panienkabubu Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 hahahah! No to jak bede tym razem w Wawie to KONIECZNIE musimy sie spotkac!! Tylko nie wiem kiedy to nastapi moze w styczniu :hmmmm: Albo raczej w lutym :mdleje: poczytaj ksiazki!! wiedza psia wazniejsza :evil_lol: Moze znajdziemy jakiegos haka na Figara i Bena :lol: Quote
moon_light Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 [quote name='panienkabubu']hahahah! No to jak bede tym razem w Wawie to KONIECZNIE musimy sie spotkac!! Tylko nie wiem kiedy to nastapi moze w styczniu :hmmmm: Albo raczej w lutym :mdleje: poczytaj ksiazki!! wiedza psia wazniejsza :evil_lol: Moze znajdziemy jakiegos haka na Figara i Bena :lol:[/quote] Hah, styczen i luty to dogi zimują ;) jest brrr, a one prawie że gołe. hahah , ta wazniejsza:lol: Na figaro to tylko jeden hak jest- długi, i ostro zakończony:evil_lol::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]Witam :multi::multi::multi: Przygodę z linką też kiedyś miałam. Było to dawno bo miałam z 12 lat. Poszłam z koleżanką i jej psem na spacer (Sara Alaskan Malamut - wtedy miała z 2 lata). Oczywiście uparłam się że ja chcę trzymać linkę i tak idziemy tym lasem, Sara zobaczyła coś ciekawego...pociągnęła tak że chyba z 5 metrów ciągnęła mnie na tej lince bo mi się ręka zaplątała :roll: Więcej nie chciałam jej prowadzać :evil_lol::evil_lol: [/B][/FONT][/COLOR] Quote
panienkabubu Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 buahahahah dobreeeeeeee :evil_lol: wypróbuję na Benie :lol: dawaj foty jakieś :watpliwy: Quote
moon_light Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 [quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]Witam :multi::multi::multi: Przygodę z linką też kiedyś miałam. Było to dawno bo miałam z 12 lat. Poszłam z koleżanką i jej psem na spacer (Sara Alaskan Malamut - wtedy miała z 2 lata). Oczywiście uparłam się że ja chcę trzymać linkę i tak idziemy tym lasem, Sara zobaczyła coś ciekawego...pociągnęła tak że chyba z 5 metrów ciągnęła mnie na tej lince bo mi się ręka zaplątała :roll: Więcej nie chciałam jej prowadzać :evil_lol::evil_lol: [/B][/FONT][/COLOR][/quote] Boze malamut :) to takie ciele jak moje. do tego pociagowe..nie zazdrosze. Ja to zaczelam biec za psem, inaczej by mnie przewrócił :shake::evil_lol: Quote
moon_light Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 [quote name='panienkabubu']buahahahah dobreeeeeeee :evil_lol: wypróbuję na Benie :lol: dawaj foty jakieś :watpliwy:[/quote] na złym komputerze siedze, i tu nie mam :shake: a co do haka, to moze taki jakiego sie uzywa przy tresurze słoni do cyrku ? ;);) Quote
panienkabubu Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Albo taki co się używa do wspinaczek :evil_lol: Quote
Medorowa Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Doberek:multi: Ja już kilka razy zostałam przeciągnięta przez swojego psa, w tym również po asfalcie:roll::roll: :evil_lol: Quote
moon_light Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 [quote name='panienkabubu']Albo taki co się używa do wspinaczek :evil_lol:[/quote] Kotwicą ich :)!! co bedziemy sobie zalowac:evil_lol: [quote name='Medorowa']Doberek:multi: Ja już kilka razy zostałam przeciągnięta przez swojego psa, w tym również po asfalcie:roll::roll: :evil_lol:[/quote] ale tak "na leżaka"? czy na prostych nogach? bo to znaczna rożnica:lol::lol: Quote
Medorowa Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='moon_light'] ale tak "na leżaka"? czy na prostych nogach? bo to znaczna rożnica:lol::lol:[/quote] Na "leżaka":grins::evil_lol: Quote
