zaba14 Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 jakie tam troche hehe :) sliczna sie zrobila, to juz nie ta sama mizernota co w schronisku ;) w przyszłą sobotę robimy zlocik w chorzowszkim parku moze wpadniecie? :P Quote
madzia20sosnowiec Posted January 27, 2006 Author Posted January 27, 2006 zaba14 napisał(a):jakie tam troche hehe :) sliczna sie zrobila, to juz nie ta sama mizernota co w schronisku ;) w przyszłą sobotę robimy zlocik w chorzowszkim parku moze wpadniecie? :P z miłą chęcią ale pracuje od czwartku do niedzielki i nie dam chyba rady :-( Quote
zaba14 Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 uu... szkoda, ale pewnie bedzie jeszcze nie jedna okazja :) Quote
madzia20sosnowiec Posted January 27, 2006 Author Posted January 27, 2006 cd. sesja pt. "co tam masz, czemu mi nie dasz :lol:" no dawaj wkońcu, bo sobie sama wezmę!:mad: no wkoooooooooooooooooooońcu :eviltong: Quote
Teklunia Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec'] skad ja to znam :lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted January 27, 2006 Author Posted January 27, 2006 i spacerek :lol: szybko pancia szybko bo trzeba miejsce na siku znaleść, szybko!! a może tu? Quote
madzia20sosnowiec Posted January 27, 2006 Author Posted January 27, 2006 to jeszcze poryjmy troche pyskiem w śniegu żeby było zabawniej :cool3: Quote
Gosiek Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Madziu - Gajeczka wypiękniała bardzo - widzę ze ma rozkoszny przedziałek na łepetynce :loveu: Ślicznie się błyszczy no i ...... nauczyła się już żebrania :cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted January 27, 2006 Author Posted January 27, 2006 [quote name='Gosiek'] Madziu - Gajeczka wypiękniała bardzo - widzę ze ma rozkoszny przedziałek na łepetynce :loveu: Ślicznie się błyszczy no i ...... nauczyła się już żebrania :cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol: haha Gosiu, ona żebrać umiała od samego począteczku, taka z niej mądrala :eviltong: Quote
madzia20sosnowiec Posted January 27, 2006 Author Posted January 27, 2006 no to dychnijmy sobie troche ;) i dalej gnajmy przed siebie ;) a to nasz nowy przyjaciel, można powiedzieć, że Gaja się nim zauroczyła...chyba lubi wysokich dobrze zbudowanych...bałwanów :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted January 27, 2006 Author Posted January 27, 2006 najważniejsza zasada!sprawdzić czy ma czyste stopy :cool1: on sie juz np. nie nadaje bo jest twardy, zaparl sie cwaniak i korzenie schował pod ziemię :eviltong: Quote
madzia20sosnowiec Posted January 27, 2006 Author Posted January 27, 2006 a teraz troche z serii latająca Gajka ;) Quote
Teklunia Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec'] kuperek chce byc szybszy, od reszty Gajki :D super wyglada taka pedzaca futrzana kulka :loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted January 27, 2006 Author Posted January 27, 2006 Właśnie przed chwilką wróciliśmy od weta, Gaja ma urojoną ciążę, lekkie zapalenie uszek i narośl na lewej tylnej łapie, którą trzeba będzie wyciąć :-( będzie sterylka, tylko trzeba przeczekać okres urojonej, koło jednego sutka ma też narośl, która jest prawdopodobnie wynikiem pozostałosci po mleku... Quote
Daga_i_Oskar Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Gajusia :loveu: :loveu: jaka ona rozbrykana i zawsze taka wesoła no i do Tenusia podobna :loveu: Madziu, gdzie wy tak chodzicie na te spacerki?/ Wiecz, ze mój Oskarcio pochodzi z twojej miejscowosci :cool3: :cool3: Bo ja juz uciekam, wiec zycze jeszcze raz udanej 100dniówki, połamania nog -żart :lol: :lol: duzo wspaniałych fot i niezapomnianych wrazen :p Buziaczki dla gajusi w jej slodki pyszczolek i niech dziewczyna, wiecej ciąż urojonych nie przechodzi, niech wraca do zdróweczka Quote
Alicja Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 ale świetne :loveu: Uff to wszystko przed wami :roll: będzie OK;) Quote
Daga_i_Oskar Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Madziu, a zapomnałam przeprosic, ze nie odpisałam na PW, ale kompletnie mi to wylecialo. co do bannerków w podpisie to w tym tez jestem zielona :oops: mi to wszytsko ZORA robiła razem ze stronką :lol: Briardzikowych snów życze :p Quote
zaba14 Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 a niemowilam aby ją od razu wysterylizowac? :mad: :evil_lol: a wy mieliście swoje zdanie WNIOSEK:żabcia zesto ma racje hihi zartuje ;) Zycze aby wszystko wrocilo do normy. Quote
sota36 Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 no tak - z uszami to jak u nas - raz sie stalo i trzeba bedzie monitorowac, niestety - klapouchy tak mja, ale spoko - da sie z tym zyc! Teraz wlewamy do uszu citrocid i jest super. Co do ciazy - no coz... sunia to przeciez, ale bedzie OK!!!! Kiedy decydujecie sie na sterylke??? Buziaki dla Was!!! Quote
madzia20sosnowiec Posted January 28, 2006 Author Posted January 28, 2006 sota36 napisał(a):no tak - z uszami to jak u nas - raz sie stalo i trzeba bedzie monitorowac, niestety - klapouchy tak mja, ale spoko - da sie z tym zyc! Teraz wlewamy do uszu citrocid i jest super. Co do ciazy - no coz... sunia to przeciez, ale bedzie OK!!!! Kiedy decydujecie sie na sterylke??? Buziaki dla Was!!! no my na uszka mamy przepisany antybiotyk surolan i pozniej po kuracji tak zabezpieczajaco stsowac otifree... co do sterylki...czekamy az urojona juz mi psa zostawi w spokoju i wtedy będziemy się decydować i jednocześnie wytniemy narośl na łapce ;) Quote
madzia20sosnowiec Posted January 28, 2006 Author Posted January 28, 2006 troszke zdjątek bo dawno nie było Quote
Magda Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 Moniś napisał(a):Śliczna! :loveu::loveu::loveu: Nic dodac, nic ujac!!:multi::multi: Quote
Recommended Posts