Jump to content
Dogomania

CEZAR & dozio FIGARO. Od jednego psa-lepsze są tylko 2 psy! :)

Recommended Posts

Posted

[quote name='gapulina']Sylvia 76 oczywiscie ze o twoim:loveu: masz pieknego psa i to wlasnie przez niego wybralam modry efekt..jednak mi na mojego przyjdzie jeszcze poczekac (chyba ze zmienie tz:diabloti: )Niestety nie spotkalam na zywo twojego korka (mieszkam w Gdansku)i daleko mi do Warszawy (a szkoda a szkoda:placz: )ale zeby nie bylo ze zasmiecam watek BARDZO PROSZE O FOTKI CEZARA I JEGO MLODSZEGO BRACISZKA:cool3:[/quote]

Gapulina - na pocieszenie powiem Ci, że mój TZ nie zgadzał się na doga przez 3 lata (na szczęście faceci czasem chorują, a wtedy "umierają" i zgadzają się na wszystko :) )
Aby nie offować - Natalia też musiała powalczyć z rodzicami o doga :) i też trochę to trwało :) Teraz i mój TZ i rodzice Moonki są największymi fanami swoich psów :)

P.S. Też jestem gdanszczanką (tyle że od 3 lat mieszkającą w W-wie)
P.S. 2 Jeśli bedziesz na wystawie w Sopocie albo Gdynii (lipiec i sierpień) - koniecznie podejdź do nas i powiedz, ze to Ty (może jak zabierzesz TZ'a moj go przekona :) nie ma to jak męska rozmowa :) )

NATALIA - ZDJĘCIA BRACISZKA POPROSZĘ!!!

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja chciałam tez trochę po offować i posłodzić :eviltong: Bo mi się Korek też strasznie podoba :loveu: Widziałam go na żywo :loveu: cudo. Zawsze jak z kimś gadam o dogach to zawsze pada minimum kilka razy słowo Korek, a teraz jeszcze Figaro :eviltong:

p.s. nie znam się na dogach totalnie ale te dwa egzemplarze są boskie :loveu:

Posted

[quote name='gapulina']Sylvia 76 oczywiscie ze o twoim:loveu: masz pieknego psa i to wlasnie przez niego wybralam modry efekt..jednak mi na mojego przyjdzie jeszcze poczekac (chyba ze zmienie tz:diabloti: )Niestety nie spotkalam na zywo twojego korka (mieszkam w Gdansku)i daleko mi do Warszawy (a szkoda a szkoda:placz: )ale zeby nie bylo ze zasmiecam watek BARDZO PROSZE O FOTKI CEZARA I JEGO MLODSZEGO BRACISZKA:cool3:[/quote]
Do mojego ostatecznego wyboru też przyczynił się Korkosmok, no i Cairutek
:loveu:
Fotek nie ma bo aparat sprzedany:shake:..teraz czekam na nowy.

[quote name='Sylvia_76']

NATALIA - ZDJĘCIA BRACISZKA POPROSZĘ!!![/quote]
A po co xD Jutro pewnie na żywo obejrzysz:lol:

[quote name='olcha']Ja chciałam tez trochę po offować i posłodzić :eviltong: Bo mi się Korek też strasznie podoba :loveu: Widziałam go na żywo :loveu: cudo. Zawsze jak z kimś gadam o dogach to zawsze pada minimum kilka razy słowo Korek, a teraz jeszcze Figaro :eviltong:

p.s. nie znam się na dogach totalnie ale te dwa egzemplarze są boskie :loveu:[/quote]
Hyhyhy Olcha, coś czuję że Ty kiedyś skonczysz dogiem...:lol:
Pooglądasz jeszcze trochę zdjęć, pospędzasz czas z Anetą, pojedziesz na kilka wystaw ...i....oj bój się bój :)
Dogowiroza jest wszędzie;)

Posted

[quote name='moon_light']
Hyhyhy Olcha, coś czuję że Ty kiedyś skonczysz dogiem...:lol:
Pooglądasz jeszcze trochę zdjęć, pospędzasz czas z Anetą, pojedziesz na kilka wystaw ...i....oj bój się bój :)
Dogowiroza jest wszędzie;)[/quote]

Nie mówię nie :eviltong: Ale nie przez najbliższe 10 lat ...chyba :eviltong:

Posted

Natalio, wiem jak to jest mieć szczeniaka w domu, szczególnie takiego długo wyczekiwanego i wypatrzonego... Założę się, że masz mnóstwo zdjęć tylko nie chcesz nam ich pokazać :mad: No i co Cezara tak mało?! :mad:

Posted

[quote name='olcha']Nie mówię nie :eviltong: Ale nie przez najbliższe 10 lat ...chyba :eviltong:[/QUOTE]
to ja Cie jeszcze na bernardyna namowie i juz w ogole padniesz :evil_lol:

a Figaro jest PIĘKNY.
ślicznie ma uszka sciete :loveu:

Posted

[quote name='panienkabubu']to ja Cie jeszcze na bernardyna namowie i juz w ogole padniesz :evil_lol:
[/quote]

Ech bernardyny nie moja liga bo mają za długie włosy :eviltong:

Posted

[quote name='olcha']Ech bernardyny nie moja liga bo mają za długie włosy :eviltong:[/QUOTE]
Olcha......

zawał........

:mdleje::mdleje::mdleje:.............................

a bernardyny [B]krótkowłose[/B]!?!?!?!

po odpowiednim przygotowaniu maja krociuteńką siersc ;P

moon wybacz za offa:)

Posted

[quote name='moon_light'] [B]Na doży urok nie mam mocnych:loveu:.[/B]
[/quote]
Coś o tym wiem...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: wczoraj TZ powiedział, że mi już z tymi!!!! dogami odbiło:crazyeye:
neidobry...

