Vectra Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='olcha']Zadu już brakuje :evil_lol:[/quote] kawałka łapy i ucha :-( :-( :-( :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
anea Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Cudne masz to stadko... ale kino bedzi ejak maly dorosnie :D A ze szczekan... normalene :) kazdy szczeniak probuje swoich sił Pan Cezar jeszcze go ustawi Quote
PIKA Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='Vectra'][B]to napewno jest staffpit[/B] :cool1: po oczach widać :evil_lol:[/quote] Bulowate nie szczekają :diabloti: [quote name='Russelka'] Co do staffika- zdarzają się pomyłki- może i naprawdę masz w posiadaniu staffika :razz: [/quote] Pomyłka wybitna, bo jakiś przerośniety ten stafik :evil_lol: [quote name='moon_light']Łatwo mowic:eviltong: Jak sie spojrzy tymi oćkami to trudno mu odmówić:eviltong: [/quote] No wlasnie Mlody się klóci z TZ-tem :mad: Drze jape od 10 minut :mad: A dzisiaj się Sabie odwarknąl :shocked!: Quote
moon_light Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 [quote name='Loona']Cezar :multi: :loveu: On jeszcze żyje :multi: Mały go nie zjadł? :evil_lol:[/quote] spi za lozkiem. to od tygodnia jedyne spokojne miejsce w tym domu:evil_lol: [quote name='olcha']Zadu już brakuje :evil_lol:[/quote] [quote name='Vectra']kawałka łapy i ucha :-( :-( :-( :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] no, taki ze mnie fotograf...a zwalam wine na sprzet doopny:shake::evil_lol: [quote name='anea']Cudne masz to stadko... ale kino bedzi ejak maly dorosnie :D A ze szczekan... normalene :) kazdy szczeniak probuje swoich sił Pan Cezar jeszcze go ustawi[/quote] Juz to widze... :roll: 1 spacery beda na 100% oddzielne. Gorzej, jezeli dozio ustawi sobie ludzka czesc stada:evil_lol: Quote
Vectra Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='PIKA']Bulowate nie szczekają :diabloti:[/QUOTE] zwłaszcza staffiki :diabloti: Quote
moon_light Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 [quote name='PIKA']A dzisiaj się Sabie odwarknąl :shocked!:[/quote] Dopiero ?! Mlody juz od kilku dni mruczy:evil_lol: Quote
PIKA Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='Vectra']zwłaszcza staffiki :diabloti:[/quote] o takj, tak. One to w ogóle nie wiedza co to szczek :diabloti: [quote name='moon_light']Dopiero ?! Mlody juz od kilku dni mruczy:evil_lol:[/quote] zapominasz że Saba jest od Cezara ciutkę wieksza :evil_lol: Więc budzi respekt :diabloti: Quote
moon_light Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 [quote name='PIKA']zapominasz że Saba jest od Cezara ciutkę wieksza :evil_lol: Więc budzi respekt :diabloti:[/quote] E tam:eviltong: Nie liczy sie wielkosc:lol: Quote
Alicja Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [I][B]:razz:[COLOR=Red]prawie takie same;) [IMG]http://img115.imageshack.us/img115/6272/tnobraz1607sl3.jpg[/IMG] [/COLOR][/B][/I] Quote
anea Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Na ustawienie ludzkiej czewsci ;) pozwolic sobie nie mozecie ae o psy sie nie martw to samce wiec sie dogadaja (z dwiema sukami jest gorzej :( ) Quote
akard Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='moon_light'][IMG]http://img244.imageshack.us/img244/4739/tnobraz1592kv7.jpg[/IMG] idziemy szpać :) Ja, cezar, i dog ktory [B]mial[/B] nie sypiac w lozku :evil_lol:[/quote] Tia...konsekwencja:evil_lol: Quote
akard Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Powiem Ci jak to się skończy... Chłopaki na łóziu a Natakla na ziemi;) ( pierwsze przymiarki, z tego co wiem juz za Tobą ) Quote
akard Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Moonku, w tym tygodniu wybieram się do ZK, czy mogę Was odwiedzić? Quote
