Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/248381-%C5%9Awi%C4%85teczne-i-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-%28perfumy-kapcie-IKEA-ksi%C4%85%C5%BCki-s%C5%82oniki%29-na-Gaj%C4%99-do-10-10[/URL]

zapraszam na listopadowy bazarek dla Gai

Posted

dineh dała mi dziś super rzeczy na bazarek, w szoku byłam takie cudeńka, wkrótce pojawią się na bazarku kolejnym na Gaję rzecz jasna :)
oj polecam polecam

Posted

od ostatniego księgowania pojawiły się u mnie następujące kwoty:

[COLOR=#006400][SIZE=1]0-09-2013 Irysek (bazarek) 50,-[/SIZE][/COLOR]
[COLOR=#006400][SIZE=1]30-09-2013 Olena84 40,-[/SIZE][/COLOR]
[COLOR=#006400][SIZE=1]30-09-2013 Maja7 30,-[/SIZE][/COLOR]
[COLOR=#006400][SIZE=1]11-10-2013 Irysek (bazarek) 50,-[/SIZE][/COLOR]
[COLOR=#006400][SIZE=1]15-10-2013 Mruczka 100,-[/SIZE][/COLOR]
[COLOR=#006400][SIZE=1]17-10-2013 Irysek (bazarek) 90,-[/SIZE][/COLOR]
[COLOR=#006400][SIZE=1]29-10-2013 Olena84 40,-[/SIZE][/COLOR]
[COLOR=#006400][SIZE=1]31-10-2013 Maja7 30,-[/SIZE][/COLOR]

to oznacza, że dzięki regularnym wpłatom stałym i ooooogromnemu zaangażowaniu Irysek sunia ma wszystkie opłaty na bieżąco i na listopad jest 60,- :loveu::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

Posted

[quote name='Olena84']Ale to też oznacza, że mało nas u Gai:([/QUOTE]
A ta Pani Olena to tylko płakusia i płakusia.... ;)

nie martw się,
[B]mało ale za to JAAAAAAAAAAKIE SUUUUUUPER BABECZKI[/B]

Posted

[quote name='kikou']A ta Pani Olena to tylko płakusia i płakusia.... ;)

nie martw się,
[B]mało ale za to JAAAAAAAAAAKIE SUUUUUUPER BABECZKI[/B][/QUOTE]

:roflt: haha, no wcale nie płakusia;).

No to wytłuszczone to akurat prawda;)

Posted

[quote name='irysek']dineh dała mi dziś super rzeczy na bazarek, w szoku byłam takie cudeńka, wkrótce pojawią się na bazarku kolejnym na Gaję rzecz jasna :)
oj polecam polecam[/QUOTE]
No to ja się chyba wstrzymam po raz kolejny z wysyłką do mnie i poczekam na kolejny bazarro ;)

Posted

[quote name='irysek']........
czyli Gai brak na listopad 105zł?[/QUOTE]

Gaja ma 170 zl deklaracji stałych, czyli skoro mamy 60 zł to
[B]brakuje tylko 70,- zł na listopad[/B]

ta kwota w tytule wynika z nieaktualnych starych deklaracji stałych ale ponieważ wątek jest bardzo stary kilka razy próbowałam zmienić tytuł i nie dało się..:niewiem:

Posted

ok, fajnie, że się odezwałaś. a jak dajesz zaawansowana edycja to też się tytuł nie zmienia? może admina poproś o zmianę tytułu :cool3:
cieszę się, że mogę pomóc. szkoda tylko, że DOMU BRAK !!! :shake:

Posted

zapraszam na nowy bazarek na Gaję z fantami od dineh
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/248547-Kobieco-bi%C5%BCuty-kosmetyki-perfumy-buty-na-GAJ%C4%98-i-ZEFIRA-do-15-11-do-22?p=21516307#post21516307[/URL]

jeśli ktoś umie zrobić taki mix najciekawszych zdjęć z bazarku i dać na reklamy, będzie super

Posted

[quote name='bea100']Nie umiem zrobić mixa, ale zrobiłam zakupki za to ;)[/QUOTE]
ja już zrobiłam reklamę, niestety wszystko muszę zrobić sama (mało mnie tu lubią), no ale nic, jakoś trzeba z tym żyć :)

Posted

[quote name='irysek']ja już zrobiłam reklamę, niestety wszystko muszę zrobić sama (mało mnie tu lubią), no ale nic, jakoś trzeba z tym żyć :)[/QUOTE]
Lubią, lubią...jutro idzie do Ciebie paczuszką mała niespodziewajka ode mnie ;)

Posted

Gajka otrzymała 143 zł z bazarku Irysek, to załatało dziurkę listopadową i coś tam będzie już na grudzień... to olbrzymia pomoc dla suńki, ślicznie dziękujemy!!!!

ale nie wiem jaki to był bazarek gdzie mam potwierdzić - proszę o linka, zgubiłam się w Iryskowych bazarkach

Posted

[quote name='kikou']Gajka otrzymała 143 zł z bazarku Irysek, to załatało dziurkę listopadową i coś tam będzie już na grudzień... to olbrzymia pomoc dla suńki, ślicznie dziękujemy!!!!

ale nie wiem jaki to był bazarek gdzie mam potwierdzić - proszę o linka, zgubiłam się w Iryskowych bazarkach[/QUOTE]

jeśli na listopad brakowało 70zł, to na grudzień jest 73. plus te pieniądze z bazarku biżuteryjnego. grudzień będzie na 0.

Posted

[quote name='bea100']Lubią, lubią...jutro idzie do Ciebie paczuszką mała niespodziewajka ode mnie ;)[/QUOTE]

hmm, a z jakiej okazji, że tak spytam, bo szczerze mnie zaskoczyłaś :)

Posted

[quote name='irysek']hmm, a z jakiej okazji, że tak spytam, bo szczerze mnie zaskoczyłaś :)[/QUOTE]
A tak to, bezokazyjna niespodziewajka ;) Ja dotąd dostawałam paczki od Ciebie, teraz będzie odwrotnie :lol:

Posted

[quote name='kikou']Gajka otrzymała 143 zł z bazarku Irysek, to załatało dziurkę listopadową i coś tam będzie już na grudzień... to olbrzymia pomoc dla suńki, ślicznie dziękujemy!!!!

ale nie wiem jaki to był bazarek gdzie mam potwierdzić - proszę o linka, zgubiłam się w Iryskowych bazarkach[/QUOTE]

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/248381-%C5%9Awi%C4%85teczne-i-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-%28perfumy-kapcie-IKEA-ksi%C4%85%C5%BCki-s%C5%82oniki%29-na-Gaj%C4%99-do-11-11-13"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/248381-%C5%9Awi%C4%85teczne-i-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-%28perfumy-kapcie-IKEA-ksi%C4%85%C5%BCki-s%C5%82oniki%29-na-Gaj%C4%99-do-11-11-13[/URL]