Posted

[quote name='panienkabubu']Olcha......

zawał........

:mdleje::mdleje::mdleje:.............................

a bernardyny [B]krótkowłose[/B]!?!?!?!

po odpowiednim przygotowaniu maja krociuteńką siersc ;P

moon wybacz za offa:)[/quote]

Ale ja lubie te [B]gładkowłose[/B] psiuny. Takie co szpilkami linieją :loveu:

Posted

Hey!
Z tego wszystkiego zapomnialam sie ciebie zapytac jak tam Twoje DSD2 ? :cool3:
Ja mialam juz swoje probne, jeszcze tylko przede mna ustne i po krzyku...UFFF

A Figaro wiesz ze piekny :loveu: I czekam na wiecej fotek. Super ze mozecie juz wychodzic!

PS: Zdawaliscie na starych czy na nowych zasadach?

Posted

hej, hej, zachodzę patrzę a tuti brak foteczek:mad: :mad: :mad: wybaczę tylko jak jeszcze nie wróciłaś i maluni nadal bawi się obłędie:evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='panienkabubu']a czy ja mogłabym ładnie prosic o zdjecia Figara jak stoi? :loveu:[/quote]
Oczywiście, prosić zawsze można:evil_lol: Jak przyjedziesz ze swoim szuper aparatem, to może zdoła uchwycić tą torpedę. To straszna wiercidoopa, i ciezku mu zrobic zdjecia jak stoi. Mojego aparatu ni mam, ale brat ostatnio robil Figarowi fotki, wiec moze jemu sie udalo uchwycic stojace ADHD:)

[quote name='chicken']Hey!
Z tego wszystkiego zapomnialam sie ciebie zapytac jak tam Twoje DSD2 ? :cool3:
Ja mialam juz swoje probne, jeszcze tylko przede mna ustne i po krzyku...UFFF

A Figaro wiesz ze piekny :loveu: I czekam na wiecej fotek. Super ze mozecie juz wychodzic!

PS: Zdawaliscie na starych czy na nowych zasadach?[/quote]
Deportowali naszą szkolną niemkę:shake:. Była beznadziejna- mówiła że jest cytuje " Darem od Boga" bo dzieki niej "znajdziemy prace w niemczech, a nie bedziemy tutaj w strasznym kraju jakim jest polska siedziec" , nic nas nie uczyła, dyrekcja sie zezłościła,odesłali ją do niemiec,... i DSD zdajemy w przyszlym roku dopiero. Dla mnie to może i lepiej, bo nie czułam się na siłach zdać to teraz.
A Ty kiedy zdajesz?

[quote name='akard']hej, hej, zachodzę patrzę a tuti brak foteczek:mad: :mad: :mad: wybaczę tylko jak jeszcze nie wróciłaś i maluni nadal bawi się obłędie:evil_lol: :evil_lol:[/quote]
no mowie ze aparatu ni mam:shake:. Stary sprzedany- nowy w drodze :)

[quote name='akard']no co jest laseczka...gdzie zdjatka!!!!:mad: :mad: :mad:[/quote]
j.w

[quote name='panienkabubu']właśnie :cool3:[/quote]
jak wyżej :) :eviltong:

Posted

A ja juz mam prawie za soba, narazie probne DSD :cool3: Mialam juz czesc pisemna a przede mna jeszcze ustna (prezentacja)...
A wy zdajecie na tych nowych zasadach? Nie wiem czy wiesz ale teraz trzeba miec 60% z kazdej czesci zeby zdac, a nie tak jak bylo ze tylko 30% z wszystkiego :roll:

Posted

MOON!!!!!!!!!
Jestem w weekend w Warszawie!!!!!!!!! Moge Was porwac na spacer na pol godzinki? BŁAGAM :modla::modla::modla: przyszłabym z Majorem od mojej siostry i z moim Marcinem :cool3: :modla::modla: w sobote? do poludnia? :modla:
napisz do mnie smsa 500755100

:modla: błagam, pragne go wymiziac :loveu:

Posted

Mooon jak mogłas mu uciąć uszy:( To go boli!:( aaaaaa płakac mi się chce nad cierpieniem tego bogu ducha winnnego stworzenia.Które przez fanaberie skopiowała mu sliczne klapiate uszkaaa:(
Sasasasasa śliczny jest :) A kopiowane uchole u doga to podstawa:)Jak dla mnie ::)

Posted

[IMG]http://img115.imageshack.us/img115/6272/tnobraz1607sl3.jpg[/IMG]

aaa nie mogłam sie powstrzymac musialam wpasc do ciebie:errrr:
dozio miodzio :loveu: o pieknym kolorku:loveu:
a zeby Cezarowi nie bylo przykro to powiem ze tez jest sliczny:loveu: i jaki groznu na focie:evil_lol:
pozdrawiamy :multi:

Posted

[quote name='olekg18']Mooon jak mogłas mu uciąć uszy:( To go boli!:( aaaaaa płakac mi się chce nad cierpieniem tego bogu ducha winnnego stworzenia.Które przez fanaberie skopiowała mu sliczne klapiate uszkaaa:(
Sasasasasa śliczny jest :) A kopiowane uchole u doga to podstawa:)Jak dla mnie ::)[/quote]

buahahahaha dałam się nabrać :lol:

Posted

[quote name='olekg18']Mooon jak mogłas mu uciąć uszy:( To go boli!:( aaaaaa płakac mi się chce nad cierpieniem tego bogu ducha winnnego stworzenia.Które przez fanaberie skopiowała mu sliczne klapiate uszkaaa:(
Sasasasasa śliczny jest :) A kopiowane uchole u doga to podstawa:)Jak dla mnie ::)[/quote]

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: moja krew :diabloti: