Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bazarek WiosnyA zakończony- dla Gajusi będzie ok 230zł !!! To jak prezent gwiazdkowy całkiem! Ogromnie się cieszę i dziękuję cioteczce Wiosence, że zdecydowała się wspomóc zapomnianą Gaję :)

Posted

Witam Gajunię:)....też ciekawa jestem co u niej słychać;)

Bardzo proszę o podanie mi nr.konta Gai:smile:...czekam jeszcze na dwie wpłaty z bazarku i będę mogła przelać pieniążki :smile:

Posted

[B]Prezent Gwiazdkowy dla Gajuni już w drodze[/B] :x-mas::x-mas:

Na bazarku dla Gajusi zebraliśmy [SIZE=3][COLOR=red][B]280zł [/B][/COLOR][/SIZE]:loveu::loveu: i całą sumę przelałam dziś na konto kikou :smile:
Bardzo proszę o potwierdzenie na wątku,a także na bazarku jak pieniążki dotrą:)

[B]Dla Gajuni i Wszystkich jej sympatyków życzę,[/B]

[SIZE=3][COLOR=purple][B]Wesołych, Zdrowych Świąt Bożego Narodzenia oraz Szczęśliwego Nowego Roku!!![/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=blue][B]Życzę,aby w tym Nowym Roku Gajusia miała już Swój,Własny Domek!![/B][/COLOR][/SIZE] :tree1::tree1::tree1::tree1::tree1::tree1:

Posted

Wspaniale- cieszę się cioteńki :), mam nadzieję, że wpadnie tu Kikou i da znać o stanie fin. u Gajusi na koniec 2011 roku i że suczka dzięki wielkim serduchom nie wejdzie w Nowy Rok w długach !!! Oby!!!

WiosnaA- moc całusów świątecznych dla Ciebie (i jeszcze raz- dziękuję!!!! :) )

Posted

Wszystkie cioteńki na tym wątku:

życzę pięknych i spokojnych i zdrowych Świąt oraz Dosiego 2012 Roku,
oby był lepszy i radosny a Gajusi (i innym bezdomniakom) przyniósł nareszcie wymarzone domy, na jakie zasługują...
pozdrawiam świątecznie i najcieplej
bea100

[FONT=Tahoma][URL="http://imageshack.us/photo/my-images/835/choinkanabozenarodzenie.jpg/"][IMG]http://img835.imageshack.us/img835/9453/choinkanabozenarodzenie.jpg[/IMG][/URL][/FONT][FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Calibri] [/FONT]
[FONT=Calibri][SIZE=3] [/SIZE][/FONT]

Posted

Kikou: to jak zajrzysz na konto z prośby WiosnyA, to ja poproszę przy okazji o rozliczenie skarpetki Gajusi. Chciałabym wiedzieć, czy w 2012 wchodzi suńka z długami ?

Posted

Słuchajcie, mam wieści o Gai ! Pozwoliłam sobie zadzwonić do p. Agnieszki, u której jest "nasza" sunia i dowiedziałam sie, że Gaja ma się świetnie. Jest posłuszna, wraca ładnie na zawołanie, chodzi bez smyczy. Mimo delikatnej sierści ( bez podszerstka) nie jest piecuchem - uwielbia spacery, jak mówi p. Agnieszka - chroni ją tłuszcz. To znaczy - Gaja nie jest jakoś bardzo gruba, jednak trochę ciała ma. No i apetyt - nieprzeciętny. Porafi na przykład zjeść naleśniki z patelni stojącej na kuchni - taka aparatka ! Podczas rozmowy trzymała głowę na kolanach p. Agnieszki i słuchała. Mamy obiecane zdjęcia ze spaceru - może uda się jeszcze dzisiaj je zgrać. Sytuacja z alergią się uspokoiła - sunia jest ładnie porośnięta sierścią. Aha - telefon milczy.