moon_light Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 [quote name='Medorowa']Na "leżaka":grins::evil_lol:[/quote] O matko ! Dzisiaj zmowie paciorek za to zeby mi sie nigdy nie przydazyly atrakcje tego typu:evil_lol: Quote
Dzaga Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='Medorowa']Na "leżaka":grins::evil_lol:[/quote] ja na szczęście nie mam na razie psa :diabloti: Quote
Medorowa Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='moon_light']O matko ! Dzisiaj zmowie paciorek za to zeby mi sie nigdy nie przydazyly atrakcje tego typu:evil_lol:[/quote] [quote name='Dzaga']ja na szczęście nie mam na razie psa :diabloti:[/quote] Ale to jest naprawdę bardzo przyjemne:loveu::loveu::loveu::evil_lol: Quote
panienkabubu Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 ja RAZ leżałam przez Bena Na kolanach RAZ więcej razy się nie powtórzyło :p Quote
olcha Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Zawsze możecie sobie kupić raki takie do chodzenia po górach z kolcami :evil_lol: i wbijać się za każdym krokiem w ziemię :evil_lol: Quote
Vectra Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 hahahahaha , tak Moon nigdy więcej linek !!!! raz Lalusia zobaczyła kotka i chciała się z nim integrować .. lina zaczepiła mi się o kostkę ... prawie mu nogę urwało :evil_lol: :evil_lol: a goiło się z miesiąc łącznie ze stanem zapalnym - bo to była lina ze sznurka :placz: Może Lalka nie jest dogiem , nie waży 70 kg ,ale jak szarpnie można z kapci wyskoczyć :diabloti: Quote
olcha Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 A co powiecie na połączenie rower - pies ok 40 kg ze smyczą przyłączoną do prawej rączki kierownicy - kot :razz::razz::razz: I czy ja narzekam? Quote
panienkabubu Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='olcha']A co powiecie na połączenie rower - pies ok 40 kg ze smyczą przyłączoną do prawej rączki kierownicy - kot :razz::razz::razz: I czy ja narzekam?[/QUOTE] olcha ja Cię błagam, bo ja jak sobie to wyobrażę, to ryję już ze smiechu :evil_lol: Quote
olcha Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='panienkabubu']olcha ja Cię błagam, bo ja jak sobie to wyobrażę, to ryję już ze smiechu :evil_lol:[/quote] No ja też ryłam, a właściwie to zaryłam :evil_lol: Quote
Vectra Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='olcha']A co powiecie na połączenie rower - pies ok 40 kg ze smyczą przyłączoną do prawej rączki kierownicy - kot :razz::razz::razz: I czy ja narzekam?[/quote] hahahahahaha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
goldenka245 Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='olcha']A co powiecie na połączenie rower - pies ok 40 kg ze smyczą przyłączoną do prawej rączki kierownicy - kot :razz::razz::razz: I czy ja narzekam?[/quote] Buahahahhaah.....:evil_lol: Przepraszam:oops::lol: Hej!:loveu: Quote
drzalka Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Hejo, czekam na zdiecia z kongiem :P, bo mam zamiar taki sam zakupic dla Leny , a jaki to rozmar, największy ?? A jesli juz o przeciaganiu Lena w tamtym miesiącu zobaczyla kota i pociągneła mnie a ja na kolana, na snieg, a co pod sniegiem ? Kamienie, cegła i żwir:angryy::-(, sine kolana mam jescze do tej pory. Quote
eria Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 witam! przeglądałam se własnie galeryjkę :loveu: pies jest boski, ale zdjęć mało :mad: poza tym przeczytałam o babie z westem :shake::shake::shake: śmiać się czy płakać - nie wiadomo :roll: Pozdrawiamy i czekamy na fotki! Quote
aleb Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Witam :) Robię rewizytę :lol: Piękna galeria, a w niej przepiękny Figaro :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts