gluchypies Posted June 26, 2014 Posted June 26, 2014 [SIZE=3][COLOR=#ff0000][SIZE=3][COLOR=#ff0000]dzień dobry! [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE] Quote
bea100 Posted June 26, 2014 Posted June 26, 2014 Dzisiaj powznawiałam wygasające ogłoszenia i odwiedzam Gajusię Quote
Ewa Gałązka Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 [COLOR=#000000]Gajunia hopaj na pierwszą![/COLOR] Quote
Doda_ Posted July 12, 2014 Posted July 12, 2014 o kurcze, dzis sie zorientowalam ze.. nie wplacilam za czerwiec stalą :oops: prosze o nr konta na pw to przeleję za 2 mcy. Quote
irysek Posted July 31, 2014 Posted July 31, 2014 wchodzę dziś na maila, a tam wiadomość na olx w sprawie Gai.... "Witam Jesteśmy oboje około 60 tki, mało aktywni fizycznie. Mąż ma problemy w chodzeniu. Czy ta suczka nadaje się do budy?(fuul wypas ze światłem), ponieważ poprzedni pies(sznaucer)bal się ciemności ( ale nie na łańcuch). Poleciał na tydzień za suczkami i przepadł. Mieszkamy na wzgórzu, w oddalaniu od wsi, ale inne psy podchodzą pod plot. Płot typu farmerskiego, wiec i krowa przez niego przelezie, a co dopiero pies. Psy z zewnątrz nie wchodzą, natomiast nasz Falco był towarzyski i wyłaził. Na ogrodzie nikogo nie wpuścił, poza płotem jak łagodne ciele był. Niestety "był". Chcielibyśmy psa średniej wielkości, który pilnowałby domu, kochał koty i małe dzieci (od czasu do czasu wnuki), nie próbował nad nami dominować. a przede wszystkim, żeby nie uciekał. Aha. I jeszcze dużo jeździmy, więc piesek z nami.Jesteśmy z pod Wrocławia. Tel. 507 636 904 Małgorzata Myszkowska Ps. Jeśli piesek jest z Wrocławia lub okolic, to proszę dać odpowiedz. Jeśli dalej to b. dziękuje." co wy o tym myślicie? ponieważ państwo są z okolic Wrocławia, mogę podjechać i zobaczyć jak tam u nich jest. jeśli myślicie, że warto. Quote
Olena84 Posted July 31, 2014 Posted July 31, 2014 Średnio mi sie podoba płot, przez który Gaja będzie uciekać - a będzie, bo ona ma taki instynkt, że jak zobaczy zwierzaka to za nim poleci. Quote
LILUtosi Posted July 31, 2014 Posted July 31, 2014 A może podjechać do państwa i pogadać, spróbować przekonać do lepszego ogrodzenia. Czasem nie wiele trzeba. Podoba mi się że państwo nie kombinują tylko piszą jak jest. Jeszcze jedna sprawa, przy okazji spytać czy szukali swojego psa i gdzie a jak nie to może pomóc. Nawet jak nie wyda się Gai to pies może wróci i dobrze by było zadbać o jego bezpieczeństwo. Quote
maja7 Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 Myślę, że warto podjechać i zobaczyć na własne oczy. Quote
irysek Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 ok, to co mam mówić? czy ty lilutosi byś podjechała? masz więcej doświadczenia z psami niż ja :) a może poproszę poker Quote
Recommended Posts