moon_light Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][I][B]:razz:[COLOR=Red]prawie takie same;) [/COLOR][/B][/I][/quote] a jak:evil_lol:! [quote name='anea']Na ustawienie ludzkiej czewsci ;) pozwolic sobie nie mozecie ae o psy sie nie martw to samce wiec sie dogadaja (z dwiema sukami jest gorzej :( )[/quote] Zobaczymy jak to bedzie :) Dobry łobuz z niego [quote name='akard']Tia...konsekwencja:evil_lol:[/quote] moja mocna strona:evil_lol: [quote name='akard']Powiem Ci jak to się skończy... Chłopaki na łóziu a Natakla na ziemi;) ( pierwsze przymiarki, z tego co wiem juz za Tobą )[/quote] Jakos sie zmiescimy na wyrku :) ps. zmien podpis, bo jak moderator zobaczy taki duzy, to glowe urwie :) max 500x500 [quote name='akard']Moonku, w tym tygodniu wybieram się do ZK, czy mogę Was odwiedzić?[/quote] Oczywiste :) Napisz tylko kiedy dokładnie się wybierasz, bo oprocz szkoły mam jeszcze angielski, wiec musimy to jakoś dopasować. W piatek pewnie tez pojade do ZK. Quote
akard Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Jeszcze nie znam dokładnego terminu, ale jak tylko ustalę w pracy....tzn, jak młodzi dadza mi luzik to powiadomię Cie szybciunio:loveu: Quote
moon_light Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 [quote name='anetta']Sliczny blusik :loveu: I te oczeta :rolleyes:[/quote] Te oczy to jego bron nr 1 :) [quote name='akard']Jeszcze nie znam dokładnego terminu, ale jak tylko ustalę w pracy....tzn, jak młodzi dadza mi luzik to powiadomię Cie szybciunio:loveu:[/quote] Okkki :) wiec czekam na info. Quote
PIKA Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='anea']Na ustawienie ludzkiej czewsci ;) pozwolic sobie nie mozecie [/quote] a jak to się robi? :evil_lol: Quote
anea Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 chyba musze zacząć czytac to co piszę ;) poprostu nie jestem przyzwyczajona do laptopowej klawiatury i takie glupoty mi wychodza jak sie spiesze :( Quote
PIKA Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='anea']chyba musze zacząć czytac to co piszę ;) poprostu nie jestem przyzwyczajona do laptopowej klawiatury i takie glupoty mi wychodza jak sie spiesze :([/quote] Nie no, przestań glupoty nie napisalas :lol: Chyba ? :hmmmm: ja się chcialam dowiedzieć, jak to zrobić, zeby mnie dog nie ustawił? :oops: ;) Quote
anea Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 przecie to pojetne i kochane psy wiec napewno sie da ;) Ale według mnie nie ma znaczenia czy cie ustawi czy nie WAZNE ZEBY ON NIE WIEDZIAL ZE CIE USTAWIL :) no bo w koncu jak sie oprzec takim dogom... Quote
PIKA Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='anea']przecie to pojetne i kochane psy wiec napewno sie da ;) Ale według mnie nie ma znaczenia czy cie ustawi czy nie WAZNE ZEBY ON NIE WIEDZIAL ZE CIE USTAWIL :) [B]no bo w koncu jak sie oprzec takim dogom[/B]...[/quote] Ooo i to mi chodzi :lol: [SIZE=1][B] (a tak w ogóle to sobie żaruje, z natury tak mam ;)) [/B][/SIZE] Quote
moon_light Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 [quote name='PIKA']Nie no, przestań glupoty nie napisalas :lol: Chyba ? :hmmmm: ja się chcialam dowiedzieć, jak to zrobić, zeby mnie dog nie ustawił? :oops: ;)[/quote] Właśnie ! latwo mowic:evil_lol:. Ja mu nie potrafie odmowic:oops: [IMG]http://img238.imageshack.us/img238/8585/tnobraz1611nh6.jpg[/IMG] Quote
anea Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 taaaaa ja tosce tez nie potrafilam odmowic... ale jak zaczelam sie budzic na brzegu lozka, wlasnie z niego spadajac, z toska na srodku a punka w nogach to sie zbuntowalam - teraz spi ze mna tylko punka ( w nogach) a toska czasem rano jest wpuszczona na chwile :D Quote
Recommended Posts