tu nie mam :shake:

a co do haka, to moze taki jakiego sie uzywa przy tresurze słoni do cyrku ? ;);)

Posted

[quote name='panienkabubu']Albo taki co się używa do wspinaczek :evil_lol:[/quote]
Kotwicą ich :)!! co bedziemy sobie zalowac:evil_lol:

[quote name='Medorowa']Doberek:multi:
Ja już kilka razy zostałam przeciągnięta przez swojego psa, w tym również po asfalcie:roll::roll: :evil_lol:[/quote]
ale tak "na leżaka"? czy na prostych nogach? bo to znaczna rożnica:lol::lol:

Posted

[quote name='moon_light']O matko ! Dzisiaj zmowie paciorek za to zeby mi sie nigdy nie przydazyly atrakcje tego typu:evil_lol:[/quote]

[quote name='Dzaga']ja na szczęście nie mam na razie psa :diabloti:[/quote]

Ale to jest naprawdę bardzo przyjemne:loveu::loveu::loveu::evil_lol:

Posted

hahahahaha , tak Moon nigdy więcej linek !!!! raz Lalusia zobaczyła kotka i chciała się z nim integrować .. lina zaczepiła mi się o kostkę ... prawie mu nogę urwało :evil_lol: :evil_lol: a goiło się z miesiąc łącznie ze stanem zapalnym - bo to była lina ze sznurka :placz:
Może Lalka nie jest dogiem , nie waży 70 kg ,ale jak szarpnie można z kapci wyskoczyć :diabloti:

Posted

[quote name='olcha']A co powiecie na połączenie rower - pies ok 40 kg ze smyczą przyłączoną do prawej rączki kierownicy - kot :razz::razz::razz: I czy ja narzekam?[/QUOTE]
olcha ja Cię błagam, bo ja jak sobie to wyobrażę, to ryję już ze smiechu :evil_lol:

Posted

[quote name='panienkabubu']olcha ja Cię błagam, bo ja jak sobie to wyobrażę, to ryję już ze smiechu :evil_lol:[/quote]

No ja też ryłam, a właściwie to zaryłam :evil_lol:

Posted

[quote name='olcha']A co powiecie na połączenie rower - pies ok 40 kg ze smyczą przyłączoną do prawej rączki kierownicy - kot :razz::razz::razz: I czy ja narzekam?[/quote]
hahahahahaha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='olcha']A co powiecie na połączenie rower - pies ok 40 kg ze smyczą przyłączoną do prawej rączki kierownicy - kot :razz::razz::razz: I czy ja narzekam?[/quote]
Buahahahhaah.....:evil_lol: Przepraszam:oops::lol:
Hej!:loveu:

Posted

Hejo, czekam na zdiecia z kongiem :P, bo mam zamiar taki sam zakupic dla Leny , a jaki to rozmar, największy ??

A jesli juz o przeciaganiu Lena w tamtym miesiącu zobaczyla kota i pociągneła mnie a ja na kolana, na snieg, a co pod sniegiem ? Kamienie, cegła i żwir:angryy::-(, sine kolana mam jescze do tej pory.

Posted

witam!
przeglądałam se własnie galeryjkę :loveu: pies jest boski, ale zdjęć mało :mad:
poza tym przeczytałam o babie z westem :shake::shake::shake: śmiać się czy płakać - nie wiadomo :roll:
Pozdrawiamy i czekamy na fotki!