Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

To prawda ostatnio nie hopałam, bo z tego mojego hopania i nic nie wynikało. Tak mnie to trochę załamało, bo oprócz regularnych wpłat nic dla niej nie mogę zrobić. Obiecuję poprawię się i będę dalej hopać.

Posted

[quote name='maja7']To prawda ostatnio nie hopałam, bo z tego mojego hopania i nic nie wynikało. Tak mnie to trochę załamało, bo oprócz regularnych wpłat nic dla niej nie mogę zrobić.
..[/QUOTE]
Moje ogłaszanie Gajki już parę lat też psu na budę a jednak nie wolno opuszczać rąk i tracić nadziei!

Posted

[quote name='gluchypies']Trzymamy kciuki, choć łatwo nie jest![/QUOTE]
No nie jest. Niestety. "Moja" Suzanka olkuszanka z podpisu (młoda i już w pełni zdrowa i piękna) też mi kwitnie na DT i kwitnie, zero mam zainteresowania, choć już dawno powinna grzać doopkę w DS. Ogłaszam starannie i nic. Niektóre psy są bez tego tak potrzebnego łutu szczęścia :shake:.

Posted

mam zaległości z dogo. nabawiłam się anemii takiej neico zaawansowanej i tylko bym spała. A jak Gaję próbowałam ogłosić, to usunęli moje ogłoszenia... :(

(monika083 - przesyłka dziś wyruszyła na sowią, nic nie musisz dopłacać, starczyło)

Posted

[quote name='irysek']mam zaległości z dogo. nabawiłam się anemii takiej neico zaawansowanej i tylko bym spała. A jak Gaję próbowałam ogłosić, to usunęli moje ogłoszenia... :(

(monika083 - przesyłka dziś wyruszyła na sowią, nic nie musisz dopłacać, starczyło)[/QUOTE]

Oj, to dbaj o siebie i wracaj do Gai szybko...

...mam nadzieje, ze wyslalas na Bzowa, a nie Sowia;)