Jump to content
Dogomania

Kudłatek Gajek, rozbrykany Cocon i przyjaciele :) ZIMA :)

Recommended Posts

Posted

jakie tam troche hehe :) sliczna sie zrobila, to juz nie ta sama mizernota co w schronisku ;)

w przyszłą sobotę robimy zlocik w chorzowszkim parku moze wpadniecie? :P

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zaba14 napisał(a):
jakie tam troche hehe :) sliczna sie zrobila, to juz nie ta sama mizernota co w schronisku ;)

w przyszłą sobotę robimy zlocik w chorzowszkim parku moze wpadniecie? :P

z miłą chęcią ale pracuje od czwartku do niedzielki i nie dam chyba rady :-(

Posted

Madziu - Gajeczka wypiękniała bardzo - widzę ze ma rozkoszny przedziałek na łepetynce :loveu:
Ślicznie się błyszczy no i ...... nauczyła się już żebrania :cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Gosiek']

Madziu - Gajeczka wypiękniała bardzo - widzę ze ma rozkoszny przedziałek na łepetynce :loveu:
Ślicznie się błyszczy no i ...... nauczyła się już żebrania :cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

haha Gosiu, ona żebrać umiała od samego począteczku, taka z niej mądrala :eviltong:

Posted

Właśnie przed chwilką wróciliśmy od weta, Gaja ma urojoną ciążę, lekkie zapalenie uszek i narośl na lewej tylnej łapie, którą trzeba będzie wyciąć :-( będzie sterylka, tylko trzeba przeczekać okres urojonej, koło jednego sutka ma też narośl, która jest prawdopodobnie wynikiem pozostałosci po mleku...

Posted

Gajusia :loveu: :loveu: jaka ona rozbrykana i zawsze taka wesoła no i do Tenusia podobna :loveu:

Madziu, gdzie wy tak chodzicie na te spacerki?/ Wiecz, ze mój Oskarcio pochodzi z twojej miejscowosci :cool3: :cool3:

Bo ja juz uciekam, wiec zycze jeszcze raz udanej 100dniówki, połamania nog -żart :lol: :lol: duzo wspaniałych fot i niezapomnianych wrazen :p

Buziaczki dla gajusi w jej slodki pyszczolek i niech dziewczyna, wiecej ciąż urojonych nie przechodzi, niech wraca do zdróweczka

Posted

Madziu, a zapomnałam przeprosic, ze nie odpisałam na PW, ale kompletnie mi to wylecialo. co do bannerków w podpisie to w tym tez jestem zielona :oops: mi to wszytsko ZORA robiła razem ze stronką :lol:

Briardzikowych snów życze :p

Posted

a niemowilam aby ją od razu wysterylizowac? :mad: :evil_lol: a wy mieliście swoje zdanie
WNIOSEK:żabcia zesto ma racje hihi
zartuje ;)

Zycze aby wszystko wrocilo do normy.

Posted

no tak - z uszami to jak u nas - raz sie stalo i trzeba bedzie monitorowac, niestety - klapouchy tak mja, ale spoko - da sie z tym zyc! Teraz wlewamy do uszu citrocid i jest super.
Co do ciazy - no coz... sunia to przeciez, ale bedzie OK!!!! Kiedy decydujecie sie na sterylke??? Buziaki dla Was!!!

Posted

sota36 napisał(a):
no tak - z uszami to jak u nas - raz sie stalo i trzeba bedzie monitorowac, niestety - klapouchy tak mja, ale spoko - da sie z tym zyc! Teraz wlewamy do uszu citrocid i jest super.
Co do ciazy - no coz... sunia to przeciez, ale bedzie OK!!!! Kiedy decydujecie sie na sterylke??? Buziaki dla Was!!!

no my na uszka mamy przepisany antybiotyk surolan i pozniej po kuracji tak zabezpieczajaco stsowac otifree...

co do sterylki...czekamy az urojona juz mi psa zostawi w spokoju i wtedy będziemy się decydować i jednocześnie wytniemy narośl na łapce ;)