bea100 Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Bazarek WiosnyA zakończony- dla Gajusi będzie ok 230zł !!! To jak prezent gwiazdkowy całkiem! Ogromnie się cieszę i dziękuję cioteczce Wiosence, że zdecydowała się wspomóc zapomnianą Gaję :) Quote
WiosnaA Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Witam Gajunię:)....też ciekawa jestem co u niej słychać;) Bardzo proszę o podanie mi nr.konta Gai:smile:...czekam jeszcze na dwie wpłaty z bazarku i będę mogła przelać pieniążki :smile: Quote
bea100 Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Wspaniale :) :) :) Konto podałam- WiosnaA masz PW Quote
WiosnaA Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 [B]Prezent Gwiazdkowy dla Gajuni już w drodze[/B] :x-mas::x-mas: Na bazarku dla Gajusi zebraliśmy [SIZE=3][COLOR=red][B]280zł [/B][/COLOR][/SIZE]:loveu::loveu: i całą sumę przelałam dziś na konto kikou :smile: Bardzo proszę o potwierdzenie na wątku,a także na bazarku jak pieniążki dotrą:) [B]Dla Gajuni i Wszystkich jej sympatyków życzę,[/B] [SIZE=3][COLOR=purple][B]Wesołych, Zdrowych Świąt Bożego Narodzenia oraz Szczęśliwego Nowego Roku!!![/B][/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=blue][B]Życzę,aby w tym Nowym Roku Gajusia miała już Swój,Własny Domek!![/B][/COLOR][/SIZE] :tree1::tree1::tree1::tree1::tree1::tree1: Quote
Olena84 Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Ojoj, ale cudownie!!!! Ja tez bede miała 100zł z bazarkow, wiec mam nadzieje, ze w Święta Gaja wejdzie z drobniutkim długiem albo i bez;). Quote
bea100 Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Wspaniale- cieszę się cioteńki :), mam nadzieję, że wpadnie tu Kikou i da znać o stanie fin. u Gajusi na koniec 2011 roku i że suczka dzięki wielkim serduchom nie wejdzie w Nowy Rok w długach !!! Oby!!! WiosnaA- moc całusów świątecznych dla Ciebie (i jeszcze raz- dziękuję!!!! :) ) Quote
bea100 Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Wszystkie cioteńki na tym wątku: życzę pięknych i spokojnych i zdrowych Świąt oraz Dosiego 2012 Roku, oby był lepszy i radosny a Gajusi (i innym bezdomniakom) przyniósł nareszcie wymarzone domy, na jakie zasługują... pozdrawiam świątecznie i najcieplej bea100 [FONT=Tahoma][URL="http://imageshack.us/photo/my-images/835/choinkanabozenarodzenie.jpg/"][IMG]http://img835.imageshack.us/img835/9453/choinkanabozenarodzenie.jpg[/IMG][/URL][/FONT][FONT=Arial][/FONT] [FONT=Calibri] [/FONT] [FONT=Calibri][SIZE=3] [/SIZE][/FONT] Quote
kasiaczek87 Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 ja bardzo bym chciała wiedzieć do u Gaji?Jak się dziewczynka miewa?Może jakieś zdjęcie dałoby radę wrzucić- tak w ramach prezentu dla ciotek Gajusiowych?;) Pozdrawiam :) Quote
Olena84 Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Ja wszystkim Cioteczkom i Wujkom zdrowych Świąt tez życze!!! A Gajuni dobrego domku! Quote
Agnieszka103 Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 To ja się przyłącze do życzeń dla Gajuni - wspaniałego domku dla dziewczyny, a dla Was wszystkich - wspaniałych, pełnych radości Świąt! Quote
WiosnaA Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 A ja z prośbą o potwierdzenie wpłaty bazarkowych pieniążków;) Quote
bea100 Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Kikou: to jak zajrzysz na konto z prośby WiosnyA, to ja poproszę przy okazji o rozliczenie skarpetki Gajusi. Chciałabym wiedzieć, czy w 2012 wchodzi suńka z długami ? Quote
Olena84 Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Ja dziś lub jutro przeleje [COLOR=red]78zł z[/COLOR] dwóch bazarków dla Gaji. Quote
Mruczka Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Słuchajcie, mam wieści o Gai ! Pozwoliłam sobie zadzwonić do p. Agnieszki, u której jest "nasza" sunia i dowiedziałam sie, że Gaja ma się świetnie. Jest posłuszna, wraca ładnie na zawołanie, chodzi bez smyczy. Mimo delikatnej sierści ( bez podszerstka) nie jest piecuchem - uwielbia spacery, jak mówi p. Agnieszka - chroni ją tłuszcz. To znaczy - Gaja nie jest jakoś bardzo gruba, jednak trochę ciała ma. No i apetyt - nieprzeciętny. Porafi na przykład zjeść naleśniki z patelni stojącej na kuchni - taka aparatka ! Podczas rozmowy trzymała głowę na kolanach p. Agnieszki i słuchała. Mamy obiecane zdjęcia ze spaceru - może uda się jeszcze dzisiaj je zgrać. Sytuacja z alergią się uspokoiła - sunia jest ładnie porośnięta sierścią. Aha - telefon milczy. Quote
Olena84 Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Super wiesci. Zwlaszcza z tymi nalesnikami;). Czekamy na zdjecia! Quote
Recommended Posts